Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Sterrenbeeld liefde: Welke sterrenbeelden passen samen?

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Als je in astrologie gelooft, dan weet je dat sommige sterrenbeelden beter bij elkaar passen dan andere. Dit heeft alles te maken met de karaktereigenschappen van een specifiek sterrenbeeld. Hoe zit het met jouw sterrenbeeld in de liefde? Welk sterrenbeeld past uitstekend en welk teken uit de dierenriem kan je maar beter vermijden?

  Mensen maken al duizenden jaren lang gebruik van sterren om hun lot te ontcijferen. Zweverig? Misschien. Maar het feit is wel dat eigenlijk ieder tijdschrift of krant ook een astrologie-sectie heeft. Astrologen maken gebruik van de stand van de planeten op het moment dat je geboren wordt. Deze stand is onder andere verantwoordelijk voor specifieke karaktereigenschappen, en laat karakter nou nét iets zijn wat een relatie uiteindelijk maakt of breekt. Het is dus niet voor niets dat mensen zich vaak aangetrokken voelen tot een specifiek sterrenbeeld. Nieuwsgierig geworden naar welk sterrenbeeld het beste bij jou past op het gebied van de liefde? Lees dan snel verder.

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Manuela & Paul
  • Rob & Welmoed
  • Twan & Dianne
  • Harold & Corine
  • Patricia & Jan
  • Tjeerd & Frits
  • Mike & Nancy
  • Berjan & Sarah
  • John en Arjo
  • Milan & Anouk
  • Jolanda en Dennis
  • John en Jetske
  • Esther & Sander
  • Deniz & Davut
  • Suzi & Arie
  • Saskia & Ingrid
  • Marielle & Wally
  • Morris & San
  • Simona & Oliver
  • Corianne & Eric
  Gratis Aanmelding

  Sterrenbeeld en de liefde. Welk sterrenbeeld past het beste bij jou?

  Weet je wat je eigen sterrenbeeld is? Dan is het heel simpel om uit te zoeken welke sterrenbeelden het beste bij je passen in de liefde. Zoek hieronder naar je geboortedatum en zoek uit welk sterrenbeeld jouw astrologische match is.

  Ram (geboren tussen 21 maart en 19 april)

  Rammen zijn ondernemende, avontuurlijke en volhardende mensen. Heeft een Ram een doel? Dan doet hij er alles aan om dit te bereiken. Op het gebied van de liefde is dit sterrenbeeld vurig en vol passie. Een Ram zal niet snel achterover leunen en afwachten tot de tegenpartij stappen onderneemt. Qua liefdespartner gaat de Ram het beste met de eveneens avontuurlijke Boogschutter of flirterige Leeuw.

  Stier (geboren tussen 20 april en 20 mei)

  Een Stier is een praktisch, artistiek en nuchter persoon. Daarnaast is dit sterrenbeeld een echte levensgenieter en ingesteld op de zintuigen. Lekker eten, drinken, goede muziek en een fijne sfeer is alles wat een Stier nodig heeft om een geslaagde avond te hebben. Qua liefdespartner is er geen loyaler sterrenbeeld te vinden. Heeft de Stier zijn partner gevonden? Dan is dit dikwijls voor het leven. Iets wat de creatieve en serieuze Maagd aanspreekt. Daarnaast weet dit sterrenbeeld precies waar de Stier behoefte aan heeft op het gebied van aandacht. De opwindende, intelligente Schorpioen weet bij de Stier precies de juiste knopjes in te drukken. Dit is een zinderende match waarbij passie, romantiek en diepgaande gesprekken de boventoon voert.

  Tweelingen (geboren tussen 21 mei en 20 juni)

  Tweelingen zijn chaotisch, besluiteloos en onwijs intelligent. Het is dan ook geen verrassing dat niet ieder sterrenbeeld goed bij de Tweeling past op het gebied van de liefde. Je moet namelijk goed om kunnen gaan met het wisselvallige karakter van dit sterrenbeeld. Er zijn echter meerdere sterrenbeelden die hier niet alleen mee kunnen dealen, maar het ook nog eens als een charme zien. Zo is een Weegschaal zelf voldoende in balans om goed met een Tweeling om te kunnen gaan. De intellectuele Waterman vindt daarentegen weer een evenwijdig slimme partner in dit sterrenbeeld.

  Kreeft (geboren tussen 21 juni en 22 juli)

  Er wordt weleens gezegd dat er geen liever sterrenbeeld bestaat dan de Kreeft. Dit is ook zeker waar, want als je alle twaalf de sterrentekens bij elkaar neemt dan heeft er geen een het inlevingsvermogen en gevoel van dit specifieke sterrenbeeld. Dit sterrenbeeld past buitengewoon goed bij de nuchtere en rustige Steenbok. Dit sterrenbeeld helpt de Kreeft om zelf met beide voeten op aarde te blijven. Daar waar de Kreeft weer helpt om de gevoelige kant van de Steenbok naar boven te halen. Vissen zijn evenwijdig romantisch ingesteld. Dit zorgt ervoor dat deze combinatie helemaal in elkaar kan opgaan als ze samen in een liefdesrelatie zitten.

  Leeuw (geboren tussen 23 juli en 22 augustus)

  Leeuwen zijn flirterig, creatief en speels. Dit sterrenbeeld is een echte levensgenieter en gek op de liefde. In het begin van een relatie zal een Leeuw dan ook graag spelletjes spelen. Denk aan; aantrekken en afstoten. Dit gaat natuurlijk gepaard met een hele hoop geflirt en speelse grapjes. Dit is iets wat de Ram aantrekt, omdat de Leeuw het gevoel van avontuur bij dit sterrenbeeld versterkt. De Waterman is misschien een tegenpool, maar wat deze combinatie betreft, trekken de tegenpolen elkaar aan.

  Maagd (geboren tussen 23 augustus en 22 september)

  De Maagd is een serieus sterrenbeeld. Hij of zij zal niet snel aan een relatie beginnen zonder het idee dat er ook echt potentie in zit. Dit sterrenbeeld is kritisch en extreem scherp ingesteld. Iets wat overigens best lastig kan zijn, want een Maagd is ook op het gebied van partners niet snel tevreden. De nuchtere Stier weet meestal snel door de ruwe bolster van de Maagd heen te breken. Een Steenbok houdt er weer dezelfde normen en waarden op na. Dit zijn dan ook de twee beste matches voor dit pinnige sterrenbeeld.

  Weegschaal (geboren tussen 23 september en 22 oktober)

  Het sterrenbeeld zelf zegt het eigenlijk al: een Weegschaal is in balans. Dit sterrenbeeld is nieuwsgierig, houd niet van ruzies en geniet er in de liefde van om het de partner naar de zin te maken. Dit geldt overigens net zo goed voor in de slaapkamer. De vurige Leeuw vindt deze aandacht geweldig. Daarnaast zorgt dit sterrenbeeld ervoor dat de Weegschaal zich snel op zijn gemak voelt. Een andere match is de Tweeling. De Weegschaal houdt dit sterrenbeeld in balans en de Tweeling helpt Weegschalen weer uit hun comfortzone. Het is met recht een match made in heaven.

  Schorpioen (geboren tussen 23 oktober en 21 november)

  Schorpioenen zijn passievolle partners. Als dit sterrenbeeld eenmaal verliefd is dan gaan alle remmen los. Dit zegt echter niet dat dit sterrenbeeld wispelturig met zijn partners omgaat. Sterker nog: Schorpioenen zijn onwijs trouw. Op het gebied van de liefde past de Stier dan ook heel goed bij de Schorpioen. Ze zijn beiden loyaal en genieten van elkaars aanwezigheid. Vissen zijn daarnaast ook een goede match, in het bijzonder omdat dit sterrenbeeld zich heel snel voelt aangetrokken tot de hartstochtelijke Schorpioen.

  Boogschutter (geboren tussen 22 november en 21 december)

  Boogschutters zijn vrolijke mensen. Ze staan daarnaast altijd klaar voor de mensen die ze liefhebben. Boogschutters kunnen echter ook rusteloos zijn. Ook op het gebied van de liefde. Hier heeft de avontuurlijke Ram echter geen boodschap aan. Door het karakter van dit sterrenbeeld blijft de Boogschutter geprikkeld. Dit is niet heel anders voor de speelse Leeuw. Nog een van de sterrenbeelden die de liefde voor de Boogschutter zo interessant mogelijk houdt.

  Steenbok (geboren tussen 22 december en 19 januari)

  De Steenbok is rustig en geduldig. Het is dan ook niet gek dat dit sterrenbeeld een evenwijdig geduldige partner nodig heeft, maar dan een die de gevoelige kant van de Steenbok naar boven kan halen. Dit sterrenbeeld past dan ook bij de Maagd die niet graag rond de pot draait en durft te zeggen waar het op staat. De nuchtere Stier zal daarentegen niet panikeren als de Steenbok zich wat terugtrekt.

  Waterman (geboren tussen 20 januari en 18 februari)

  De Waterman heeft veel temperament en is een onafhankelijk sterrenbeeld. Je zet zit sterrenbeeld dus onder geen beding samen met een van de meer jaloerse sterrentekens. Een Ram is net zo avontuurlijk en energiek als de Waterman. Het is dan ook geen enkel probleem om elkaar af en toe een beetje ‘los’ te laten. Tweelingen zijn van karakter wat wispelturiger en hebben hierdoor ook wat meer zelfstandigheid nodig. In een relatie kunnen een Tweeling en een Waterman op dat gebied dus veel voor elkaar betekenen.

  Vissen (geboren tussen 19 februari en 20 maart)

  Heb je een date met een Vissen? Dan heb je geluk, want dit sterrenbeeld is romantisch en gevoelig. Ze zullen er alles aan doen om hun partner te overladen met liefde en aandacht. De dominante sterrenbeelden passen niet goed bij het gevoelige karakter van de Vissen. Goede matches zijn de trouwe, hartstochtelijke Schorpioen en de nuchtere, rustige Steenbok. Met deze matches voelt dit sterrenbeeld zich binnen de relatie letterlijk als in een vis het water.

  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven