Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Gay dating via Lexa: zo werkt het

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  In real life iemand ontmoeten voor een leuke date of meer is niet altijd even makkelijk. Wat doe je als je een beetje verlegen bent of niet zoveel uitgaat? En hoe pak je het aan als je in het dagelijks leven niet de juiste personen tegenkomt? Help!

  Wil je als gay daten zonder dat je hiervoor direct op mensen moet afstappen? Dan helpt Lexa je graag. Misschien is dit de eerste keer dat je je inschrijft op een website voor gay dating. Geen probleem! Je bent op de juiste plek. Lexa is al sinds 2002 een betrouwbaar platform voor gay dating en inschrijven is gratis. Yes!

  Mannen zoeken mannen voor een afspraak en misschien wel meer

  Of je nu voor serieuze gay dating gaat, of juist niet op zoek bent naar iets heel serieus: op een datingsite is de kans groot dat je iemand vindt die bij je past. Op deze datingsite staan duizenden profielen van gay singles: mannen die mannen zoeken. Maar ook vrouwen die vrouwen zoeken en dus lesbisch daten. Ieder met hun eigen wensen en voorkeuren. En er is vast iemand die voldoet aan jouw (hoge) eisen. Zoek je een relatie, een partner een gaybuddy? Iemand waarmee je kunt kletsen, iemand die je beste vriend is? Op datingsites vind je niet alleen jouw match. Je houdt er namelijk ook andere relaties aan over tijdens het chatten via de app van de site. Mensen die eerst vreemden voor je zijn, worden je beste vrienden.

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Jacqueline en Stefan
  • Twan & Dianne
  • Will en Linda
  • 'We hebben uren samen paard gereden op het strand'
  • René & Sharon
  • Thijsje & Denise
  • Mark & Nouk
  • Joost en Nandy
  • Corianne & Eric
  • Jorrit & Angelique
  • Elka & Mathew
  • Sophie & Robin
  • Martijn & zijn partner
  • Marco & Seraja
  • Mathijs en Lusanne
  • Dachna & Nico
  • Anniek & Lars
  • Patricia & Jan
  • Astrid en Jeroen
  • Rob & Welmoed
  Gratis Aanmelding

  Een match vinden: heerlijke mannen online vinden

  Zoek je een speciaal persoon om de bijzondere momenten in je leven mee te delen? Of ga je alleen voor alleen een gezellige avond? Op Lexa kan je matches vinden aan de hand van je zoekcriteria. Of je kunt gewoon door profielen scrollen om te kijken wie je aanspreekt. Nadat je antwoord geeft op de vragen over je levensstijl, interesses en ideeën over een ideale date, krijg je toegang tot gedetailleerde profielen van singles die echt bij je passen.

  Hierdoor is deze datingsite niet een simpele app om aan je trekken te komen. Het is een manier om gebruikers echt te leren kennen. Zodat je leuke guys leert kennen. Guys die er knap uitzien. Waarmee je kunt lachen, kletsen, misschien ook wel zoenen en meer…

  Zo valt je profiel op tussen andere gay singles

  De gay dating service maakt het een stuk gemakkelijker om een serieuze date te vinden. Maar ook gewoon iemand voor een gezellige avond. Want je hoeft niet een partner voor het leven te vinden, maar het mag wel. Een goed profiel is wel belangrijk. Laat je profiel opvallen tussen andere singles. Hierdoor vergroot je de kans dat je een leuke gay date vindt:

  • Plaats een mooie, goed belichte foto. Dus geen wazige foto’s of foto’s waarop je zelf amper te zien bent. Show je beste kant. En nee, dat is niet de onderkant 😉
  • Zorg voor een aantrekkelijke profieltekst. Wees open, maar ook weer niet té. Een beetje mysterie kan geen kwaad. Je hoeft niet direct je hart uit te storten – dat kan altijd later nog.
  • Optimaliseer je profiel door de extra vragen te beantwoorden die je ziet nadat je de algemene info hebt ingevuld. Met deze aanvullende informatie vergroot je de kans dat de juiste match jouw profiel kan vinden. Kom maar op met die hunken.
  • Honey, be real. Laat je van je mooiste en leukste kant zien, maar wees wel eerlijk. De meeste mensen (lees alle) vinden het niet zo leuk om er tijdens een date achter te komen dat een profiel is opgepoetst met wat leugentjes hier en daar.

  Je privacy op het gay dating-platform: stay safe

  Je kunt via de gay dating service van Lexa profielen van gay singles bekijken, zonder dat zij weten dat jij hun profiel bekijkt. Lekker anoniem dus mooie guys checken. Een beetje rondkijken zonder meteen te laten zien wie je bent, kan geen kwaad. Het heeft zo zijn voordelen. Anoniem profielen bekijken doe je door de incognito- en control-modus van het platform te activeren. Zo houd je meer controle over je privacy. Ook kun je jouw voorkeuren aanpassen, zodat je alleen uitnodigingen van gay singles ontvangt die aan jouw criteria voldoen. Wel zo fijn. Je wil wel vissen, maar dan wel in een vijver met alleen mannen die hetzelfde zoeken als jij. Voor een nacht, maand of een partner voor een langere periode.

  Snel in contact: eenvoudig chatten en videobellen via de gay dating app

  Spreekt een bepaald profiel van een gay member je aan? Start dan via de app een chatgesprek. Zo leer je elkaar beter kennen. Dankzij de handige app praat je met gay members waar en wanneer je maar wilt. In de bus, thuis, in bed of in bad. You naughty boy.

  Je kunt chatten, maar bijvoorbeeld ook videobellen. Handig! Zo zie je zonder de deur uit te gaan of jouw match materiaal is voor een relatie. Je ziet meteen zijn reactie op je vragen en grappen. Als ‘ie niet om je grappen lacht, weet je genoeg. Hij is geen gaybuddy voor jou. Maar hebben jullie het helemaal te leuk tijdens een videogesprek? Dan check je toch wanneer hij beschikbaar is voor een afspraak? Dit soort functionaliteiten van dating apps zijn ideaal. Je bespaart veel tijd voor het zoeken naar een gezellige gaybuddy. In plaats van afspreken op locatie, kijk je eerst de kat uit de boom met een videocall. Leve de online mogelijkheden van tegenwoordig!

  Veilig gay daten via Lexa

  Goed om te weten: Lexa heeft het keurmerk Veilig Daten. Dat is fijn in een wereld waar een homo nog steeds niet overal door iedereen gerespecteerd wordt. Helaas kunnen we de mening van mensen over een homo niet altijd veranderen. Maar we kunnen wel zorgen voor een veilige omgeving. Niet alleen op de datingsite, maar ook via de app. Zo checken moderators profielen met foto en/of een omschrijving. Bij hen kun je ook profielen rapporteren als dit nodig is. Gebruikers die niet respectvol met elkaar kunnen omgaan, horen niet thuis op datingsites.

  Van online gay daten via de app naar een echte ontmoeting

  Je hebt via de apps, zowel de app van de datingsite als Whatsapp, meerdere keren contact met iemand gehad. Hij is wel een goede match denk je. Dus nu willen jullie elkaar wel in het echt ontmoeten. Spannend!

  Het moment dat je iemand in het echt ontmoet is ontzettend belangrijk. No pressure, maar het is wel waar. Hebben jullie een klik? Hoe praat, ruikt, kijkt en reageert de ander? Na een eerste ontmoeting weet je nog beter wat jullie raakvlakken en verschillen zijn, en hoe jullie elkaar aanvullen. Aarzel dus niet en maak een afspraak! Zo ontdek je of de persoon die je via het gay dating-platform hebt leren kennen ook écht bij je past.

  Maar wanneer maak je een afspraak om je gay date in het echt het ontmoeten? Na twee dagen, een week of een maand? Daar zijn geen regels voor. Probeer zoveel mogelijk naar je eigen intuïtie te luisteren en naar waar jij behoefte aan hebt. Doe wat voor jullie goed voelt. De een heeft na het eerste contact al een afspraak staan, de ander wacht eerst een maand af. Als het contact tussen jullie goed zit, is er geen reden om niet te vragen wanneer je nieuwe gaybuddy beschikbaar is.

  Lexa Borrels en Events voor gay dating

  Lexa organiseert borrels en events voor singles. Drankjes en leuke guys. Do we need to say more? Dit is een goede manier om andere gay singles in het echt te ontmoeten in een gezellige setting! Denk bij events aan kookworkshops en een muziekavond-quiz. Maar ook culturele activiteiten, zoals het bezoeken van een tentoonstelling met een gids, een fotografiecursus, etentjes en andere singles-only avonden. Deze events zijn ook open voor niet-leden. Je kunt dus gewoon een single vriend of vriendin meenemen. Homo of niet homo. Dat maakt niet uit. Als je beste vriend of vriendin het al leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten, is hij of zij welkom. Zo kan hij of zij meteen de leden checken en daarmee jou helpen beoordelen wie er wel of geen relatie-materiaal is.

  Is er niemand tijdens deze avond waarmee je wel een relatie zou beginnen? Wedden dat je met de leden toch een andere leuke relatie overhoudt. Zoals vriendschappen. Datingsites zijn er dus niet alleen voor de liefde. Maar ook om een hoop nieuwe vrienden te maken.

  Gay date NL: de leukste plekken in Nederland voor eerste date

  Nederland heeft veel leuke plekken die perfect zijn om je date voor het eerst in het echt te ontmoeten. Waar dan? Op de site van Lexa vind je een overzicht van Nederlandse steden. Maar ook ideeën voor een eerste afspraak. Ideaal voor gay dating in Nederland. Zoek je voor die eerste afspraak specifiek naar een plek die bekend staat als homovriendelijk of die populair is binnen de LBHTI-gemeenschap? Veel Nederlandse steden hebben LBHTI- en gay friendly uitgaansgelegenheden. Yeah!

  Niet alleen aan de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam, maar ook in andere steden. Denk aan Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Den Haag en Alkmaar. Hier vind je uitgaansgelegenheden met een focus op gay daten en de LBHTI-gemeenschap. Je hoeft dus ook niet te wachten tot de #Gay Pride er weer eens is. Nederland heeft inmiddels ook tientallen regenbooggemeenten. Dit zijn gemeenten die zich actief inzetten voor de acceptatie van homoseksuele mannen en vrouwen, biseksuele, transgender, en intersekse personen. Op deze locaties wappert vaak de beroemde regenboogvlag. Ook vind je op de site handige date tips voor transgender dating in Nederland.

  Ben je klaar om je in te schrijven voor gay dating? Schrijf je als homo nu gratis voor dating in op Lexa!

  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven