Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Serieuze dating

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Serieus daten. Wat is het nou eigenlijk? Het zijn ontmoetingen met mannen of vrouwen die hetzelfde denken als jij over een relatie. Die verlangen naar een langdurige relatie. Eindelijk een relatie die stabiel is. Met een partner die je aanvult en aanvoelt. Een droomrelatie dus. Maar wie zoeken er naar een serieuze relatie? Mannen en vrouwen die al een idee hebben van wat ze zoeken in een liefdesrelatie. Die weten wat hun zwakke punten zijn, welke compromissen ze willen sluiten en die willen investeren in de toekomst. Een serieuze date komt niet elke dag voorbij. Gelukkig maar. Want dan zouden ons hoofd en hart bij elke date op hol slaan. Nee, die serieuze date die jij zoekt, is zeldzaam en vraagt een beetje geduld. Een beetje? Zeg maar gerust een boel.

  Of je nu een eerste of een nieuwe liefde zoekt, het verhaal is hetzelfde. Om met zijn tweeën gelukkig te zijn, moet je leren of opnieuw leren gelukkig te zijn in je eentje. Accepteer dat je na een scheiding of een aantal op niets uitgelopen relaties een poosje single bent. Dat geeft je de tijd om je eigen balans te vinden. Om even zen te worden. Om jezelf terug te vinden voordat je op zoek gaat naar een serieuze date met een single die deel wil uitmaken van jouw leven. Want in de zoektocht naar de liefde zijn het de happy hearts die elkaar herkennen!

  Een serieuze datingservice voor langdurige relaties

  We besteden tegenwoordig enorm veel tijd online. Facebook, Instagram, Snapchat of TikTok. Je halve dag is er mee gevuld. Maar ook gebruik je apps om het leven makkelijker te maken. Logisch dus om online datingservices te gebruiken. Daar ontmoet je andere serieuze singles. Singles die klaar zijn om zich voor langere tijd te binden. Lexa bestaat al meer dan 16 jaar en bracht al meer dan 120.000 stellen bij elkaar. Veel hè? We kennen de verwachtingen van onze members dan ook tot in de perfectie. En we bieden efficiënte tools om de wens van een langdurige en solide relatie in vervulling te laten gaan. Hoe? Via onze website en de mobiele app kun je overal en altijd inloggen. Maar ook voortdurend contact maken en communiceren met alle singles waarvan het profiel je aantrekt.

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • John en Jetske
  • Marco & Seraja
  • Walter & Daisy
  • Veerle & Ronald
  • Christian & Bianca
  • Silvia en Barry
  • Simona & Oliver
  • Ron & Jolanda
  • Arthur & Charysa
  • Suzi & Arie
  • Saskia & Ingrid
  • Joost en Nandy
  • Jac & Rianne
  • Iris & Emko – Direct vlinders
  • Jim & Esther
  • Thijsje & Denise
  • Stefan & Monique
  • luke and oksana
  • Linda & Theo
  • Desiré & Jack
  Gratis Aanmelding

  Get in control

  Om je meer controle over je privacy te geven bieden we een incognito-modus. Zodat je alleen zichtbaar bent voor de profielen die jij interessant vindt. Wat dacht je van de Premium-functie? Hiermee wordt er alleen contact met je opgenomen door profielen die aan jouw criteria voldoen.

  Tips om een serieuze relatie online te vinden

  Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om een partner te vinden via apps en datingsites. Ben je benieuwd wat? Lees dan deze tips om serieuze mannen of vrouwen te ontmoeten:

  1. Vul je profiel goed in

  De eerste indruk op een online datingsite maak je via je profiel. Dus wanneer je er eentje aanmaakt, is het slim hier aandacht aan te besteden. Ben je humoristisch? Show it. Gek op films? Som dan je favoriete films op. Be original, be you. Maar overdrijf niet met originaliteit. Je wil nog wel serieus overkomen natuurlijk.

  2. Gebruik recente foto’s voor je profiel

  Ja, je zag er geweldig uit vijf jaar geleden. Dat doe je nu nog. Dus skip die foto van dat ene feest en zoek een recente foto op voor op je profiel. Want toen had je rood haar en nu blond. En je haar was een stuk korter dan nu. Laat een realistisch beeld zien van wie je bent. Zodat je ook alleen contact hebt met leuke mensen die jou zien zitten.

  3. Plaats niet een te sexy foto

  Die sexy foto van je is leuk. Maar als je naar een serieuze relatie zoekt en die foto gebruikt, weet je zeker dat er ook ander publiek op je af komt. Mannen of vrouwen die alleen zin hebben in een spannende date. Wat ook leuk is. Maar daar ben je niet naar op zoek. En denk je dat je de ander wel verandert en dat hij of zij straks ook een serieuze relatie wil? Vergeet het maar. Het lukt de meeste mensen niet om een ander te veranderen. Dus hoe leuk het ook lijkt om een sexy foto te plaatsen voor wat extra aandacht, is het geen slimme zet als je serieus bent.

  4. Geef aan dat je serieus op zoek bent naar een relatie

  Er zijn genoeg mensen die een avontuurtje zoeken voor even, of die een kortdurende relatie ook prima vinden. Maar jij bent op zoek naar een serieuze relatie. Zet dit ook neer in je profiel. Ja, het zal sommige leden afschrikken. Maar is dat ook niet de bedoeling? Want jij wil alleen daten met iemand die net als jij iemand wil ontmoeten die zijn of haar partner kan worden.

  5. Luister naar je intuïtie

  Heeft iemand alleen een gratis account? Leden met een gratis account op de datingsite zijn niet per se mensen die niet serieus op zoek zijn. Maar heb je contact met gebruikers van de site met een vage foto? Of lijken de foto’s too good to be true? Check dan of hij of zij open staat voor een videochat. Gewoon om te kijken of hij of zij wel op de foto lijkt. Als je intuïtie je aangeeft dat het niet klopt, is dit meestal ook zo.

  6. Check of de ander jouw profielbeschrijving heeft gelezen

  Er zijn genoeg mensen die niet goed lezen of informatie over het hoofd zien. Ze hebben wel gekeken naar je foto, maar niet echt je profiel verder bekeken. Natuurlijk ben je vereerd dat je een berichtje krijgt. Maar omdat je op zoek bent naar een serieuze relatie, is het slim om wel te kijken of de ander dat ook is. Stuurt degene alleen ’s avonds berichtjes naar je? En zijn ze ook nog eens lichtelijk seksueel? Dan is het wel overduidelijk wat diegene wilt. S.E.K.S. Maar laat je match juist zien dat hij of zij dezelfde interesse heeft als jij? Begint je match over iets wat je eerder in een gesprek hebt gezegd? En vindt hij of zij het fijn om af te spreken in een cafeetje, park of een andere publieke plek? Chill. Dat zijn namelijk allemaal tekenen dat diegene ook serieus en online op zoek is naar een relatie.

  7. Zorg dat je ook een serieuze relatie kunt bieden

  Heb je je leven op orde? Een leuke baan, huis en een fijne vriendengroep? Dat is een goede basis voor een serieuze relatie. Maar is je leven nog een rommeltje? Dan heb je nog werk aan de winkel. Ook als je zelf nog niet van jezelf houdt of heel erg onzeker bent, is het slim om eerst nog aan jezelf te gaan werken.

  Tips voor tijdens de date

  Hebben jullie online via de app al leuk contact en kunnen jullie het goed met elkaar vinden? Dan is het nu tijd om elkaar in het echt te ontmoeten. Tijdens een date bekijken jullie namelijk of jullie in het echt ook met elkaar een match zijn. Maar hoe kom je erachter? Deze tips helpen je op pad.

  1. Kies een leuke activiteit voor tijdens de date

  Jullie vinden het beiden spannend om te daten. Duh! Het is ook spannend. Je wilt jezelf wel van je beste kant laten zien. En wat als het gesprek nou stil valt? Je breekt het ijs door samen een activiteit te gaan doen. Hierdoor hoef je dus niet alleen te praten, maar ben je ook samen met iets bezig. Zoals het oplossen van de puzzels van een Escape room. Ga op kroegentocht of naar een museum. Kies iets waar jullie beiden van houden of verras de ander met een heel originele date.

  2. Wees jezelf tijdens de date

  Je weet al dat de ander je leuk vindt. Anders was hij of zij niet met je op date gegaan. Dus daarover kun je al gerust zijn. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is jezelf zijn. Doe je dus niet anders voor als je bent. Hiermee schep je gemengde en onduidelijke signalen. Be you(tiful). En wees af en toe stil, zodat je geen onzin uitkraamt 😉. Laat de ander ook lekker praten.

  3. Doe iets waar jullie als team zijn

  In een serieuze relatie doe je dingen voor elkaar. Je bent een team. Dus waarom dit niet al doen tijdens een eerste date? Oké, je hoeft niet meteen hem of haar te verzorgen tijdens het ziek zijn. Maar iets anders voor elkaar doen, is wel leuk. Hebben jullie een picknick in het park gepland? Vraag dan aan je afspraakje om te zorgen voor een afspeellijst of een wijntje. Of haal samen kattenkwaad uit. Stel voorbijgangers gekke vragen. Doe belletje lel. Dit zijn leuke dingen om te doen als jullie allebei speels zijn.

  4. Stel je kwetsbaar op

  Natuurlijk wil je al jouw positieve kanten laten zien. Maar de beste manier om een connectie met iemand te krijgen, is door jezelf kwetsbaar op te stellen. Vertel als er iets in je leven niet zo lekker gaat. Dat je niet meer happy bent met je baan, omdat je te veel werkstress ervaart. Of dat je verdrietig bent, omdat je kat net is overleden #sad. Een goede partner zijn, houdt ook in goed te luisteren naar de ander, begrip te tonen en steun te bieden. Moeilijke momenten in het leven brengen mensen dichter bij elkaar.

  5. Je hoeft de ander niet meteen helemaal leuk te vinden

  Het contact was leuk. Leuker dan met andere gebruikers op de datingsite. Op basis daarvan weten jullie dat jullie elkaar leuk vinden. Toch hoef je de ander tijdens de eerste afspraak niet meteen volledig te aanbidden. Stel vragen om de ander nog beter te leren kennen. Make him/her work. Check of jullie wel echt zo goed bij elkaar passen en dezelfde waardes hebben.

  6. Dating en verder: laat wat van je horen

  Jij wil dat er geen spelletjes met je worden gespeeld. Dus doe dit ook niet bij een ander. Laat de ander weten hoe je het vond. Zie je hem of haar eerder als een beste vriend of vriendin? Vertel het gelijk. Anders houd je hem of haar aan een lijntje. Vind je hem of haar geweldig? En weet je dat hij of zij de leukste is tussen alle singles? Zeg het dan ook.

  Heb vertrouwen in Lexa en jezelf voor een nieuwe start in de liefde

  Lexa biedt voor jouw zoektocht naar een liefdesrelatie verschillende mogelijkheden voor serieus daten. Zoals gedetailleerd zoeken met verfijnde filters. Of een selectie maken van members uit jouw buurt. (Hallo knappe buurman/ buurvrouw). En wat dacht je van onze events en workshops? Dit is speciaal voor singles. Deze events geven je de mogelijkheid om in gesprek te komen met mannen en vrouwen die je in het “echte” leven misschien nooit tegengekomen zou zijn.

  Daarnaast kun je op elk moment gebruik maken van onze Lexa-datingtips. 24/7 dus. Handige tips om de aantrekkelijkheid van je profiel te vergroten. Of leer je manieren om het ijs te breken bij het sturen van berichten. Maar ook verwachtingen te ontcijferen van de single met wie jij zo graag wilt kennis maken. Dit serviceniveau maakt Lexa tot de favoriete datingservice van single Nederlanders. Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze members een serieuze liefdesrelatie krijgen. Gay dating, lesbisch daten, gratis dating: het kan allemaal hier.

  De inschrijving is gratis. Wacht dus geen seconde langer!

  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven