Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Nienke en Chris
Wiesje & Alberto
Elka & Mathew
Anniek & Lars
Peter & Monique
Ad & zijn liefde
‘De klik was er, ik was meteen smoorverliefd’ – Bij Moniek en Hein was het gelijk raak
Harry & Marjolein
Esther & Sander
Geertje & Jaap
Henk en Irene
Jim & Esther
Berjan & Sarah
Jolanda & Jacob
Diana & Raimond
Kristel & Jeffrey
Kees & Tjitske
Will en Linda
Jantine & Alwin
Twan & Dianne

Wat is serieuze dating?

Wat wij zien als serieus daten, zijn ontmoetingen met mannen en vrouwen die, net zoals jij verlangen naar een langdurige, stabiele relatie met een partner die je aanvult en aanvoelt. Mannen en vrouwen die al een idee hebben van wat ze zoeken in een liefdesrelatie, die weten wat hun zwakke punten zijn, welke compromissen ze willen sluiten en die willen investeren in de toekomst. Denk eraan dat een serieuze date niet elke dag voorbij komt. Gelukkig maar, dan zouden ons hoofd en hart bij elke date op hol slaan. Nee, die serieuze date die jij zoekt is zeldzaam en vraagt een beetje geduld.

Allereerst, of je nu een eerste of een nieuwe liefde zoekt, het verhaal is hetzelfde: om met zijn tweeën gelukkig te zijn moet je leren of opnieuw leren gelukkig te zijn in je eentje. Accepteer dat je na een scheiding of een aantal op niets uitgelopen relaties een poosje single bent. Dat geeft je de tijd om je eigen balans te vinden, om jezelf terug te vinden voordat je op zoek gaat naar een serieuze date met een single die deel wil uitmaken van jouw leven. Want in de zoektocht naar de liefde zijn het de happy hearts die elkaar herkennen!

Een serieuze datingsservice voor langdurige relaties

We besteden tegenwoordig enorm veel tijd online, aan het bezoeken van en publiceren op sociale netwerken en aan het gebruik van apps die ons leven makkelijker maken. Daarom is het logisch om online datingservices te gebruiken om andere serieuze singles te ontmoeten die klaar zijn om zich voor langere tijd te binden. Lexa bestaat al meer dan 16 jaar en bracht al meer dan 120.000 stellen bij elkaar. We kennen de verwachtingen van onze members dan ook tot in de perfectie en bieden efficiënte tools om de wens van een langdurige en solide relatie in vervulling te laten gaan. Via onze website en de mobiele app kun je overal en altijd inloggen en voortdurend contact maken en communiceren met alle singles waarvan het profiel je aantrekt. Om je meer controle over je privacy te geven bieden we een incognito-modus, zodat je alleen zichtbaar bent voor de profielen die jij interessant vindt, en een Premium-functie zodat er alleen contact met je opgenomen wordt door profielen die aan jouw criteria voldoen.

Heb vertrouwen in Lexa voor een nieuwe start in de liefde en vertrouwen in jezelf voor het vervolg daarop

Voor jouw zoektocht naar een liefdesrelatie met een single die echt bij jou past biedt Lexa verschillende mogelijkheden voor serieus daten. Zo kun je gedetailleerd zoeken naar profielen met verfijnde filters en een selectie maken op members bij jou in de buurt. En wat dacht je van onze events en workshops voor singles die je de mogelijkheid geven in gesprek te komen met mannen en vrouwen die je in het “echte” leven misschien nooit tegengekomen zou zijn. Daarnaast kun je op elk moment gebruik maken van onze Lexa-datingtips om de aantrekkelijkheid van je profiel te vergroten, leer je manieren om het ijs te breken bij het sturen van berichten en de verwachtingen te ontcijferen van de single met wie jij zo graag wilt kennis maken. Dit serviceniveau maakt Lexa tot de favoriete datingserice van single Nederlanders en wij doen er alles aan om te zorgen dat onze members een serieuze liefdesrelatie krijgen. De inschrijving is gratis, dus wacht geen seconde langer!