Originele kado-ideeën voor hem
Een kant-en-klare kadobox? Een scheermes? Weer een nieuw set overhemden? Nee, nee, dit jaar ga je indruk op hem maken. En wel met de volgende kadotips voor mannen!

Hobby-kado’s
Heeft jouw man een specifieke hobby of passie? Handig, want zo kun je makkelijk een kado vinden dat daar perfect bij past.
•    Kurkentrekker. Houdt jouw one and only wel van een wijntje? Een mooie, luxe kurkentrekker zal een man die van wijn en gadgets houdt vast blij maken..
•    Wijnrek. Voor de man die graag ziet welke rijkdom hij ‘bezit’ is een mooi, stijlvol en luxe wijnrek een goed idee. Kan hij goed naar zijn wijnen kijken. En nog handig ook.

Gadgets
9 van de 10 mannen kickt er op: gifts en goodies. En die zijn er gelukkig in verschillende prijsklassen
•    Een thuisbar. Een biertje tappen in je living room: het ultieme mannenkado.
•    Een stoer mannen-event: Geef hem tickets voor een voetbalwedstrijd of stuur hem naar het circuit voor een rondje in een Ferrari.
•    Sportieve activiteiten: Heb je een sportieve man? Dan zal een activiteit als een kitesurf- of windsurfles het goed doen. Of als hij nog meer lef heeft: een parachutesprong.
•    Elektronica: een all time favorite, maar omdat er elke maand wel weer een nieuw snufje op de markt komt, kun je hem altijd verrassen met het nieuwste van het nieuwste. Telefoon, camera, notebook: welke man wordt daar níet gelukkig van?

Kado’s voor hem, maar stiekem ook een beetje voor jezelf
Soms wil je iets aan een ander geven, maar denk je er ook aan of je er zelf ook iets aan kunt hebben..
•    Een pokerspel. Hij wilde het toch al leren, pokeren. Geef hem dus een echt pokerspel zodat hij achter z’n computer vandaan komt en gezellig aan tafel komt spelen. No more excuses.. en al helemaal niet als jij een potje strippoker voorstelt.
•    Een dekbed. Hij heeft het te warm, jij te koud. De oplossing: een 4-seizoenen-2-persoonsdekbed met een zomer- en een winterhelft. Kun jij je extra dekje bij je houden terwijl hij lekker luchtig slaapt.
•    Een ‘never forget’-ring. Een kado met een knipoog, waarbij je jouw man helpt zijn korte termijngeheugen te trainen. Deze strakke design-klok geeft tien seconden per uur een warmtesignaal af in de 24 uur voorafgaand aan een speciale datum (zoals jullie eerste date, kus, jullie trouwdag of wat dan ook). (Remember ring op www.alaskajewelry.com)