Gewoon doen, je weet maar nooit wat voor leuke vrouw of man je tegenkomt!
Gewoon doen, je weet maar nooit wat voor leuke vrouw of man je tegenkomt!
Alexander - 11 mei 2021
Door corona zocht ik invulling. Single zijn bevalt me tot nu toe goed, maar
Door corona zocht ik invulling. Single zijn bevalt me tot nu toe goed, maar uiteindelijk wil ik wel weer een partner.
Patrick - 25 maart 2021
Op Lexa krijg je tips en je kunt zelf zoeken. Mijn advies? Gewoon doen, al
Op Lexa krijg je tips en je kunt zelf zoeken. Mijn advies? Gewoon doen, al probeer je het maar voor 1 maand.
Geert - 20 maart 2021
Mijn ervaring bij Lexa is dat er geen bonafide personen of figuranten zijn.

Mijn ervaring bij Lexa is dat er geen bonafide personen of figuranten zijn. Alles is puur en eerlijk opgezet. Op het moment dat er iemand in je leven komt, dan voel je je weer gelukkig. Diegene die nog drempelvrees hebben om zich in te laten schrijven bij Lexa zal ik helpen om over die drempel heen te komen.

Jan - 14 maart 2021
Ik zou het gewoon doen! Het is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ik zou

Ik zou het gewoon doen! Het is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ik zou het gewoon doen want er gaat een wereld voor je open. Ik twijfelde ook eerst maar ben blij dat ik het gedaan heb.

