Weekendje weg3 minuten

5 onverwachte romantische bestemmingen

Ilkka, 28/08/2019
5 onverwachte romantische bestemmingen

Zijn jullie er klaar voor om samen een romantische trip te ondernemen? Kijk dan eens verder dan de standaard romantische steden als Maastricht, Parijs of Londen! Op deze manier kunnen jullie samen op een avontuurlijke manier een bestemming ontdekken waar jullie allebei wellicht nog nooit geweest zijn. Volledig verrast worden door de schoonheid van onontdekte parels in Europa, hoe leuk is dat? Bij deze 7 onverwachte romantische bestemmingen die zeker een bezoekje waard zijn!

1. Bratislava, Slowakije

Bratislava is voor velen van ons nog een onbekende stad, aangezien het (nog) geen toeristische hotspot is. Tijd om samen met jouw lover een tripje te boeken en te genieten van elkaar en de prachtige omgeving! De stad wordt doorkruist door de Donau en ligt aan de voet van de Kleine Karpaten. Het oude Bratislava is niet groot, maar zit vol met mooie pleinen, schattige straatjes en cultuur. Een must-see voordat het ontdekt wordt!

2. La Gomera, Spanje

Het op een na kleinste eiland van de Spaanse Canarische Eilanden is La Gomera, ook wel het Ronde Eiland genoemd. Het eiland is vrijwel volledig vrij van toeristische attracties. Jullie hebben meer dan genoeg tijd om tot elkaar te komen. Lekker wandelen door de groene bergen, rustig aan het strand liggen, beetje zwemmen en lekker eten. Wat wil eens mens nog meer?

3. Edinburgh, Schotland

De hoofdstad van Schotland wordt steeds populairder. Dit is niet gek, meer dan 4500 gebouwen in Edinburgh staan op de monumentenlijst! Een kwart van de stad is zelfs beschermd historisch gebied. Lekker slenteren door de stad en al het moois op je af laten komen. Edinburgh is de perfecte plek voor een romantische getaway!

4. Lefkas, Griekenland

Willen jullie graag naar Griekenland? Kies dan voor het eiland Lefkas! Dit eiland is weer eens iets anders dan Kreta of Kos, maar geeft je wel het echte Griekse gevoel. Lefkas lijkt wel een ansichtkaart met haar fel turquoise zee en de witte stranden. Een prachtige romantische zomervakantie voor jullie tweetjes!

5. Krakau, Polen

Willen jij graag met jouw liefde op een stedentrip, dan is Krakau misschien niet de eerste stad waar je aan denkt. Eigenlijk gek, want de stad is sfeervol en romantisch! Het grootste Middeleeuwse plein van Europa, prachtige musea en boordevol knusse cafés en restaurants. Een nog onontdekte bestemming die klaar is om door jullie ontdekt te worden.. Waar wacht je nog op?

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven