Een datingsite gebruiken5 minuten

Lexa, de datingapp voor serieuze relaties

Laura, 31/01/2022
Lexa, de datingapp voor serieuze relaties

Maak een profiel aan in onze datingapp en vind mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Via de chat kun je de tijd nemen om uit de duizenden serieuze singles iemand te leren kennen die bij je past. Ontmoet singles tijdens de events van Lexa of ga op date met een single die je leuk vindt. Download de Lexa-app om serieuze singles te ontmoeten en op een betrouwbare manier de liefde te vinden!

Waarom zou je de Lexa-app downloaden?

Met de Lexa-app ontmoet je heel eenvoudig singles bij jou in de buurt. De Lexa-app is bedoeld voor serieuze singles die de liefde willen vinden onder de ideale omstandigheden:

  1. Singles bij jou in de buurt zijn op zoek naar liefde. Met de Lexa-app ontdek je serieuze en gecontroleerde profielen**, waar je ook bent.
  2. Via de chat van Lexa kun je rustig beginnen en zelf kiezen wanneer jullie elkaar willen ontmoeten.
  3. Combineer de charme van chatten met echte ontmoetingen met singles en kom naar onze events: allemaal via de Lexa-app.

Dankzij Lexa vonden ruim 324.000 singles de liefde*. We doen er alles aan om je singles te laten ontmoeten in een vrolijke en oprechte omgeving.

We proberen de Lexa-app zo aangenaam en betrouwbaar mogelijk te maken. Met gecontroleerde profielen** en het inloggen voor toegang tot bepaalde functies weet je zeker dat de singles die je ontmoet oprecht zijn en op zoek naar een echte relatie.

Lexa staat altijd voor je klaar en proberen je vragen iedere dag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Dankzij het profiel dat je aanmaakt, kan de Lexa-app proberen om je iemand te laten ontmoeten van wie je hart sneller gaat kloppen. We stellen profielen voor die goed bij je zouden kunnen passen op basis van je stijl, persoonlijkheid en interesses. Waar je ook bent: chat en communiceer via de app en ontmoet iemand op een moment dat jou uitkomt. Waarom niet tijdens een event van Lexa?

Een gratis datingapp met hoge eisen

Maak nu je profiel aan op de gratis datingapp Lexa. Schrijf je gratis in en krijg toegang tot duizenden profielen van serieuze singles die op zoek zijn naar iets echts. Ontmoet betrouwbare mannen en vrouwen, op een veilige manier.

Vele koppels hebben elkaar al ontmoet via de gratis Lexa-app. Word net als zij member om te profiteren van alle functies, zoals de suggesties en de inbox. Dit is een betaald membership. Zo weet je zeker dat je met mensen praat die oprecht zijn en die op zoek zijn naar iets serieus, net als jij.

Statistieken over de dating-app

Al meer dan 324.000 singles hebben liefde gevonden*
De nummer 1 datingsite van Nederland**

*Het online onderzoek werd van 28 oktober tot 16 november 2018 in opdracht van Lexa.nl representatief uitgevoerd door TNS onder 866 Nederlandse single mannen en vrouwen, die ten minste één online dating service kennen, tussen de 18 en 65 jaar.

**De data is gebaseerd op het onderzoek dat werd uitgevoerd door Research Now survey in april 2018. 7.519 personen van 18+ werden in Nederlands geïnterviewd, wat is gecombineerd met de totale populatie van deze leeftijdsgroep (Bron Eurostat 2018). 3% van de geïnterviewden beweren dat ze ooit een relatie hebben gehad met iemand die ze op Lexa hebben ontmoet.

Een veilige datingapp op basis van geolocatie

Bij Lexa vinden we het belangrijk dat de singles die op ons vertrouwen tevreden zijn. Onze functies zijn zo ontworpen dat jij in je eigen tempo iemand kunt ontmoeten die bij je past.

Gedetailleerde profielen: bij het invullen van je profiel vragen we je om jezelf te beschrijven en aan te geven wat voor eigenschappen je zoekt in de singles die je wilt vinden. We proberen je zo goed mogelijk te leren kennen om je profielen te kunnen aanbevelen die passen bij jouw wensen. Naar aanleiding van je dates kun je andere criteria kiezen en je selectie verfijnen. De profielen, uitnodigingen en foto’s worden gecontroleerd. Het moderatieteam staat voor je klaar als je twijfelt over een profiel. Je kunt op ieder moment een melding doen als je twijfelt over een profiel of iemands gedrag.

Zoeken op interessegebieden: wij vragen niet alleen jou om je wensen en gewoontes op te geven, dit vragen we aan iedere single, zodat we jou profielen kunnen aanbevelen die passen bij wat jij zoekt. Iedere single die zich aanmeldt bij Lexa verklaart, net als jij, dat hij of zij oprecht is. Zo kun je eenvoudig oprechte singles bij jou in de buurt ontmoeten.

Datingapp op basis van geolocatie: Via Lexa kun je de liefde vinden zonder dat je het risico loopt op een langeafstandsrelatie. Want wat is er frustrerender dan het vinden van een single die bij je past, maar die heel ver weg woont? Lexa houdt rekening met de locatie van profielen, zodat jij de liefde bij jou in de buurt vindt.

Altijd veilig: We doen er alles aan om je veiligheid te garanderen als je onze services gebruikt. In de Lexa-app kun je zien wat de ander zoekt in een relatie, zodat je weet dat jullie er hetzelfde over denken. Je kunt ook zien wie jouw profiel bekijkt en wie contact met je opneemt.

Boost, voor snelle, maar hoogwaardige ontmoetingen: als je wilt dat je profiel opvalt op Lexa, kun je gebruikmaken van een Boost. Tijdens een bepaalde periode (op basis van de gegenereerde actie op je profiel) wordt je profiel nog beter in beeld gebracht dan normaal.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven