Breda is een prachtige stad in Noord-Brabant met haar brede straten, mooie stadsparken en fraaie oude huizen. Dat is echter niet alles.. Breda is bovenal een stad waar Brabantse gezelligheid centraal staat. Er is altijd wat te doen! Heb jij via een datingsite een date gescoord en weet je niet waar je hem of haar mee naar toe moet nemen? Dan is Breda zeker een goed idee. Wij hebben een aantal hotspots en festivals op een rij gezet waar jij die nieuwe vlam mee naartoe kan nemen.

Leuke uitgaansgelegenheden om te daten in Breda

PuiCk

Deze gezellige hotspot midden in het centrum van Breda is perfect voor een date tijdens lunchtijd! De schommels aan het raam zorgen voor een speels karakter in een industriële ruimte. De lunchroom staat vol met vintage meubelen, grote kasten en mooie lampen en planten. En dan hebben we het nog niet eens over het de lunch zelf.. Een woord: overheerlijk!

Kamu

Gaan jullie alleen voor een koffietje, dan is Kamu the place to be! Kamu is weer eens wat anders, het is namelijk zowel een fietsenwinkel als een koffiezaak. Een origineel concept waar fietsenliefhebbers uiteraard maar al te graag samenkomen. Perfect als jouw date tijdens het chatten op een datingsite heeft aangegeven dat hij of zij dol is op fietsen! Is dit niet het geval, dan is dat natuurlijk ook niet erg: het is ook gewoon een leuke en gezellige plek om elkaar wat beter te leren kennen..

Bardot

Welkom in het Parijs van Noord-Brabant! Bardot heeft een typisch Frans uiterlijk en is een combinatie van een brasserie en een wijnbar. Hier kunnen jullie daten onder het genot van traditionele Franse gerechten en bijpassende Franse wijnen. Het mooie zonneterras zit altijd bomvol en dat is niet voor niets.. Het is er namelijk reuzegezellig! Een perfecte plek voor een leuke date.

Jan en Alleman

Jan en Alleman is een café op de Sint Janstraat waar je een heerlijke lunch kunt scoren. Is jouw date een zoetekauw zit je hier ook helemaal goed, want vooral de taartjes zijn een aanrader! Wat deze lunchroom echt bijzonder maakt is de enthousiaste bediening. Jong volwassenen met een verstandelijke beperking doen hun uiterste best om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Jan en Alleman is zeker weten een vette aanrader!

Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Nienke en Chris
Mike & Nancy
Deniz & Davut
Diana & Raimond
Yuri & Donny
Morris & San
Marielle & Wally
Marcel & Nadja
‘We hebben uren samen paard gereden op het strand’
Laura & Remco
Debby & Michael
Stefan & Monique
Miriam & Paul
Karin & René
Christian & Bianca
Saskia en Klaas
Iris & Emko – Direct vlinders
Peter & Monique
Manuela & Paul
Jan &

Leuke festivals om te daten in Breda

Breda Jazz Festival

Een festival waar je zeker geweest moet zijn! Ieder jaar is het Breda Jazz Festival weer een groot feest. Mensen komen van heinde en verre om Breda te bezoeken en gave optredens te bewonderen. Daten tijdens dit festival is dan ook zeker een goed plan! Samen gezellig door de stad wandelen en genieten van vrolijke Jazzdeuntjes. Dat moet toch wel een succes zijn?

Eeterij op wielen

Allerlei foodtrucks naast elkaar op een plein in Breda is natuurlijk een gouden formule voor een leuke date. Eeterij op Wielen is een festival waar eten en drinken centraal staat. Van lekkere salades en zoetigheden tot aan grote taco’s en vette hamburgers, er is voor ieder wat wils! Op het plein staat allerlei tafels uitgestald waar mensen gezellig bij elkaar aanschuiven. Een perfecte plek om jouw date van de datingsite beter te leren kennen!

De Singelloop

De organisatie van deze loop heeft meer dan gelijk: de Singelloop is de gezelligste loop van Nederland! Alle restaurantjes en cafeetjes in het centrum zetten hun deuren open voor duizenden toeschouwers die langs de lijn genieten van muziekgroepen en dj’s. Een leuke dag om te daten met die knapperd van de datingsite. Vergeet vooral niet alle lopers aan te moedigen!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Inschrijven

Een goede datingsite om te daten in Breda

Wil jij graag een leuke single in Breda ontmoeten om deze hotspots en festivals mee af te werken, dan is het een heel erg goed idee om je in te schrijven voor een datingsite! Op een datingsite is iedereen op zoek naar een nieuwe lover! Iedereen staat dus open voor een eventuele date. De populairste datingsite van Nederland is Lexa, sinds 2012 de nummer 1 datingservice in Nederland. Dagelijks maken nieuwe singles een profiel aan. Naast online dating bieden zij nog andere leuke extra’s, zoals borrels en speciale events. Met andere woorden, een perfecte datingsite als jij op zoek bent naar een gezellige date!

Zoek en reserveer gemakkelijk een plek voor je volgende date!
Plaats
Keuken
Gemiddelde prijs
15 €
46 €
Meer laden