Waar ontmoet je singles?3 minuten

Lexa Borrels: 5 redenen om deze niet te missen!

Ilkka, 26/08/2019
Lexa Borrels: 5 redenen om deze niet te missen!

Je bent single en je wil nieuwe mensen ontmoeten, maar vind jij de stap naar een kennismakingsborrel nog net iets te groot? Misschien ben je verlegen en zit je liever lekker veilig achter je computer of ben je gewoonweg wat aan de luie kant en lig je eerder ‘s avonds op de bank met een lekker serietje. Kom dan gauw van die bank af, want kennismakingsborrel zijn zo erg nog niet! Sterker nog, het zou wel eens een héle leuke avond kunnen worden met al die andere leuke singles! Nog niet overtuigd? Na het lezen van dit artikel weet ook jij dat Lexa borrels zeker een bezoekje waard zijn!

– 5 redenen waarom jij de Lexa borrels niet kan missen –

 

1. Nieuwe plekken ontdekken

Als jij je inschrijft voor een van de vele borrels die Lexa maandelijks organiseert, zul je veel nieuwe plekjes zien. Je gaat barretjes of restaurants in waar je normaal misschien niet zou komen. Zo bezoek je de ene keer een bruine kroeg en de andere keer weer een nieuwe hotspot. Oftewel, jij weet binnen de kortste keren alle ins en outs van jouw stad! Dat wordt indruk maken op je nieuwe lover.

2. Jouw telefoonboek uitbreiden

Je krijgt tijdens de kennismakingsborrel de kans om veel nieuwe gezichten te zien, gezellig te kletsen en misschien wel een (of meerdere) telefoonnummer(s) te scoren.. Als je het op de avond zelf niet durfde, kun je hem/haar later proberen te verleiden via de telefoon.

3. Durf.. Gemakkelijker

Als je omgeven bent door allemaal andere singles, dan zul je zien dat je eerder de sprong in het diepe durft te nemen. Jij hoeft niet bang te zijn dat jij met iemand flirt die niet beschikbaar is. Als jij iemand ziet die je leuk vindt, kan je ervan uitgaan dat diegene nog vrij is. Dat is dus weer een hindernis minder! Perfect voor de verlegen types onder ons.

4. Je weet zeker dat jij je niet verveelt

Een nieuwe plek, nieuwe gezichten.. Jij gaat je wel vermaken. Ook al vind je het af en toe moeilijk om het ijs te breken, probeer op mensen af te stappen. Iedereen is er namelijk om dezelfde reden: nieuwe mensen ontmoeten en leuke gesprekken voeren. Ben je zenuwachtig en wil je wat relaxed worden? Probeer dan tegen jezelf te herhalen dat dit gewoon een drankje met vrienden is.. alleen ken je ze nog niet.

5. Je kan jouw vrienden meenemen

Wil je wel naar een Lexa borrel of event, maar liever niet alleen? Jij kan 3 vrienden meenemen. Misschien voel je je wat zelfzekerder maar een aantal bekende gezichten om je heen. Vergeet alleen niet om je open op te stellen tegenover anderen!

Dus, zien we jou de volgende keer?

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven