Voorspel3 minuten

Hoe geef ik een erotische massage?

Hoe geef ik een erotische massage?

Zijn jullie op jullie dates eigenlijk altijd maar out and about? Blijf een avondje thuis en maak er een spannende avond van. Geef je nieuwe lover jouw onverdeelde aandacht en verwen hem of haar met een erotische massage. Opwindend en een groot genot, voor jou en voor jouw crush. Wie weet waar deze massage naar toe leidt..

De voorbereiding

Zorg ervoor dat je de juiste sfeer creëert voor een erotische massage. Wat heb je hiervoor nodig?

– zacht matras
– (geur)kaarsen of wierook
– rustige, sexy muziek
– massageolie
– handdoek
– sexy ondergoed voor jou

Zet de verwarming iets hoger, zodat het lekker warm wordt in huis (jullie gaan immers uit de kleren). Doe de gordijnen dicht en geef de kamer een erotische sfeer door middel van een aantal kaarsen en/of wierook. Zet de massage- of babyolie hierbij klaar en zorg voor wat handdoeken, zodat straks niet de hele boel onder de olie zit. Kies een relaxed bijpassend achtergrondmuziekje uit en vergeet je telefoon niet uit te zetten! Trek je pikante ondergoed aan, zodat jij je sexy voelt en helemaal klaar bent om een erotische massage te geven. Laat de avond maar beginnen..

De erotische massage

Zorg ervoor dat jouw date comfortabel op een zachte ondergrond, zoals een matras of een deken, eventueel met een kussen. Ga langzaam in jouw ondergoed op hem of haar zitten en maak de massageolie warm tussen je handen. Wrijf even flink, want ijskoude handen op je rug is allesbehalve erotisch. Het is belangrijk dat je rustig begint, zodat jouw date volledig ontspannen raakt en zich helemaal kan overgeven aan jouw erotische massage. Masseer dus eerst de rug en de schouders stevig en ga daarna over op het erotische gedeelte. Hierbij draait allemaal om de erogene zones van jouw partner.

Erogene zones

De erogene zones zijn de lichaamsdelen die bij prikkeling seksuele gevoelens opwekken. De gevoeligheid van deze zones is voor iedereen anders. Probeer dus uit te vogelen wat jouw lover het lekkerst vindt. De gevoeligste erogene zone is voor vrijwel iedereen het geslachtsdeel, maar als je hiermee begint is jouw massage snel afgelopen. Bouw jouw massage dus langzaam op met de volgende erogene zones:

– Nek en oorlellen: Ga na het masseren van de rug richting de nek. Wissel kriebelen en kneden af en ga langzaam richting de oorlellen. Knijp een beetje in de oorlellen en bijt er zachtjes op (ja, je mag ook je mond gebruiken!). Blijf hier niet te lang hangen, er is nog veel meer te ontdekken.

Billen: Beweeg jouw handen rustig richting de billen. Gevoelig voor zowel vrouwen als mannen. Masseer de billen rustig, wrijf erover en kneed ze een beetje.

– Tepels: Vraag aan jouw date of hij/zij zich om kan draaien. Draai cirkels om de tepels en gebruik je tong om ze hard te maken. Dit maakt een hoop seksuele gevoelens los.

– Onderbuik en navel: Deze erogene zone zit vol met zenuwen. Dit gedeelte zachtjes aanraken gaat hem of haar verlangen naar meer! Laat jouw handen rustig heen en weer glijden.

Binnenkant dijen: Vraag aan jouw lover om zijn/haar benen te spreiden. Zo kan je de binnenkant van iemands dijen goed aanraken. Streel ook hier zachtjes heen en weer. Je zit nu wel heel erg dichtbij ‘de’ zone! De gevoelens wordt bijna ondraagbaar.

Eindig uiteindelijk bij hetgeen waar iedereen het liefst seksueel betast wordt: het geslachtsdeel. Het aanraken zal voelen als een verlossing en we kunnen allemaal wel raden wat er gaan volgen ;-)..

Veel plezier!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven