Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Dating Nijmegen – Ontmoet singles in Nijmegen

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden

  Daten in Nijmegen hoeft geen ingewikkelde opgave te zijn, al is het wel van belang dat je weet waar te zoeken. Met zo’n 170.000 inwoners zijn er in Nijmegen enkele tienduizenden singles te vinden, waarbij de midden-twintigers tot midden-veertigers sterk vertegenwoordigd zijn. Wil je graag op date in Nijmegen en weet je niet hoe je dit het beste aanpakt? Lexa helpt je graag op weg, met zowel leuke singles uit de regio als de beste date-tips in Nijmegen.

  Op ons gebruiksvriendelijke platform vind je serieuze singles door heel het land, waaronder ook een grote groep singles in Nijmegen. Op basis van jouw unieke gegevens kom je eenvoudig in contact met anderen, die net als jij op zoek zijn naar een serieuze relatie. Inschrijven is bovendien gratis, dus je kunt vrijblijvend een kijkje nemen op Lexa. Ben je iemand tegengekomen die je interessant lijkt? Je stuurt gemakkelijk een berichtje om een gesprek aan te knopen en te zien of het wederzijds is. Staan jullie allebei open voor een echte ontmoeting? Dan rest er nog één ding: het plannen van de date!

  Kun je wat hulp gebruiken bij het bedenken van een leuke date in Nijmegen, of moet je geheugen even opgefrist worden met wat er allemaal te doen is? Lees dan snel verder voor onze ultieme date tips in Nijmegen.

  Waar kun je daten in Nijmegen?

  Nijmegen is een ideale plek voor het plannen van een date. Er is door de grootte van de stad meer dan voldoende te doen, en tegelijkertijd is de sfeer erg gemoedelijk. Als je op zoek bent naar een leuk idee voor een date, raden we aan altijd even naar jullie gezamenlijke interesses te kijken. Zijn jullie bijvoorbeeld allebei weg van de Italiaanse keuken? Dan is een dinertje bij een goede Italiaan geen slecht idee, maar zou je ook een Italiaanse kookworkshop kunnen plannen. Zo leer je elkaar op een actieve manier kennen en heb je meteen een goed gespreksonderwerp voor je neus.

  • Dinner date

  Een hapje eten en drinken – in welke vorm dan ook – is altijd goed. Die actieve date mag je gerust voor de tweede keer bewaren en zeker in Nijmegen is er voldoende keus uit gezellige cafés en restaurants. Misschien dat je jouw date wel graag verrast door op zijn of haar lievelingseten in te spelen, of voor een unieke restaurantervaring gaat zoals een chef’s table. Qua keuken kun je in Nijmegen alle kanten op, dus dat is sowieso mooi meegenomen. In het centrum vind je tig laagdrempelige eetcafés, voor wie de voorkeur geeft aan een bovenal casual avond. Maar ook voor sushi, Mexicaans, Indisch en klassiek Frans kun je in Nijmegen terecht. En alles daar tussenin natuurlijk.

  • Code geel

  Voor de bierliefhebbers is Nijmegen een puur genot: proeflokalen en kleine brouwerijen zijn er goed vertegenwoordigd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bierproeverij samen? Hiervoor kun je onder andere terecht bij Brouwtoren en Brouwerij De Hemel. Wie nog een stapje verder wil gaan, kan zelfs een eigen biertje brouwen bij Proefbrouwerij Het Vaghevuur. Bier kan een welkome ijsbreker zijn voor een eerste date – zo lang het jullie beiden maar interesseert! Vind je het idee wel wat, maar is je date meer van de wijn? Organiseer dan een wijnproeverij als date in Nijmegen.

  • Kunst en cultuur

  We begrijpen het helemaal als je eens iets anders wilt doen dan simpelweg een hapje eten. Ook voor de liefhebbers van kunst en cultuur is Nijmegen de meest uiteenlopende musea rijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van Museum Het Valkhof, dat je meeneemt naar de tijd van de Romeinen, maar ook thuis is aan kleurrijke moderne kunst en wisselende exposities? Het museum bevindt zich in een hypermodern gebouw met aan de ene kant de binnenstad, en aan de andere kant een prachtig groen park. Ideaal te combineren met een drankje na je bezoek, of een mooie groene wandeling.

  Hebben jij en je date allebei een passie voor de natuur? Bezoek dan De Bastei, waar je alles leert over de natuur en cultuur in de regio, met een focus op het rivierengebied. Mag het nog wat meer niche zijn? In muZIEum ervaren jullie hoe het is om blind of slechtziend te zijn, en in Het Museum voor Anatomie en Pathologie kom je oog in oog te staan met de binnenkant van je lijf.

  • Alternatieve date-tips in Nijmegen

  Ben je meer van het doen? Nijmegen kent met z’n ligging tussen Waal en Maas een prachtig, waterrijk natuurgebied, dat vol te benutten is. Op een zonnige dag is het huren van een bootje dan ook een waanzinnig goed date idee in Nijmegen. Huur bijvoorbeeld een bootje of kano in Plasmolen of Cuijk, zodat jullie echt even met z’n tweeën zijn, en organiseer een picknick op het water. Als skeeler- of skatefans zijn er verschillende mooie routes in en rondom Nijmegen die zich lenen voor een actieve date. En als dat nog niet voldoende actie is – en jullie tegen een stootje kunnen – dan zou je zelfs kunnen gaan paintballen bij één van de twee paintballcentra die Nijmegen rijk is.

  Als muziekliefhebbers kunnen jullie altijd even kijken of er een passende band speelt in poppodium Doornroosje, de bekendste plek voor livemuziek in Nijmegen. Mag het wat kleinschaliger? Breng dan een bezoekje aan het naastgelegen, compactere Merleyn voor een casual avond gevuld met muziek.

  Singles ontmoeten in Nijmegen

  Via Lexa zet je eenvoudig de eerste stap als je wilt gaan daten in Nijmegen. Ons platform is niet alleen gebruiksvriendelijk voor jou, maar aan de achterkant ook precies zo ontworpen dat je eenvoudig en snel leuke matches tegenkomt. Je kunt vandaag nog een kijkje nemen om te zien of het wat voor je is, want aanmelden is gratis.

  Wist je trouwens dat we ook geregeld singles events organiseren in Nijmegen? Hier meld je je als member online voor aan, zodat je vervolgens zonder scherm contact kunt gaan leggen met andere Nijmeegse singles. Je leert elkaar meteen beter kennen tijdens zo’n avond en als het echt klikt, is een vervolgdate zo gemaakt. Vergeet dus niet elkaars nummer te noteren! Ben je klaar voor dating in Nijmegen? Meld je nu aan op Lexa en kom in contact met leuke singles in Nijmegen.

  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven