Weekendje weg3 minuten

5 hotels voor een romantische overnachting in eigen land

Ilkka, 28/08/2019
5 hotels voor een romantische overnachting in eigen land

Wil jij jouw nieuwe liefde meenemen op een romantische date? Maak er dan een direct een weekendje van! Zo hebben jullie alle tijd met elkaar en kunnen jullie elkaar nog beter kennen. Overdag genieten van de omgeving, ‘s avonds een diner bij kaarslicht en ‘s nachts samen in een kingsize bed. Dát is pas een date. En het lekkere is, je hoeft er niet eens voor naar het buitenland. Nederland biedt tal van hotels waar jullie romantisch kunnen overnachten. Wij hebben een top 5 voor jullie gemaakt!

The Toren, Amsterdam

Een hotel in onze hoofdstad is altijd een goed idee, al helemaal als je kiest voor The Toren. The Toren is een prachtig centraal gelegen grachtenpand gelegen aan de Keizersgracht. Amsterdamser krijg je het bijna niet! Het hotel is smaakvol ingericht en draagt romantische warmte uit. Dit is niet onopgemerkt gebleven, The Toren is recent verkozen tot het meest romantische hotel van Nederland!

De Sterrenkubus, Lattrop-Breklenkamp

De Sterrenkubus is een vierkanten houten huisje ter grootte van negen vierkante meter in the middle of nowhere. Dankzij een transparante koepel op het dak van dit huisje heb je het gevoel dat je in de openlucht ligt te slapen. Hebben jullie een heldere nacht, dan kunnen jullie met een telescoop naar de sterren kijken. Een woord: wauw.

Hotel New York, Rotterdam

Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn. Tegenwoordig is deze mooie plek een gerenommeerd hotel met een prachtig uitzicht over het water en de moderne Erasmusbrug. Een nostalgische plek met hoge plafonds, oude kluizen als inloopkast en oude hutkoffers in de kamers. Een prachtig hotel voor een romantisch weekendje weg!

Kasteel Geulzicht, Berg en Terblijt

Deze bijzondere plek in het zuiden van Nederland geeft je het gevoel alsof je terug bent gegaan in de tijd. Kasteel Geulzicht ligt midden in de bossen en heeft een rustiek en romantisch karakter, mede door de Engelse inrichting. Overdag samen tot rust komen in de tuinen, om ‘s avonds te genieten van een hapje en een drankje in de speciale eetkamer van het kasteel. Romantiek op ten top!

Vuurtorenhotel, Harlingen

Dit hotel is een droom die uitkomt. Wie wil er nou niet slapen in een vuurtoren? Het Vuurtorenhotel in Harlingen bestaat maar uit een kamer, dus privacy gewaardborgd! Het bestaat uit drie verdiepingen, een badetage, een prachtige eetetage en een slaapetage. Deze laatste kamer is volledig van glas wat zorgt voor een spectulair uitzicht. En alsof dat nog niet alles is komt de vuurtorenwachter jullie ook nog eens wekken met een ontbijtmand vol verse broodjes.. Een weekend om nooit te vergeten.

Wil je samen met jouw nieuwe nieuwe liefde een weekendje naar het buitenland? Kijk dan eens in de top 5 steden voor een romantische getaway!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven