Weekendje weg3 minuten

Top 3 #gênantmoment op jullie eerste weekendje weg

Top 3 #gênantmoment op jullie eerste weekendje weg

Een eerste romantic get-away met zijn twee, een perfect idee om elkaar wat beter te leren kennen. 48 uur non-stop met elkaar in een mooie en nieuwe omgeving is hartstikke leuk, maar.. elk voordeel heb z’n nadeel. Sommige persoonlijke eigenschappen wil je namelijk nog liever heel even voor jezelf houden en dat is dan lastig. Daarom wachten singles liever 1 tot 3 maanden voordat zij zich samen met hun nieuwe lover in de wonderenwereld van romantische get-aways storten. Maar, vergeet niet, wat jij niet leuk vind aan jezelf vindt de ander juist aantrekkelijk. Hou daarom van jouw kwaliteiten én van al jouw kleine imperfecties!

Dat daargelaten, er zijn waarschijnlijk toch een aantal momentjes waarvan jij denkt: ‘oké, dat vind ik gênant’. Wees gerust, waarschijnlijk deel je deze gevoelens van schaamte met heel veel anderen. Wij geven jou de top 3 van awkward moments op een eerste weekendje weg, kan jij mooi zien of jouw momentje er tussen staat!

#1: Snurken

Snurken is gênant, maar met zo’n snurkpleistertje op je neus slapen is nog gênanter. 40% van de Europese singles geven aan dat zij bang zijn om te snurken tijdens de eerste nacht. Een weekendje weg is er dus dubbel zoveel kans.. Maar, geen paniek, iedereen snurkt! Grote kans dat jouw date ook lekker bomen ligt door te zagen. Daarbij blijken jullie je op je gemak te voelen als jullen zo diep liggen te slapen. Kijk eens aan!

#2: Naar de wc gaan

Een ding waar vrijwel iedereen zich voor schaamt, terwijl iedereen het doet. Doe je het niet, dan heb je een klein probleempje. Uit het onderzoek blijkt dat 38% het vreselijk vindt om naar de wc te gaan als zij bij hun crush in de buurt zijn. Zij zijn bang dat zij een geur achterlaten of juist mee de deur uitnemen.. De angst is voornamelijk bij vrouwen aanwezig. Twee op de drie vrouwen geven aan het vervelend te vinden in tegenstelling tot één op drie mannen.

#3: Wakker worden met een ‘ochtendhoofd’

Als nummer 3 blijken mannen en vrouwen hun hoofd in de ochtend erg gênant te vinden. 20% van de respondenten zeggen dat zij bang zijn dat ‘hun ware gezicht’ naar boven komt. Jij vindt het waarschijnlijk vervelender dan de ander, er bestaat namelijk een grote kans dat hij of zij geen verschil ziet.. Als je echter dit dramaaatische moment niet kunnen overwinnen ;-), zet dan je wekker vroeg in de ochtend, zodat jij je gauw kan fatsoeneren als jouw crush nog slaapt!

Laat het lekker varen, ben jezelf en geniet van alle romantiek! Have fuhunnnn!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven