Waar ontmoet je singles?

Waar ontmoet je singles?

Gratis Aanmelding

Het single leven kan heerlijk zijn, maar kan op een gegeven moment ook best saai worden. Alleen is ook maar alleen! Om leuke singles te ontmoeten zijn er natuurlijk tal van mogelijkheden, maar wat zijn deze eigenlijk? Wellicht vraag je je dat wel eens af. Waar vind ik een leuke single bij mij in de buurt? Waar verstopt die leuke man of vrouw zich? Lexa helpt je hier uiteraard maar al te graag mee. In dit artikel leggen we jou uit waar je singles kunt ontmoeten en geven we je tips zodat jij samen op een leuke, serieuze date kunt gaan!

Borrels, feestjes en festivals

Een schot in open doel, maar op de vraag “Waar kan ik singles ontmoeten?” is dit toch echt een van de beste antwoorden. Ga erop uit met vrienden voor een gezellige borrel in de stad of ga eens mee naar dat feestje van vrienden van vrienden. Zo ontmoet je ook weer eens andere, nieuwe mensen. Wie weet vind jij daar die leuke single man of vrouw.

Is het festivalseizoen gestart? Dat is toch wel dé plek om zomers de liefde te vinden. Ga je met een groep vrienden, dan kom je ook makkelijk via via in contact met andere vriendengroepen. En daarvan is vaak een groot deel single! Geniet van de zonnige maanden van het jaar en kom gemakkelijk nieuwe mensen tegen op een van de vele festivals. Vast en zeker dat je iemand leuks ontmoet en een leuke eerste date kunt plannen. Daarover gesproken: check van tevoren de 10 do’s en don’ts op een eerste date!

Over het festivalseizoen (en mooi weer) gesproken: grote kans dat je dit seizoen ook een bruiloft te bezoeken hebt. En hoe leuk is het om daar de liefde van je leven tegen te komen op de bruiloft van het jaar?

Online daten, speeddaten en natuurlijk: Lexa Borrels!

Wil je leuke single mannen of vrouwen ontmoeten? Zoek je een serieuze relatie? Een van de beste tips is om je eens in te schrijven op een datingsite of dating app. Lexa is een van de beste datingsites in Nederland die zich richt op een breed publiek. Hier vind je duizenden Nederlandse singles die op zoek zijn naar een relatie.

Door je aan te melden kun je online de leukste singles bij jou in de buurt ontmoeten en kun je er direct achter komen of jullie mogelijk een match zijn. Door met elkaar te chatten kun je andere alleenstaande mannen en/of vrouwen ontmoeten op een laagdrempelige manier leren kennen voordat je daadwerkelijk de eerste date plant!

Ontmoet je leuke singles liever direct face-to-face in het ‘echte leven’? Dan is speeddaten of een van de vele single events wellicht een goed idee voor jou. Op deze events ontmoeten singles elkaar met allen hetzelfde doel: de liefde vinden. Door naar datingsite Lexa’s speeddate avonden te komen, ontmoet jij in no time veel leuke alleenstaanden die je direct beter kunt leren kennen. Ga je ervoor? Zo vermijd je gênante situaties tijdens je eerste date! Op de speeddate avonden komen verschillende mensen af, hoger opgeleiden, single mannen en vrouwen.

Culturele activiteiten

Waar vind je nog een leuke man? Tijdens cultuur snuiven natuurlijk! Culturele activiteiten zoals een leuke expositie of een filmhuis bezoeken is niet meer alleen voor stelletjes. Ga er eens alleen op uit en ontdek tijdens culturele activiteiten leuke singles en alleenstaande hoger opgeleiden bij jou in de buurt. Als dit in jouw interesses valt, is dat natuurlijk ideaal. Zo ontmoet je ook meteen een leuke man of vrouw waarmee je iets gemeen hebt. Heb je een date gepland staan met een leuke vrouw? Dit zijn dé 10 tips voor een succesvolle date.

Zoek je een serieuze relatie of iemand waarmee je simpelweg deze activiteiten kunt delen? Die kom je hier tegen. Staat degene voor jou in de rij bijvoorbeeld toevallig ook alleen, maak eens een praatje! Of zie je bij die kunstgalerie iemand toevallig alleen bij dat kunstwerk staan waar jij zo’n fan van bent? Trek de stoute schoenen aan!

Ook uit eten gaan in een fijn restaurant is echt niet alleen weggelegd voor stellen of vrienden(groepen). Hoe fijn is het, om uit eten te gaan in je eentje? Zo heb je ook alle vrijheid om jouw favoriete tent uit te zoeken. Neem plaats aan de bar voor een drankje, of ga aan een goede tafel zitten in het restaurant op een plek waar je overzicht hebt. Tegenwoordig ben je niet meer de enige die zichzelf op een culinair uitje trakteert. Wedden dat jij meer singles tegenkomt die dit doen?

Via het werk

Waar kan ik vrouwen ontmoeten? Hoewel dit niet de favoriete manier is om singles te ontmoeten van menig Nederlander, kan dit toch slagen. Werkt die leuke single collega een aantal verdiepingen of deuren verderop? Wie weet wat het jullie kan brengen. De werkvloer kan een uitdaging zijn, maar daarnaast is het toch een goede, toegankelijke plek om gelijkgestemden te ontmoeten. Een date kan in ieder geval nooit kwaad, toch? Heb je een date gescoord met een van je collega’s? Hier lees je of je wel of niet zoent op een eerste date.

Kijk eens verder!

Ben je druk online op zoek naar jouw ideale match? Vergeet niet om je heen te kijken. Er lopen ook een hoop singles “in het wild” rond ;). Kijk dus eens op van je telefoon en maak oogcontact met die leuke man of vrouw tijdens je dagelijkse wandeling met de hond, in de lift, in de rij bij de supermarkt of in het openbaar vervoer. Sta je dagelijks in de file? Er is niets mis met fileflirten!

Nu is het aan jou!

Klaar om die leuke single te ontmoeten? Ga er eens op uit! Wat is jouw favoriete manier om singles te ontmoeten? Ga je er liever op uit in de buurt of kies je een laagdrempelige manier en schrijf je je in voor gratis dating op Lexa.nl, een van de beste datingsites van Nederland? Veel dateplezier!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven