Succesverhalen

Hoe kies je een datingsite? Iedere dag schrijven nieuwe Nederlandse members zich in bij onze datingapp en geven ze hun mening. Bekijk hieronder een selectie verhalen van onze single members die een mooie ontmoeting hebben meegemaakt, de Customer Care van Lexa hebben beoordeeld en vertellen over hun mooie ervaring*. Lees de verhalen en ontdek het zelf!

Lexa geeft me vertrouwen
Ik heb eerst een andere dating site geprobeerd, maar dat was niks. Van Lexa kreeg ik meer vertrouwen, ook door de hoeveelheid likes en berichtjes.
Wil - oktober 2020
Weer een maatje in mijn leven
Ik ben gaan daten op Lexa.nl omdat ik weer een maatje in mijn leven wil. En proberen kun je het altijd, want je zit nergens aan vast!
Jacqueline - oktober 2020
Weinig nepprofielen
Lexa is een site met serieuze mensen die op zoek zijn naar een relatie. Leuk op Lexa.nl vind ik de reacties, de goede profielen en ook zijn er weinig nepprofielen. Daten kan gewoon leuk zijn met Lexa!
Michel - oktober 2020
Een serieuze site met complete profielen
Ik vind het fijn dat je veel kan invullen en je eerst goed kan inlezen voordat je iemand liked. Lexa.nl is een serieuze site met complete profielen en bovendien heb je niets te verliezen en doe je nieuwe ervaringen op!
Monique - oktober 2020
Snelle feedback
Ik kende Lexa al van de reclames. Het begin was misschien wat onwennig, maar de snelle feedback vond ik erg prettig. Waag de sprong in het diepe, is mijn advies!
Thomas - oktober 2020
Vertrouwen in Lexa
Ik had al goede ervaringen met Lexa 9 jaar geleden, ook de mogelijkheid tot het personaliseren van je profiel spreekt me aan.
Aloys - oktober 2020
Eigen tempo
Ik was erg nieuwsgierigheid naar singles die via deze site op zoek zijn naar gezelschap of relatie. De eerste stappen waren wat onwennig, maar al snel kwamen er likes en zelfs berichten. Het is fijn dat je op je eigen tempo een gesprek kunt beginnen en kunt aangeven als je niet geïnteresseerd bent. Mijn advies: denk goed na over wat je wilt en hoe je je wilt presenteren. Geef het een kans, als het niets is, kun je zo weer stoppen.
Joke - september 2020
Je hebt het zelf in de hand
In de eerste instantie is het een van de grootste datingsites, maar de prijs voor een minimaal membership is lager dan andere sites, dat is positief. Lexa heeft ook een uitgebreide zoekfunctie wat ik prettig vind. De site is duidelijk en gemakkelijk in gebruik en je hebt zelf in de hand met wie je in contact wilt komen.
Inanna - september 2020
Lexa doet moeite
Bij Lexa zit er vaart in, ik heb het gevoel dat Lexa moeite doet voor de leden. Het ligt nooit stil, ik kan op Lexa actief blijven.
Cathy - september 2020
Verdachte profielen worden opgegeven
Een voordeel van Lexa is dat ik op mijn gemak de profielen kan bekijken. Ik kreeg met name vertrouwen in de site omdat de verdachte profielen aan worden gegeven.
Janny - september 2020
Het Lexa-team is positief en goed te bereiken
Het brengt op een moderne en serieuze manier leuke nieuwe mensen binnen je bereik. Ook is het prettig dat het Lexa-team positief van benadering is en onvoorstelbaar goed te bereiken. Ook zijn ze keurig in reacties en er zitten veel serieuze leuke kandidaten op Lexa 😃
Katinka - september 2020
Kom uit je bubbel
Ik heb jaren geleden de liefde van mijn leven ontmoet op Lexa, maar die is helaas na drie jaar overleden. Als je iets echt graag wil, zul je zelf actie moeten ondernemen. Ik vind dat Lexa absoluut veel te bieden heeft, zoals de Love Coaches. Tegen wie twijfelt zeg ik: kom uit je bubbel en ga er gewoon voor!
Magda - september 2020
Wees realistisch
Een kennis heeft mij Lexa aanbevolen, die had er goede ervaring mee. Daarnaast is Lexa in vergelijking met andere datingsites ook niet erg duur. De site is overzichtelijk en je profiel is gemakkelijk aan te passen. Mijn advies is om realistisch te zijn in je partnerkeuze en er gewoon voor te gaan.
Cos - september 2020
Het vergroot je kansen
Lexa vind ik overzichtelijk, er zijn prettige meldingen en het is handig in gebruik. Mijn advies is om je gewoon aan te melden. Het vergroot écht je kansen om een leuk iemand te vinden.  
Vin - augustus 2020
Absoluut niet eng
Ik heb goed over Lexa horen praten en aangezien ik al zo'n tien jaar alleen ben en wel weer een leuke vriend wil ontmoeten, heb ik mij ingeschreven. Ik zou zeggen: probeer het voor een maand. Het is een stuk prettiger dan je misschien verwacht en absoluut niet eng.
Riemke - augustus 2020
Ik was Tinder zat
Ik was Tinder zat en de inschrijving bij Lexa verliep heel soepel, slim en snel. Het is natuurlijk niet de datingsite die de mens maakt. Het zijn de leden zelf die verantwoordelijk zijn voor hun gedrag op Lexa, daar kun je Lexa niet voor verantwoordelijk houden. Daarnaast doet Lexa er veel aan om frauduleus handelen in de kiem te smoren.
Ron - augustus 2020
Goed gevoel
Via andere wegen de liefde te vinden is nu wel wat lastig met dat hele Corona gebeuren. Voor mij voelde het erg goed om direct na inschrijving reacties te krijgen van andere leden.
Maurice - augustus 2020
Lexa is super eenvoudig
Het aanmaken van een online profiel vind ik altijd een enorme drempel: je gaat natuurlijk een reclamepraatje voor jezelf maken. Maar bij Lexa is het super eenvoudig een profiel te creëeren en ook foto‘s worden snel goedgekeurd. Videobellen is in deze periode heel normaal geworden (en kan via de Lexa-app), dus dat is ook makkelijk en zonder risico‘s afspreken!
Maaike - augustus 2020
Goed aangeschreven
Lexa staat goed aangeschreven. De klantenservice is behulpzaam en de website is duidelijk. Ik kan het aanbevelen!
Hein - augustus 2020
Alleen is maar alleen
Alleen is maar alleen en ik zocht iemand die ook een partner had verloren. Dat is gelukt dankzij Lexa!
Gerard - augustus 2020
Meer vertrouwen
Het is kijken en beleven, misschien zit er wel iemand bij die je de aandacht geeft waar je naar op zoek bent. Een foto is slechts een eerste indruk. Ik kreeg er zelf meer vertrouwen in naarmate ik langer op Lexa zat. Meld je aan en wees niet bang om af te gaan.
Jos - augustus 2020

*De verhalen op deze pagina zijn verzameld in het kader van een tevredenheidsvragenlijst die we naar Lexa-members hebben gestuurd. Lexa heeft alleen verhalen gekozen waarbij er 5 sterren werden gegeven. De gepubliceerde commentaren zijn volledig overgenomen met de voornaam en datum van de feedback. De member heeft geen enkele compensatie ontvangen voor het vertellen van dit verhaal.