Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Michel & Astrid
Kees & Tjitske
Patricia & Jan
Geertje & Jaap
Michiel & Wendy
Bjorn & Jolanda
Saskia en Klaas
Mark & Nouk
René & Sharon
Diana & Raimond
Carmen & Geert
Marzena & Jan Hein
Truus & Jeu
Dachna & Nico
Anniek & Lars
Paul & José
Iris & Emko – Direct vlinders
Sjantella & Rene
Jeanpierre & Sylvia
Saskia & Ingrid

Lexa, gay en lesbian datingservice

Lexa bood als een van de eersten met online gay en lesbian dating aan en heeft sinds 2002 de vele stellen in Nederland bij elkaar gebracht. Het is een betrouwbare website voor serieuze lesbische dates. Lexa heeft duizenden lesbische members en steeds nieuwe inschrijvingen, we bieden je dus een grote kans op een lesbische date die je in het echte leven waarschijnlijk nooit tegengekomen zou zijn. Niets is eenvoudiger dan de eerste stap: vul je profiel in en beschrijf jezelf natuurlijk, spontaan en oprecht: met een paar regels kun je op een datingsite al een goede indruk maken. Een beetje humor kan ook geen kwaad. Hoe meer zoekcriteria je invult, hoe groter de kans dat je benaderd wordt door lesbische singles die jouw interesses en kijk op het leven delen.

Schrijf je online in en vergroot de kans op een lesbische date

Of je nu zoekt naar een partner voor het leven of een potentiële partner voor kortere duur, als je kiest voor een website met een grote lesbische gemeenschap, is de kans groter dat je iemand vindt en voorkom je twijfels over de geaardheid van de vrouw die je ontmoet. Lesbian dating via een gespecialiseerde app of datingservice als Lexa is vaak makkelijker dan in het “echte” leven, vooral als je wat verlegen of een echte huismus bent. Inschrijven op de website is 100% gratis en makkelijk, en Lexa biedt je ook een app om singles in je buurt te vinden, te flirten en een gesprek te beginnen met andere lesbiennes.

Bij Lexa staat de veiligheid van onze members voorop, onze klantenservice controleert daarom de inschrijvingen en beschermt je persoonlijke gegevens. Wil je meer controle over je privacy? Activeer de Incognito-modus: bekijk profielen anoniem en maak je profiel alleen zichtbaar voor profielen waar je interesse in hebt. Of kies voor de Premium-optie en je wordt alleen benaderd door profielen die bij jouw criteria passen.

Online chatten met andere vrouwen en lesbische events en avonden

Vooral in Nederland vind je veel steden die homovriendelijk zijn, zoals Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven en die een levendige LGBT-gemeenschap kennen bijvoorbeeld rond de Amstel. Als je op de Lexa website of app een date hebt gevonden waar je leuk mee gechat hebt, is het misschien tijd om elkaar in het echt te ontmoeten. Spreek af in een lesbisch café of een homovriendelijk adres in het historische centrum, bijvoorbeeld in de Reguliersdwarsstraat, om te biljarten of misschien zelfs voor een karaokeavond. Een gezellig café in Amsterdam is de Saarein het oudste en enige overgebleven vrouwencafé in de hoofdstad. Elektro-fans kunnen de avond afsluiten in een van de vele bekende lesbo-discotheken in de stad. Ga helemaal los in gezelschap van andere coole meiden. Voor een hele avond fun is er geen betere plek vinden dan Garbo for Women. Elke 4e zaterdag van de maand worden er women-only feesten georganiseerd. Er komen veel lesbiennes en Garbo for Women heeft dan ook niet voor niets een plek in het lesbische nachtleven veroverd.

Of je nu echte liefde zoekt of een wat luchtigere relatie, Lexa is er om je te helpen bij het online vinden van jouw lesbische date. Maak daarna gebruik van de vele mogelijkheden die de LGBT-scene biedt om te zorgen voor een kennismaking in het echte leven.