Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Ram sterrenbeeld: Welke sterrenbeelden passen bij de Ram?

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Ben je geboren tussen 21 maart en 19 april? Dan is jouw sterrenbeeld Ram. Als in astrologie gelooft dan weet je dat bepaalde sterrenbeelden beter bij elkaar passen dan de ander. Dit heeft alles te maken met de karaktereigenschappen die gevormd zijn toen je geboren werd. Niet ieder sterrenbeeld past even goed bij de Ram. Nieuwsgierig naar welke andere sterrenbeelden bij jou passen? Lees dan snel verder.

  Liefde en astrologie

  Astrologie en de liefde zijn altijd al nauw met elkaar verbonden. Mensen maken al sinds die tijd gebruik van de sterren om hun leven en liefdesleven te ontrafelen. De astrologische matches zijn dan ook op basis van jarenlang onderzoek van ervaren astrologen en sterrenkundigen. Ben jij benieuwd bij welk sterrenbeeld je past als Ram? Hieronder hebben we de matches voor je op een rij gezet. Inclusief eventuele haken en ogen die je tegen kan komen.

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Esther & Sander
  • 'We hebben uren samen paard gereden op het strand'
  • John en Arjo
  • Desiré & Jack
  • Joyce & Richard
  • Jeanpierre & Sylvia
  • Jolanda & Jay
  • Jolanda & Jacob
  • Leo & Margareth
  • Holger & Erik
  • Marco & Seraja
  • Willem en Neeltje
  • Astrid en Jeroen
  • Martijn & zijn partner
  • Rob & Marja
  • Marc en Catharina
  • Lia & Wil
  • Marian & Ed
  • Richard & Sabien
  • Stephan & Sabine
  Gratis Aanmelding

  Het karakter van de Ram

  De Ram is een sterk en onafhankelijk sterrenbeeld. Het zijn meestal geboren leiders en positief ingestelde mensen. Niet zonder reden, want een Ram slaat zich overal doorheen. Het is namelijk een extreem volhardend sterrenbeeld. Denk nu niet dat deze eigenschappen een Ram kil en afstandelijk maken, want dit sterrenbeeld is allesbehalve een koude kikker. Ze zijn openhartig, impulsief en onbevangen. Dit maakt het een sterrenbeeld waar je als partner constant door wordt verrast. Soms zelfs op de minder gepaste momenten.

  Ram als sterrenbeeld en de liefde

  Rammen zijn gek op de liefde en hebben dan ook vaak kortstondige, passievolle relaties. Hier wordt de Ram op langere termijn weer niet gelukkiger van, want monogamie is nog altijd het streven. Dit sterrenbeeld gaat door het vuur voor zijn geliefde, maar hij verwacht ook dat jij hetzelfde doet. Een capabel sterrenbeeld kan tegen het feit dat de Ram geen blad voor zijn mond neemt en soms iets zegt en later pas na gaat denken. Hier krijg je een extreem trouwe, nuchtere en eerlijke partner voor terug. Tussen de lakens heeft de Ram een onwijs hoge seksdrive en is hij hartstochtelijk in de liefde. De vraag is alleen of je de slaapkamer ooit nog uitkomt met zo een potent en passievol sterrenbeeld aan je zijde.

  Sterrenbeeld matches voor de Ram

  Rammen zijn geen heel makkelijk sterrenbeeld. Het is dan ook geen verrassing dat potentiële matches stevig in hun schoenen moeten staan om niet ‘gebulldozerd’ te worden door de Ram zijn behoeften. De volgende sterrenbeelden kunnen de onafhankelijk Ram wel handelen. Sterker nog: een paar hiervan hebben zelfs de potentie op een lang en gelukkig leven met dit specifieke sterrenbeeld.

  1: Stier

  De Stier en Ram voelen zich in de eerste instantie vooral seksueel tot elkaar aangetrokken. De op zintuigen gerichte Stier geniet van het passievolle liefdesspel van de Ram en andersom. Samen kunnen ze genieten van de goede dingen des levens. Ze gaan avondjes uit en hebben de grootste lol. De valkuil in een Ram-Stier relatie zit hem echter in de langere termijn. De Stier is gericht op gemak en wil zich uiteindelijk echt settelen. Het Sterrenbeeld Ram zal zich op dit moment al snel gaan vervelen en iets zoeken wat voor meer prikkeling zorgt.

  2: Steenbok

  De Ram zal in de eerste instantie geboeid zijn door het gesloten karakter van de Steenbok. Door deze harde schulp breken is namelijk een uitdaging die dit sterrenbeeld graag aangaat. De spanning van de jacht is dan ook hetgeen wat de Ram in de eerste instantie gaande houdt. De Ram is immers erg volhardend. Op langere termijn komen ook deze twee sterrenbeelden er al snel achter dat er niet veel te behalen valt. De Ram is tussen de lakens nogal avontuurlijk. Iets waar de Steenbok meestal geen behoefte aan heeft.

  3: Boogschutter

  De relatie tussen een Boogschutter en een Ram heeft in de eerste instantie een sterke, vriendschappelijke basis. Er bestaat veel wederzijds begrip en deze sterrenbeelden kunnen dan ook heel erg goed met elkaar praten. Het vriendschappelijke aspect kan er echter ook voor zorgen dat het hartstochtelijke vlammetje snel weer is gedoofd. Daarnaast is de Boogschutter een tikkeltje te onafhankelijk voor de toch wel enigszins jaloerse Ram. Dit sterrenbeeld verwacht namelijk alle aandacht en liefde van zijn partner.

  4: Leeuw

  Dit is een match voor op de langere termijn! Het speelse karakter van de Leeuw sluit namelijk naadloos aan op de Ram zijn behoefte om geprikkeld te worden. Dit zie je ook tussen de lakens. De Leeuw weet precies hoe de Ram uitgedaagd dient te worden en dit zorgt voor hartstochtelijke, dan wel speelse momenten in de slaapkamer. In een lange relatie is de Leeuw zelfverzekerd genoeg om het directe karakter van de Ram met een korreltje zout te nemen. Hierdoor hebben Rammen het gevoel dat ze honderd procent zichzelf kunnen zijn. Kortom: hier zit genoeg potentie voor een lange, gelukkige relatie. Een waar beiden sterrenbeelden functioneren op hun eigen, maar toch ook weer hetzelfde niveau.

  5: Tweelingen

  Dit is wederom een perfecte match. Tweelingen is namelijk een extreem levendig sterrenbeeld. De Ram zal zich in een relatie niet snel gaan vervelen. Ook seksueel gezien spatten de vonken ervan af in een relatie tussen de Ram en Tweelingen. Zelfs later in de relatie zal je zien dat deze twee sterrenbeelden er alles aan doen om het vuurtje in de slaapkamer op standje inferno te houden. Deze combinatie heeft alle kans van slagen.

  6: Schorpioen

  Een Ram en Schorpioen hebben een intense relatie. Er zit echter wel een addertje onder het gras: dit zijn namelijk twee onwijs gevoelige en emotionele personen. Dit zorgt voor vuurwerk, maar kan evengoed uitmonden in een alles verwoestende explosie die zijn weerga niet kent. De Ram en Schorpioen zijn beiden monogame en een tikkeltje jaloerse personen. Hierin zitten ze dus wel op een lijn, maar jaloezie kan wel voor problemen gaan zorgen. Zolang beiden sterrenbeelden enigszins nuchter in het leven staan heeft een relatie alle kans van slagen. Hier moet echter wel wat water voor bij de wijn worden gedaan.

  Vind jouw astrologische match op Lexa

  Ben jij een Ram en op zoek naar een leuke, astrologisch compatibele date? Schrijf jezelf dan vandaag nog in op Lexa.nl. Hier kan je singles selecteren op basis van hun sterrenbeeld. Zo ben je verzekerd van de juiste, astrologische match en iemand die op basis van jullie sterrenbeeld perfect is voor een lange termijn relatie. Succes!

  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven