Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Reviews Lexa

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden

    Na overlijden van mijn vrouw wil ik niet alleen blijven. Alleen is maar alleen
    Na overlijden van mijn vrouw wil ik niet alleen blijven. Alleen is maar alleen en dat vind ik een gemis, dus heb ik me ingeschreven.
    Math - 15 oktober 2022
    Stap over de twijfel heen, Lexa is een heel prettige datingsite.
    Stap over de twijfel heen, Lexa is een heel prettige datingsite.
    Nico - 17 oktober 2022
    Ik raad Lexa aan, je wordt goed begeleid.
    Ik raad Lexa aan, je wordt goed begeleid.
    JAN - 29 augustus 2022
    Deze site is netjes en goed!
    Deze site is netjes en goed!
    Hein - 25 augustus 2022
    Lexa gaat serieus met members om, daar houd ik van.
    Lexa gaat serieus met members om, daar houd ik van.
    Patrick - 17 augustus 2022
    Ik vind Lexa een erg prettige datingsite waar ik me veilig voel.
    Ik vind Lexa een erg prettige datingsite waar ik me veilig voel.
    Ingrid - 8 mei 2022
    De diversiteit is een aanrader, iedereen voelt zich vrij zich aan te melden bij
    De diversiteit is een aanrader, iedereen voelt zich vrij zich aan te melden bij Lexa.
    Jip - 30 april 2022
    Ik vind het fijn dat je op Lexa goed kunt uitvinden of iemand een geschikte
    Ik vind het fijn dat je op Lexa goed kunt uitvinden of iemand een geschikte leuke date is.
    Gertrui - 17 april 2022
    Ik vind de coach leuk en handig!
    Ik vind de coach leuk en handig!
    Jacqueline - 10 april 2022
    Ik begon me eenzaam te voelen na mijn scheiding, daarom heb ik voor Lexa
    Ik begon me eenzaam te voelen na mijn scheiding, daarom heb ik voor Lexa gekozen.
    Sjaan - 21 februari 2022
    Juist de veiligheid om zonder uitleg iemand weg te swipen of iemand te liken,
    Juist de veiligheid om zonder uitleg iemand weg te swipen of iemand te liken, vermindert de gene.
    Theo - 26 januari 2022
    Ourtime bood de gelegenheid op een eerlijke wijze op zoek te gaan naar
    Ourtime bood de gelegenheid op een eerlijke wijze op zoek te gaan naar gelijkgestemde profielen, ik heb binnenkort mijn tweede date. Twijfel dus niet en ga op zoek!
    Peter - 18 december 2021
    Ik verwachtte in eerste instantie niet veel van Lexa, maar ik kreeg en krijg
    Ik verwachtte in eerste instantie niet veel van Lexa, maar ik kreeg en krijg toch veel serieuze reacties, het is de moeite waard!
    Ronald - 20 november 2021
    Lexa heeft de faciliteiten om een geschikte partner te vinden.
    Lexa heeft de faciliteiten om een geschikte partner te vinden.
    Rob - 14 november 2021
    Ik ben maar net begonnen, maar ik heb al een paar leuke berichten verzonden en
    Ik ben maar net begonnen, maar ik heb al een paar leuke berichten verzonden en ontvangen.
    Rinus - 4 november 2021
    Ik dacht: ik gooi 't eens over een andere boeg, mijn single leven was best wel
    Ik dacht: ik gooi 't eens over een andere boeg, mijn single leven was best wel saai. Ik ben tot nu toe erg tevreden!
    Jan - 5 oktober 2021
    Ik heb Lexa eerder gebruikt, ruim 15 jaar geleden en het is goed bevallen dus
    Ik heb Lexa eerder gebruikt, ruim 15 jaar geleden en het is goed bevallen dus vandaar weer een poging. Mijn leven als single is prima maar met z'n tweeën is het vaak gezelliger. Gewoon doen, het is leuk en gezellig!
    Ellen - 18 september 2021
    Het fijne aan Lexa is dat je er misschien wel de ware op kunt tegenkomen!
    Het fijne aan Lexa is dat je er misschien wel de ware op kunt tegenkomen!
    Danny - 3 september 2021
    Mijn advies: blijf niet kniezen en waag de sprong. De tijd gaat zo snel, wacht
    Mijn advies: blijf niet kniezen en waag de sprong. De tijd gaat zo snel, wacht niet langer.
    Chris - 8 september 2021
    Lexa is leuk, ik raad het iedereen aan!
    Lexa is leuk, ik raad het iedereen aan!
    Gerard - 31 augustus 2021
    Het is fijn om nieuwe mensen te leren kennen, dus ik adviseer om het gewoon te
    Het is fijn om nieuwe mensen te leren kennen, dus ik adviseer om het gewoon te doen.
    Geert - 23 augustus 2021
    Ooit wordt het de eerste keer, dus schrijf je in bij Lexa.
    Ooit wordt het de eerste keer, dus schrijf je in bij Lexa.
    Donovan - 23 augustus 2021
    Lexa is geweldig voor alleenstaanden die graag weer bij iemand willen horen. Ik
    Lexa is geweldig voor alleenstaanden die graag weer bij iemand willen horen. Ik heb geen spijt dat ik lid ben geworden.
    Greetje - 9 augustus 2021
    Probeer het gewoon en ontdek zelf wat er mogelijk is.
    Probeer het gewoon en ontdek zelf wat er mogelijk is.
    Fred - 29 mei 2021
    Schrijf je in! Binnen een mum van tijd ben je niet meer eenzaam en heb je een
    Schrijf je in! Binnen een mum van tijd ben je niet meer eenzaam en heb je een serieuze partner in de liefde!
    Angelika - 2 juni 2021
    Probeer het gewoon, ik vond het ook eng!
    Probeer het gewoon, ik vond het ook eng!
    Piet - 10 juni 2021
    Ik heb Lexa willen uitproberen, omdat ik eindelijk wel eens die iemand zou
    Ik heb Lexa willen uitproberen, omdat ik eindelijk wel eens die iemand zou willen ontmoeten. En met wat geluk hou je er nog vrienden aan over ook!
    Jurgen - 17 juni 2021
    Lexa is vrij duidelijk en overzichtelijk.
    Lexa is vrij duidelijk en overzichtelijk.
    Maickel - 19 juni 2021
    Ik heb wel alles op de rit, maar wil dat graag met iemand delen! Samen is
    Ik heb wel alles op de rit, maar wil dat graag met iemand delen! Samen is leuker.
    Aart - 25 juni 2021
    Het begin van iets echts? Als je elkaar een paar keer hebt gezien en elkaar
    Het begin van iets echts? Als je elkaar een paar keer hebt gezien en elkaar steeds meer wilt zien... Gewoon doen!
    Sjoerd - 30 juni 2021
    Op Lexa vind je leuke profielen, vrouwen met heel veel verschillende verhalen!
    Op Lexa vind je leuke profielen, vrouwen met heel veel verschillende verhalen!
    Dennis - 3 juli 2021
    Goed idee, gewoon doen!
    Goed idee, gewoon doen!
    Greetje - 4 juli 2021
    Niet twijfelen, want wat heb je te verliezen? Ook al komt er alleen maar
    Niet twijfelen, want wat heb je te verliezen? Ook al komt er alleen maar vriendschap uit voort. Dan heb je in elk geval wat sociaal contact!
    Rosalinde - 18 juli 2021
    Je moet flink je best doen om met anderen in contact te komen, maar heb er
    Je moet flink je best doen om met anderen in contact te komen, maar heb er inmiddels ook mn eerste date opzitten!
    Martijn - 27 juli 2021
    Gewoon doen, je weet maar nooit wat voor leuke vrouw of man je tegenkomt!
    Gewoon doen, je weet maar nooit wat voor leuke vrouw of man je tegenkomt!
    Alexander - 11 mei 2021
    Door corona zocht ik invulling. Single zijn bevalt me tot nu toe goed, maar
    Door corona zocht ik invulling. Single zijn bevalt me tot nu toe goed, maar uiteindelijk wil ik wel weer een partner.
    Patrick - 25 maart 2021
    Op Lexa krijg je tips en je kunt zelf zoeken. Mijn advies? Gewoon doen, al
    Op Lexa krijg je tips en je kunt zelf zoeken. Mijn advies? Gewoon doen, al probeer je het maar voor 1 maand.
    Geert - 20 maart 2021
    Mijn ervaring bij Lexa is dat er geen bonafide personen of figuranten zijn.

    Mijn ervaring bij Lexa is dat er geen bonafide personen of figuranten zijn. Alles is puur en eerlijk opgezet. Op het moment dat er iemand in je leven komt, dan voel je je weer gelukkig. Diegene die nog drempelvrees hebben om zich in te laten schrijven bij Lexa zal ik helpen om over die drempel heen te komen.

    Jan - 14 maart 2021
    Ik zou het gewoon doen! Het is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ik zou

    Ik zou het gewoon doen! Het is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ik zou het gewoon doen want er gaat een wereld voor je open. Ik twijfelde ook eerst maar ben blij dat ik het gedaan heb.

    Jari - 14 maart 2021
    Lexa is niet voor hopeloze mensen
    Ik dacht vroeger ten onrechte dat datingsites voor hopeloze mensen is, maar dat is dus echt niet waar! Het is de plek om mensen te ontmoeten die ook niet iedere dag in het café of bij de sportclub lopen.
    Marcello - maart 2021
    Ook in Zuid-Limburg genoeg members
    De begeleiding van Lara en andere tips zijn handig. Ik zou Lexa absoluut aanraden, omdat daar de meeste members zijn, ook voor mensen in Zuid-Limburg.
    Michel - maart 2021
    Aanbevolen door een kennis
    Ik koos voor Lexa omdat je hier meer response hebt en een grotere keuzes dan bij andere sites.
    Wilbert - februari 2021
    De uitkomst in coronatijd
    I.v.m met de corona tijd heb ik me ingeschreven bij Lexa, je kan namelijk nergens heen om iemand te ontmoeten nu.
    Frank - februari 2021
    Toe aan iets nieuws
    Ik ben toe aan iets nieuws en acht jaar geleden heb ik ook op Lexa gezeten, dus dat wekt vertrouwen.
    Davy - februari 2021
    Betrouwbare betalingscondities
    De betalingscondities van Lexa hebben me vertrouwen gegeven.
    Beate - februari 2021
    Altijd doen
    Altijd doen, want op elk potje past een deksel! En ik heb zelf een leuke vrouw hier gevonden.
    Hans - februari 2021
    De verhalen achter de profielen zijn zeer boeiend
    Ik werd meteen geconfronteerd met de vele likes! Top vind ik dit. En dat ik op elk moment van de dag notificaties binnen kreeg, die maakten mij nog meer nieuwsgierig. Je leert mensen kennen en de verhalen achter zo'n profiel, zijn heel boeiend.
    Eugenie - februari 2021
    Ik kreeg gelijk al veel antwoorden
    Omdat ik al veel te lang alleen ben, voel ik me zeer eenzaam, dus schreef ik me in bij Lexa. Ik kreeg al gelijk toen ik mijn profiel op de site zette antwoorden, van een behoorlijke keuze mannen.
    Martin - februari 2021
    Ik beveel Lexa aan
    Ik ben toe aan een serieuze relatie. Ik denk dat dit een serieuze site is, ik beveel het absoluut aan.
    Martijn - februari 2021
    Gewoon doen
    Zes jaar geleden was het gelukt om iemand te ontmoeten via Lexa, dus ik probeer het nu opnieuw!
    Cor - februari 2021
    Getipt door een vriendin
    Ben al tijdje single en ik dacht ineens: 'hoe kom ik in deze tijd in contact met iemand?' en toen kreeg ik Lexa als tip van een vriendin.
    Desiree - februari 2021
    Het voelt meer dan goed
    Ik had het gevoel dat ik weer aan een relatie toe was. Heb na een aantal malen een date gehad te hebben, nu iemand ontmoet waar het mee klikt. We gaan nu alweer 6 weken met elkaar en het voelt meer dan goed.
    Robert - februari 2021
    Website en app zien er goed uit!
    Het begon voorzichtig, maar er komt voldoende langs om op te reageren. De website en app zien er goed uit!
    Henk - februari 2021
    Ik ben verliefd!
    Ik schreef me in omdat ik graag op date wilde. Ik heb nu iemand gevonden via Lexa en ben verliefd!
    Robert - februari 2021
    Gewoon doen!
    Jullie waren mijn laatste poging om leuke contacten op te doen. Ik vind het een fijne site: leuk en duidelijk.
    Jackie - januari 2021
    De reis is net zo leuk als het doel
    Ik besloot me in te schrijven door de goede recensies uit eigen netwerk, en ik vind Lexa logisch en gebruiksvriendelijk.
    Aznavour - januari 2021
    Lexa kwam serieus over
    Lexa kwam serieus over en heeft al echt bekendheid. Het aantal singles op Lexa sprak me aan.
    Hans - januari 2021
    Een vriend vertelde me over Lexa
    Een vriend vertelde me erover. Hij had veel succes. Mijn advies? Probeer eerst een gratis profiel, bekijk verschillende profielen, en kijk wat voor reacties je krijgt.
    George - januari 2021
    Lexa komt als één van de beste naar voren
    Ik ben serieus op zoek naar een nieuwe relatie en Lexa komt als één van de beste naar voren, daarom besloot ik voor Lexa te kiezen.
    Peter - januari 2021
    Een goed aanbod
    Het gemak van inschrijving en de betaling stonden in verhouding met het goede aanbod, dat gaf vertrouwen.
    Henk - januari 2021
    Er komen sowieso leuke contacten uit voort
    Ik ben Lexa gaan uitproberen, omdat ik merkte dat ik meer reacties kreeg dan op andere datingsites. Ik kreeg er wel vertrouwen in dat ik wat aan kon hebben. Er komen sowieso leuke contacten uit voort.
    Florence - januari 2021
    Ik ben er weer aan toe
    Ik ben weer toe aan een nieuwe relatie en dan is een datingprogramma zoals Lexa daarvoor een goede en makkelijke manier.
    Jaap - januari 2021
    Lexa is een serieuze site
    Nooit geschoten is altijd mis en Lexa is een serieuze site dit in tegenstelling tot heel veel andere helaas!
    Jan - januari 2021
    Leuke lieve vriendin
    Ik ben op zoek naar een leuke lieve vriendin waar ik graag de laatste jaren mee wil leven en ervaren. Lexa leek me een geschikte partij om mee in zee te gaan.
    Evert - januari 2021
    Succes in het verleden
    Ik heb in het verleden ook via Lexa een partner ontmoet. Dus schroom niet, het is ook leuk om te zien hoe de kandidaten zich voorstellen.
    Gerard - januari 2021
    Veel leden
    Ik heb mij ingeschreven bij Lexa en omdat er zoveel leden waren. Wat ik je kan adviseren? Geniet van het ontmoeten van gelijkgestemden!
    Erika - januari 2021
    Veel mensen in de omgeving
    Snelle reacties van mensen die op mijn profiel gekeken hebben, en veel mensen in de omgeving! Leuke site en zeker de moeite waard om eens uit te proberen.
    Pieter - januari 2021
    Het is het geld waard
    Vertrouwen kreeg ik vooral door de bekendheid van het merk. Probeer het gewoon en als je het het geld niet waard vindt, dan ben je het zelf niet waard.
    Roy - januari 2021
    Lexa heeft goede referenties
    Ik ben geen kroegtijger en ze komen ook niet aan je deur kloppen, dus is Lexa een mooie manier om mensen te ontmoeten. Ik heb goede verhalen gehoord over Lexa, dat gaf vertrouwen.
    Ingrid - januari 2021
    Dromen mag!
    Ik was nieuwsgierig en hoopvol en dus besloot ik om het gewoon te proberen. Het kan immers nooit kwaad om je in te schrijven... en dromen mag!
    Claudia - januari 2021
    Dezelfde interesses
    Ik zoek een date met iemand die mij het warme gevoel kan geven wat ik al zo lang gemist heb. Het matchen met personen die dezelfde interesses hebben, geeft vertrouwen.
    Jan - december 2020
    Probeer het!
    Ik zou graag weer een serieuze relatie willen, maar dan moet je het wel proberen natuurlijk. Ik denk dat een betaalde site zoals Lexa meer mensen aantrekt die ook op zoek zijn naar een relatie.
    Thijs - december 2020
    Het is leuk om complimentjes te krijgen
    Ben gescheiden, en op zoek naar een passende vriendin. Berichtjes heen en weer gaat redelijk, maar een date is er nog niet van gekomen. Ik kreeg een aantal keren te horen dat ik er goed uit zag en met kop en schouders boven de rest uitstak, dat is leuk om te horen.
    Peter - december 2020
    Wees jezelf
    Ik ben op zoek naar een relatie, dus ging ik naar Lexa. Je moet gewoon je zelf zijn, dan komt het goed!
    Dinaida - december 2020
    Laat jezelf zien
    Ik ben opzoek naar een serieuze relatie, maar vond het niet in mijn omgeving, dus schreef ik me in bij Lexa. Laat jezelf zien, wie je bent, je omschrijving, en je zult zien mensen maken geen onderscheid om wie je bent!
    Bart - december 2020
    Wees eerlijk en duidelijk naar elkaar
    Gewoon doen, ik ben ook weer naar Lexa gegaan en binnen 2 weken schoot cupido weer raak!
    Ton - december 2020
    Vertrouw op je eigen gevoel
    Ik heb al spannende, leuke gesprekken gevoerd en en ontmoetingen gehad. Gewoon doen en vertrouwen op je eigen gevoel bij het bekijken van de profielen.
    Emmy - december 2020
    Ik vroeg me af: 'Lig ik nog goed in de markt?'
    Ik zou zeggen: gewoon doen. Je wordt niet gebeten!
    Ewoud - december 2020
    Veel echte profielen
    Lexa is overzichtelijk, heeft een breed aanbod, goede zoekfilters en redelijke abonnementsprijzen. Lexa is voor een breed publiek wel gewoon betaalbaar.
    Damianus - december 2020
    Profielen met foto's

    Dat je op Lexa vrijwel alleen profielen met een foto hebt, vind ik fijn. Ik beveel Lexa graag aan.

    Arno - november 2020
    Serieuze relatie

    Ik schreef me in op Lexa omdat ik graag een serieuze relatie op wil bouwen, Lexa lijkt daar de juiste site voor te zijn.

    Vera - november 2020
    De prins

    Op Lexa vind je veel leden, veel positieve reacties. Het is absoluut het proberen waard. De prins op het witte paard kan erbij zitten.

    Marianne - november 2020
    Lexa is een aanrader

    Als iemand me vraagt of ik Lexa zou aanraden, dan zeg ik dat ze dat zeker moeten doen.

    Antoon - november 2020
    Mezelf in het diepe gooien
    Lexa staat goed bekend. De eerste stappen voelde alsof ik mezelf in het diepe gooide, maar ik kreeg meer vertrouwen toen ik antwoord kreeg van andere members.
    Gerard - november 2020
    Makkelijker om op het begin via Lexa te praten
    Ik wilde graag iemand moeten omdat ik op zoek ben naar een relatie. Contacten opbouwen op deze manier vind ik prettig. Ik vind het makkelijker om in het begin zo te praten.
    Nel - november 2020
    Het maakt je een gelukkiger mens
    Ik had mijn twijfels, maar ben blij dat ik het gedaan heb heb zelfs een oude vriend teruggevonden waarmee ik nog steeds contact heb. Probeer het, het maakt je een gelukkiger mens!
    Annet - november 2020
    Ik was nieuwsgierig
    Ik was nieuwsgierigheid en je hoort veel over Lexa op tv. Het is goed georganiseerd, ziet er goed en netjes uit. Blij met Lexa omdat je alles rustig kan bekijken.
    Johanna - november 2020
    Prettig via de site communiceren
    Ik vind het prettig dat personen makkelijk via de site kunnen communiceren. Gewoon doen, laat je zien, en wees niet te kieskeurig. Ook mensen die niet aan jou verwachtingen voldoen kunnen een goed hart hebben.
    Hans - november 2020
    Iets nieuws proberen in coronatijd
    In Coronatijd moet je iets nieuws uitproberen! Wat ik prettig vond dat ik zoveel likes kreeg. Dan is het ook eenvoudig om contact op te nemen.
    Mieke - oktober 2020
    Duidelijke inschrijfmethode
    Ik ben het na reviews hier op lexa aan het proberen middels een maamdabonnement. Lexa heeft een duidelijke inschrijfmethode en een makkelijke app. Geef het een kans.
    Jacqueline - oktober 2020
    Leden op Lexa worden gecontroleerd en daar ben ik ik blij mee
    Leden op Lexa worden gecontroleerd en daar ben ik ik blij mee, want er zitten ook nepprofielen tussen. Die worden netjes door Lexa verwijderd. Stap dus over de drempel en ga de uitdaging eens aan. Ervaar het.
    Luc - oktober
    Lexa geeft me vertrouwen
    Ik heb eerst een andere dating site geprobeerd, maar dat was niks. Van Lexa kreeg ik meer vertrouwen, ook door de hoeveelheid likes en berichtjes.
    Wil - oktober 2020
    Weer een maatje in mijn leven
    Ik ben gaan daten op Lexa.nl omdat ik weer een maatje in mijn leven wil. En proberen kun je het altijd, want je zit nergens aan vast!
    Jacqueline - oktober 2020
    Weinig nepprofielen
    Lexa is een site met serieuze mensen die op zoek zijn naar een relatie. Leuk op Lexa.nl vind ik de reacties, de goede profielen en ook zijn er weinig nepprofielen. Daten kan gewoon leuk zijn met Lexa!
    Michel - oktober 2020
    Een serieuze site met complete profielen
    Ik vind het fijn dat je veel kan invullen en je eerst goed kan inlezen voordat je iemand liked. Lexa.nl is een serieuze site met complete profielen en bovendien heb je niets te verliezen en doe je nieuwe ervaringen op!
    Monique - oktober 2020
    Snelle feedback
    Ik kende Lexa al van de reclames. Het begin was misschien wat onwennig, maar de snelle feedback vond ik erg prettig. Waag de sprong in het diepe, is mijn advies!
    Thomas - oktober 2020
    Vertrouwen in Lexa
    Ik had al goede ervaringen met Lexa 9 jaar geleden, ook de mogelijkheid tot het personaliseren van je profiel spreekt me aan.
    Aloys - oktober 2020
    Eigen tempo
    Ik was erg nieuwsgierigheid naar singles die via deze site op zoek zijn naar gezelschap of relatie. De eerste stappen waren wat onwennig, maar al snel kwamen er likes en zelfs berichten. Het is fijn dat je op je eigen tempo een gesprek kunt beginnen en kunt aangeven als je niet geïnteresseerd bent. Mijn advies: denk goed na over wat je wilt en hoe je je wilt presenteren. Geef het een kans, als het niets is, kun je zo weer stoppen.
    Joke - september 2020
    Je hebt het zelf in de hand
    In de eerste instantie is het een van de grootste datingsites, maar de prijs voor een minimaal membership is lager dan andere sites, dat is positief. Lexa heeft ook een uitgebreide zoekfunctie wat ik prettig vind. De site is duidelijk en gemakkelijk in gebruik en je hebt zelf in de hand met wie je in contact wilt komen.
    Inanna - september 2020
    Lexa doet moeite
    Bij Lexa zit er vaart in, ik heb het gevoel dat Lexa moeite doet voor de leden. Het ligt nooit stil, ik kan op Lexa actief blijven.
    Cathy - september 2020
    Verdachte profielen worden opgegeven
    Een voordeel van Lexa is dat ik op mijn gemak de profielen kan bekijken. Ik kreeg met name vertrouwen in de site omdat de verdachte profielen aan worden gegeven.
    Janny - september 2020
    Het Lexa-team is positief en goed te bereiken
    Het brengt op een moderne en serieuze manier leuke nieuwe mensen binnen je bereik. Ook is het prettig dat het Lexa-team positief van benadering is en onvoorstelbaar goed te bereiken. Ook zijn ze keurig in reacties en er zitten veel serieuze leuke kandidaten op Lexa ?
    Katinka - september 2020
    Kom uit je bubbel
    Ik heb jaren geleden de liefde van mijn leven ontmoet op Lexa, maar die is helaas na drie jaar overleden. Als je iets echt graag wil, zul je zelf actie moeten ondernemen. Ik vind dat Lexa absoluut veel te bieden heeft, zoals de Love Coaches. Tegen wie twijfelt zeg ik: kom uit je bubbel en ga er gewoon voor!
    Magda - september 2020
    Wees realistisch
    Een kennis heeft mij Lexa aanbevolen, die had er goede ervaring mee. Daarnaast is Lexa in vergelijking met andere datingsites ook niet erg duur. De site is overzichtelijk en je profiel is gemakkelijk aan te passen. Mijn advies is om realistisch te zijn in je partnerkeuze en er gewoon voor te gaan.
    Cos - september 2020
    Het vergroot je kansen
    Lexa vind ik overzichtelijk, er zijn prettige meldingen en het is handig in gebruik. Mijn advies is om je gewoon aan te melden. Het vergroot écht je kansen om een leuk iemand te vinden.  
    Vin - augustus 2020
    Absoluut niet eng
    Ik heb goed over Lexa horen praten en aangezien ik al zo'n tien jaar alleen ben en wel weer een leuke vriend wil ontmoeten, heb ik mij ingeschreven. Ik zou zeggen: probeer het voor een maand. Het is een stuk prettiger dan je misschien verwacht en absoluut niet eng.
    Riemke - augustus 2020
    Ik was Tinder zat
    Ik was Tinder zat en de inschrijving bij Lexa verliep heel soepel, slim en snel. Het is natuurlijk niet de datingsite die de mens maakt. Het zijn de leden zelf die verantwoordelijk zijn voor hun gedrag op Lexa, daar kun je Lexa niet voor verantwoordelijk houden. Daarnaast doet Lexa er veel aan om frauduleus handelen in de kiem te smoren.
    Ron - augustus 2020
    Goed gevoel
    Via andere wegen de liefde te vinden is nu wel wat lastig met dat hele Corona gebeuren. Voor mij voelde het erg goed om direct na inschrijving reacties te krijgen van andere leden.
    Maurice - augustus 2020
    Lexa is super eenvoudig
    Het aanmaken van een online profiel vind ik altijd een enorme drempel: je gaat natuurlijk een reclamepraatje voor jezelf maken. Maar bij Lexa is het super eenvoudig een profiel te creëeren en ook foto‘s worden snel goedgekeurd. Videobellen is in deze periode heel normaal geworden (en kan via de Lexa-app), dus dat is ook makkelijk en zonder risico‘s afspreken!
    Maaike - augustus 2020
    Goed aangeschreven
    Lexa staat goed aangeschreven. De klantenservice is behulpzaam en de website is duidelijk. Ik kan het aanbevelen!
    Hein - augustus 2020
    Alleen is maar alleen
    Alleen is maar alleen en ik zocht iemand die ook een partner had verloren. Dat is gelukt dankzij Lexa!
    Gerard - augustus 2020
    Meer vertrouwen
    Het is kijken en beleven, misschien zit er wel iemand bij die je de aandacht geeft waar je naar op zoek bent. Een foto is slechts een eerste indruk. Ik kreeg er zelf meer vertrouwen in naarmate ik langer op Lexa zat. Meld je aan en wees niet bang om af te gaan.
    Jos - augustus 2020

    *De verhalen op deze pagina zijn verzameld in het kader van een tevredenheidsvragenlijst die we naar Lexa-members hebben gestuurd. Lexa heeft alleen verhalen gekozen waarbij er 5 sterren werden gegeven. De gepubliceerde commentaren zijn volledig overgenomen met de voornaam en datum van de feedback. De member heeft geen enkele compensatie ontvangen voor het vertellen van dit verhaal.

    Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
    maand gestuurd op Lexa*****
    Gratis inschrijven