Jari - 14 maart 2021
Lexa is niet voor hopeloze mensen
Ik dacht vroeger ten onrechte dat datingsites voor hopeloze mensen is, maar dat is dus echt niet waar! Het is de plek om mensen te ontmoeten die ook niet iedere dag in het café of bij de sportclub lopen.
Marcello - maart 2021
Ook in Zuid-Limburg genoeg members
De begeleiding van Lara en andere tips zijn handig. Ik zou Lexa absoluut aanraden, omdat daar de meeste members zijn, ook voor mensen in Zuid-Limburg.
Michel - maart 2021
Aanbevolen door een kennis
Ik koos voor Lexa omdat je hier meer response hebt en een grotere keuzes dan bij andere sites.
Wilbert - februari 2021
De uitkomst in coronatijd
I.v.m met de corona tijd heb ik me ingeschreven bij Lexa, je kan namelijk nergens heen om iemand te ontmoeten nu.
Frank - februari 2021
Toe aan iets nieuws
Ik ben toe aan iets nieuws en acht jaar geleden heb ik ook op Lexa gezeten, dus dat wekt vertrouwen.
Davy - februari 2021
Betrouwbare betalingscondities
De betalingscondities van Lexa hebben me vertrouwen gegeven.
Beate - februari 2021
Altijd doen
Altijd doen, want op elk potje past een deksel! En ik heb zelf een leuke vrouw hier gevonden.
Hans - februari 2021
De verhalen achter de profielen zijn zeer boeiend
Ik werd meteen geconfronteerd met de vele likes! Top vind ik dit. En dat ik op elk moment van de dag notificaties binnen kreeg, die maakten mij nog meer nieuwsgierig. Je leert mensen kennen en de verhalen achter zo'n profiel, zijn heel boeiend.
Eugenie - februari 2021
Ik kreeg gelijk al veel antwoorden
Omdat ik al veel te lang alleen ben, voel ik me zeer eenzaam, dus schreef ik me in bij Lexa. Ik kreeg al gelijk toen ik mijn profiel op de site zette antwoorden, van een behoorlijke keuze mannen.
Martin - februari 2021
Ik beveel Lexa aan
Ik ben toe aan een serieuze relatie. Ik denk dat dit een serieuze site is, ik beveel het absoluut aan.
Martijn - februari 2021
Gewoon doen
Zes jaar geleden was het gelukt om iemand te ontmoeten via Lexa, dus ik probeer het nu opnieuw!
Cor - februari 2021
Getipt door een vriendin
Ben al tijdje single en ik dacht ineens: 'hoe kom ik in deze tijd in contact met iemand?' en toen kreeg ik Lexa als tip van een vriendin.
Desiree - februari 2021
Het voelt meer dan goed
Ik had het gevoel dat ik weer aan een relatie toe was. Heb na een aantal malen een date gehad te hebben, nu iemand ontmoet waar het mee klikt. We gaan nu alweer 6 weken met elkaar en het voelt meer dan goed.
Robert - februari 2021
Website en app zien er goed uit!
Het begon voorzichtig, maar er komt voldoende langs om op te reageren. De website en app zien er goed uit!
Henk - februari 2021
Ik ben verliefd!
Ik schreef me in omdat ik graag op date wilde. Ik heb nu iemand gevonden via Lexa en ben verliefd!
Robert - februari 2021
Gewoon doen!
Jullie waren mijn laatste poging om leuke contacten op te doen. Ik vind het een fijne site: leuk en duidelijk.
Jackie - januari 2021
De reis is net zo leuk als het doel
Ik besloot me in te schrijven door de goede recensies uit eigen netwerk, en ik vind Lexa logisch en gebruiksvriendelijk.
Aznavour - januari 2021
Lexa kwam serieus over
Lexa kwam serieus over en heeft al echt bekendheid. Het aantal singles op Lexa sprak me aan.
Hans - januari 2021
Een vriend vertelde me over Lexa
Een vriend vertelde me erover. Hij had veel succes. Mijn advies? Probeer eerst een gratis profiel, bekijk verschillende profielen, en kijk wat voor reacties je krijgt.
George - januari 2021
Lexa komt als één van de beste naar voren
Ik ben serieus op zoek naar een nieuwe relatie en Lexa komt als één van de beste naar voren, daarom besloot ik voor Lexa te kiezen.
Peter - januari 2021
Een goed aanbod
Het gemak van inschrijving en de betaling stonden in verhouding met het goede aanbod, dat gaf vertrouwen.
Henk - januari 2021
Er komen sowieso leuke contacten uit voort
Ik ben Lexa gaan uitproberen, omdat ik merkte dat ik meer reacties kreeg dan op andere datingsites. Ik kreeg er wel vertrouwen in dat ik wat aan kon hebben. Er komen sowieso leuke contacten uit voort.
Florence - januari 2021
Ik ben er weer aan toe
Ik ben weer toe aan een nieuwe relatie en dan is een datingprogramma zoals Lexa daarvoor een goede en makkelijke manier.
Jaap - januari 2021
Lexa is een serieuze site
Nooit geschoten is altijd mis en Lexa is een serieuze site dit in tegenstelling tot heel veel andere helaas!
Jan - januari 2021
Leuke lieve vriendin
Ik ben op zoek naar een leuke lieve vriendin waar ik graag de laatste jaren mee wil leven en ervaren. Lexa leek me een geschikte partij om mee in zee te gaan.
Evert - januari 2021
Succes in het verleden
Ik heb in het verleden ook via Lexa een partner ontmoet. Dus schroom niet, het is ook leuk om te zien hoe de kandidaten zich voorstellen.
Gerard - januari 2021
Veel leden
Ik heb mij ingeschreven bij Lexa en omdat er zoveel leden waren. Wat ik je kan adviseren? Geniet van het ontmoeten van gelijkgestemden!
Erika - januari 2021
Veel mensen in de omgeving
Snelle reacties van mensen die op mijn profiel gekeken hebben, en veel mensen in de omgeving! Leuke site en zeker de moeite waard om eens uit te proberen.
Pieter - januari 2021
Het is het geld waard
Vertrouwen kreeg ik vooral door de bekendheid van het merk. Probeer het gewoon en als je het het geld niet waard vindt, dan ben je het zelf niet waard.
Roy - januari 2021
Lexa heeft goede referenties
Ik ben geen kroegtijger en ze komen ook niet aan je deur kloppen, dus is Lexa een mooie manier om mensen te ontmoeten. Ik heb goede verhalen gehoord over Lexa, dat gaf vertrouwen.
Ingrid - januari 2021
Dromen mag!
Ik was nieuwsgierig en hoopvol en dus besloot ik om het gewoon te proberen. Het kan immers nooit kwaad om je in te schrijven... en dromen mag!
Claudia - januari 2021
Dezelfde interesses
Ik zoek een date met iemand die mij het warme gevoel kan geven wat ik al zo lang gemist heb. Het matchen met personen die dezelfde interesses hebben, geeft vertrouwen.
Jan - december 2020
Probeer het!
Ik zou graag weer een serieuze relatie willen, maar dan moet je het wel proberen natuurlijk. Ik denk dat een betaalde site zoals Lexa meer mensen aantrekt die ook op zoek zijn naar een relatie.
Thijs - december 2020
Het is leuk om complimentjes te krijgen
Ben gescheiden, en op zoek naar een passende vriendin. Berichtjes heen en weer gaat redelijk, maar een date is er nog niet van gekomen. Ik kreeg een aantal keren te horen dat ik er goed uit zag en met kop en schouders boven de rest uitstak, dat is leuk om te horen.
Peter - december 2020
Wees jezelf
Ik ben op zoek naar een relatie, dus ging ik naar Lexa. Je moet gewoon je zelf zijn, dan komt het goed!
Dinaida - december 2020
Laat jezelf zien
Ik ben opzoek naar een serieuze relatie, maar vond het niet in mijn omgeving, dus schreef ik me in bij Lexa. Laat jezelf zien, wie je bent, je omschrijving, en je zult zien mensen maken geen onderscheid om wie je bent!
Bart - december 2020
Wees eerlijk en duidelijk naar elkaar
Gewoon doen, ik ben ook weer naar Lexa gegaan en binnen 2 weken schoot cupido weer raak!
Ton - december 2020
Vertrouw op je eigen gevoel
Ik heb al spannende, leuke gesprekken gevoerd en en ontmoetingen gehad. Gewoon doen en vertrouwen op je eigen gevoel bij het bekijken van de profielen.
Emmy - december 2020
Ik vroeg me af: 'Lig ik nog goed in de markt?'
Ik zou zeggen: gewoon doen. Je wordt niet gebeten!
Ewoud - december 2020
Veel echte profielen
Lexa is overzichtelijk, heeft een breed aanbod, goede zoekfilters en redelijke abonnementsprijzen. Lexa is voor een breed publiek wel gewoon betaalbaar.
Damianus - december 2020
Profielen met foto's

Dat je op Lexa vrijwel alleen profielen met een foto hebt, vind ik fijn. Ik beveel Lexa graag aan.

Arno - november 2020
Serieuze relatie

Ik schreef me in op Lexa omdat ik graag een serieuze relatie op wil bouwen, Lexa lijkt daar de juiste site voor te zijn.

Vera - november 2020
De prins

Op Lexa vind je veel leden, veel positieve reacties. Het is absoluut het proberen waard. De prins op het witte paard kan erbij zitten.

Marianne - november 2020
Lexa is een aanrader

Als iemand me vraagt of ik Lexa zou aanraden, dan zeg ik dat ze dat zeker moeten doen.

Antoon - november 2020
Mezelf in het diepe gooien
Lexa staat goed bekend. De eerste stappen voelde alsof ik mezelf in het diepe gooide, maar ik kreeg meer vertrouwen toen ik antwoord kreeg van andere members.
Gerard - november 2020
Makkelijker om op het begin via Lexa te praten
Ik wilde graag iemand moeten omdat ik op zoek ben naar een relatie. Contacten opbouwen op deze manier vind ik prettig. Ik vind het makkelijker om in het begin zo te praten.
Nel - november 2020
Het maakt je een gelukkiger mens
Ik had mijn twijfels, maar ben blij dat ik het gedaan heb heb zelfs een oude vriend teruggevonden waarmee ik nog steeds contact heb. Probeer het, het maakt je een gelukkiger mens!
Annet - november 2020
Ik was nieuwsgierig
Ik was nieuwsgierigheid en je hoort veel over Lexa op tv. Het is goed georganiseerd, ziet er goed en netjes uit. Blij met Lexa omdat je alles rustig kan bekijken.
Johanna - november 2020
Prettig via de site communiceren
Ik vind het prettig dat personen makkelijk via de site kunnen communiceren. Gewoon doen, laat je zien, en wees niet te kieskeurig. Ook mensen die niet aan jou verwachtingen voldoen kunnen een goed hart hebben.
Hans - november 2020
Iets nieuws proberen in coronatijd
In Coronatijd moet je iets nieuws uitproberen! Wat ik prettig vond dat ik zoveel likes kreeg. Dan is het ook eenvoudig om contact op te nemen.
Mieke - oktober 2020
Duidelijke inschrijfmethode
Ik ben het na reviews hier op lexa aan het proberen middels een maamdabonnement. Lexa heeft een duidelijke inschrijfmethode en een makkelijke app. Geef het een kans.
Jacqueline - oktober 2020
Leden op Lexa worden gecontroleerd en daar ben ik ik blij mee
Leden op Lexa worden gecontroleerd en daar ben ik ik blij mee, want er zitten ook nepprofielen tussen. Die worden netjes door Lexa verwijderd. Stap dus over de drempel en ga de uitdaging eens aan. Ervaar het.
Luc - oktober
Lexa geeft me vertrouwen
Ik heb eerst een andere dating site geprobeerd, maar dat was niks. Van Lexa kreeg ik meer vertrouwen, ook door de hoeveelheid likes en berichtjes.
Wil - oktober 2020
Weer een maatje in mijn leven
Ik ben gaan daten op Lexa.nl omdat ik weer een maatje in mijn leven wil. En proberen kun je het altijd, want je zit nergens aan vast!
Jacqueline - oktober 2020
Weinig nepprofielen
Lexa is een site met serieuze mensen die op zoek zijn naar een relatie. Leuk op Lexa.nl vind ik de reacties, de goede profielen en ook zijn er weinig nepprofielen. Daten kan gewoon leuk zijn met Lexa!
Michel - oktober 2020
Een serieuze site met complete profielen
Ik vind het fijn dat je veel kan invullen en je eerst goed kan inlezen voordat je iemand liked. Lexa.nl is een serieuze site met complete profielen en bovendien heb je niets te verliezen en doe je nieuwe ervaringen op!
Monique - oktober 2020
Snelle feedback
Ik kende Lexa al van de reclames. Het begin was misschien wat onwennig, maar de snelle feedback vond ik erg prettig. Waag de sprong in het diepe, is mijn advies!
Thomas - oktober 2020
Vertrouwen in Lexa
Ik had al goede ervaringen met Lexa 9 jaar geleden, ook de mogelijkheid tot het personaliseren van je profiel spreekt me aan.
Aloys - oktober 2020
Eigen tempo
Ik was erg nieuwsgierigheid naar singles die via deze site op zoek zijn naar gezelschap of relatie. De eerste stappen waren wat onwennig, maar al snel kwamen er likes en zelfs berichten. Het is fijn dat je op je eigen tempo een gesprek kunt beginnen en kunt aangeven als je niet geïnteresseerd bent. Mijn advies: denk goed na over wat je wilt en hoe je je wilt presenteren. Geef het een kans, als het niets is, kun je zo weer stoppen.
Joke - september 2020
Je hebt het zelf in de hand
In de eerste instantie is het een van de grootste datingsites, maar de prijs voor een minimaal membership is lager dan andere sites, dat is positief. Lexa heeft ook een uitgebreide zoekfunctie wat ik prettig vind. De site is duidelijk en gemakkelijk in gebruik en je hebt zelf in de hand met wie je in contact wilt komen.
Inanna - september 2020
Lexa doet moeite
Bij Lexa zit er vaart in, ik heb het gevoel dat Lexa moeite doet voor de leden. Het ligt nooit stil, ik kan op Lexa actief blijven.
Cathy - september 2020
Verdachte profielen worden opgegeven
Een voordeel van Lexa is dat ik op mijn gemak de profielen kan bekijken. Ik kreeg met name vertrouwen in de site omdat de verdachte profielen aan worden gegeven.
Janny - september 2020
Het Lexa-team is positief en goed te bereiken
Het brengt op een moderne en serieuze manier leuke nieuwe mensen binnen je bereik. Ook is het prettig dat het Lexa-team positief van benadering is en onvoorstelbaar goed te bereiken. Ook zijn ze keurig in reacties en er zitten veel serieuze leuke kandidaten op Lexa 😃
Katinka - september 2020
Kom uit je bubbel
Ik heb jaren geleden de liefde van mijn leven ontmoet op Lexa, maar die is helaas na drie jaar overleden. Als je iets echt graag wil, zul je zelf actie moeten ondernemen. Ik vind dat Lexa absoluut veel te bieden heeft, zoals de Love Coaches. Tegen wie twijfelt zeg ik: kom uit je bubbel en ga er gewoon voor!
Magda - september 2020
Wees realistisch
Een kennis heeft mij Lexa aanbevolen, die had er goede ervaring mee. Daarnaast is Lexa in vergelijking met andere datingsites ook niet erg duur. De site is overzichtelijk en je profiel is gemakkelijk aan te passen. Mijn advies is om realistisch te zijn in je partnerkeuze en er gewoon voor te gaan.
Cos - september 2020
Het vergroot je kansen
Lexa vind ik overzichtelijk, er zijn prettige meldingen en het is handig in gebruik. Mijn advies is om je gewoon aan te melden. Het vergroot écht je kansen om een leuk iemand te vinden.  
Vin - augustus 2020
Absoluut niet eng
Ik heb goed over Lexa horen praten en aangezien ik al zo'n tien jaar alleen ben en wel weer een leuke vriend wil ontmoeten, heb ik mij ingeschreven. Ik zou zeggen: probeer het voor een maand. Het is een stuk prettiger dan je misschien verwacht en absoluut niet eng.
Riemke - augustus 2020
Ik was Tinder zat
Ik was Tinder zat en de inschrijving bij Lexa verliep heel soepel, slim en snel. Het is natuurlijk niet de datingsite die de mens maakt. Het zijn de leden zelf die verantwoordelijk zijn voor hun gedrag op Lexa, daar kun je Lexa niet voor verantwoordelijk houden. Daarnaast doet Lexa er veel aan om frauduleus handelen in de kiem te smoren.
Ron - augustus 2020
Goed gevoel
Via andere wegen de liefde te vinden is nu wel wat lastig met dat hele Corona gebeuren. Voor mij voelde het erg goed om direct na inschrijving reacties te krijgen van andere leden.
Maurice - augustus 2020
Lexa is super eenvoudig
Het aanmaken van een online profiel vind ik altijd een enorme drempel: je gaat natuurlijk een reclamepraatje voor jezelf maken. Maar bij Lexa is het super eenvoudig een profiel te creëeren en ook foto‘s worden snel goedgekeurd. Videobellen is in deze periode heel normaal geworden (en kan via de Lexa-app), dus dat is ook makkelijk en zonder risico‘s afspreken!
Maaike - augustus 2020
Goed aangeschreven
Lexa staat goed aangeschreven. De klantenservice is behulpzaam en de website is duidelijk. Ik kan het aanbevelen!
Hein - augustus 2020
Alleen is maar alleen
Alleen is maar alleen en ik zocht iemand die ook een partner had verloren. Dat is gelukt dankzij Lexa!
Gerard - augustus 2020
Meer vertrouwen
Het is kijken en beleven, misschien zit er wel iemand bij die je de aandacht geeft waar je naar op zoek bent. Een foto is slechts een eerste indruk. Ik kreeg er zelf meer vertrouwen in naarmate ik langer op Lexa zat. Meld je aan en wees niet bang om af te gaan.
Jos - augustus 2020

*De verhalen op deze pagina zijn verzameld in het kader van een tevredenheidsvragenlijst die we naar Lexa-members hebben gestuurd. Lexa heeft alleen verhalen gekozen waarbij er 5 sterren werden gegeven. De gepubliceerde commentaren zijn volledig overgenomen met de voornaam en datum van de feedback. De member heeft geen enkele compensatie ontvangen voor het vertellen van dit verhaal.