Tips3 minuten

Alaaf you: 8 flirttips voor carnaval!

Alaaf you: 8 flirttips voor carnaval!

Het bier vloeit rijkelijk, de hoempa-nummers knallen weer uit de speakers en het lijkt alsof niks te gek is. Jongens en meisjes, het is weer carnaval! Bevind jij je de komende dagen in het zuiden van het land, dan is de kans groot dat jij ook op straat staat te dansen. Een uitgelezen kans om te flirten met wie je maar wil! Maar hoe? Een aantal tips!

1. Sexy kitten?

Jouw outfit geeft de eerste signalen af. Ben jij als ‘sexy kitten’ verkleed, dan ligt het er te dik bovenop dat jij nogal wat van plan bent tijdens de drukke carnavalsdagen. En dat niet alleen, je laat ook zien dat de echte carnavalsspirit ver te zoeken is. Sexy sneeuwwitje hebben we nu wel gezien. Wees origineel!

2. Wees jezelf

Misschien ben jij in het dagelijks leven ook een sexy nerd met kniekousen onder een hotpants, maar ik vrees dat niemand hier in gaat trappen. Hoe je ook verkleed gaat, zorg dat jij jezelf blijft! Als jij een praatje maakt met die hotte man verkleed als frietzak, ben je niet je alter ego, maar ben je gewoon jij!

3. Drink bier!

Ga niet moeilijk zitten doen met wijn. Met carnaval wordt er bier gedronken (en jagermeister, als dit je meer zint). Er wordt vooral veel gedronken.

4. Loat goan, loat goan.

Met carnaval geldt deze ongeschreven regel: houd je vooral niet in, laat je gaan! wees gek, drink eens net iets te veel en eet die vette kaassouffle. Het is maar een paar dagen carnaval, dus geniet er vooral van, want iedereen doet het!

5. Schmink

Nummer 2 zegt: wees jezelf. Maar nummer 5 zegt: ga eens een keer als iemand anders! Onherkenbaarheid betekent niet dat jij jezelf niet meer kan zijn, het betekent dat jij nog net iets meer uit je dak kunt gaan! Houd het natuurlijk wel een beetje binnen de perken, want het gaat er natuurlijk om dat jij straks in die polonaise loopt tussen de sexy brandweren, piloten en agenten.

6. Follow the leaderleader!

Tijdens carnaval kennen veel mensen geen schaamte. Men trekt elkaar mee in polonaise, danst om je heen, tilt je op en zingt hardop. Ook jij mag hier aan meedoen. Trek die hotte frietzak mee de polonaise in en pak dan je momentje om tegen hem te praten. Kom je hier vaker?

7. Location location location

Carnaval verspreidt zich natuurlijk over meerdere provincies. Let op: elke provincie heeft zijn eigen regels. Ben je in Brabant? Dan zou het goed kunnen dat jij die leuke crush van gister de dag erna weer tegenkomt op Amsterdam Centraal. Ben je in Limburg? Luister goed, en oefen vooral! Enne, hajje, wablief?

8. Waar ben je?

Echt tijd voor serieuze gesprekken heb je niet. Met carnaval gaat alles snel. Je loopt van kroeg naar kroeg en andersom. Pak die tijd samen en schroom niet om hem/haar mee te sleuren naar de volgende kroeg, want voor je het weet, ben je elkaar weer kwijt!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven