Jullie hebben besloten om op jullie eerste date lekker uit eten te gaan. Ook al draait de avond niet hoofdzakelijk om het eten, het is toch een erg aangename bijkomstigheid. De kaart geeft je zoveel keuzes! What to choose, what to choose? Wij zullen de keuze iets gemakkelijker maken met vijf gerechten die je in ieder geval niet moet bestellen. Vingers onder de saus of een stinkadem werken vaak niet mee in de verleidingsmanoeuvre..

Spareribs

O zo lekker, maar o zo moeilijk eten. Spareribs halen een beetje de neanterthaler in je naar boven. Je handen zitten binnen no-time onder de saus en de stukjes vlees blijven vaak tussen je tanden zitten. Zou net jammer zijn als hij/zij jouw hand vastpast of jou wil kussen! Niet erg charmant.

Alles met knoflook

Knoflook is erg sterk en wordt gebruikt om een gerecht een beetje extra smaak te geven. Jammer genoeg heeft knoflook ook nogal een sterk geurtje en kan er nog weleens voor zorgendat je uit je mond gaat stinken. Hier zou je later op de avond nog wel eens spijt van kunnen krijgen..

Spaghetti

Het ziet er zo lief uit in Lady en de Vagebond, maar de realiteit is anders (waarschijnlijk ook omdat je niet op date nummer 1 een bord spaghetti gaat delen). Het oprollen van spaghetti is een kunst op zich en dat moet je het nog netjes je mond in zien te krijgen. Spaghetti doorsnijden hoort ook niet helemaal, dus die lekkere spag bolo maar tot een later moment bewaren?

Kreeft

Afgezien van het feit dat kreeft vaak het duurste gerecht op de kaart is, eet het ook nog eens verdomde lastig. Een kreeftslabbertje, slurpen en knoeien zijn onontkoombaar. Niet echt eerste-date-materiaal dus! Zonde, het is namelijk wel een très chique gerecht.

Taco’s

Ooit iemand op charmante wijze taco’s zien eten? Nee, wij ook niet. Dit overheerlijke gerecht valt diswijls na de eerste hap volledig uit elkaar. Hierna moet je je dus vooral bezig houden met het redden van je taco. Lastig dus, als je graag gezellig met je date wil kletsen. Misschien samen op de volgende date, ’s nachts in de snackbar na een avondje dansen?