Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Leeuw sterrenbeeld & de liefde: welke sterrenbeelden passen bij jou?

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Je bent het sterrenbeeld Leeuw wanneer je geboren bent tussen 23 juli en 22 augustus. Net als bij ieder ander sterrenbeeld heb je bepaalde karaktertrekken die hier typisch bij passen. Door deze karaktertrekken pas je beter bij het ene sterrenbeeld dan het andere. Je staat natuurlijk te trappelen om te ontdekken welke sterrenbeelden dit zijn.

  De perfecte matches met andere sterrenbeelden

  Je wilt weten waar je als Leeuw liefde kunt vinden; welke sterrenbeelden zijn de perfecte match en weten jouw liefde, cadeaus en tijd te waarderen? Wie past er bij jou en geeft je de aandacht die je nodig hebt?

  Leeuw en Ram
  Je vindt de perfecte partner in een Ram. Jullie zijn samen een uitstekend stel, waarbij jullie veel met elkaar gemeen hebben. Zowel een Ram als jij kijken het liefst naar de toekomst en staan niet lang stil bij wat er in het verleden gebeurd is. Jullie houden er allebei van om op stap te gaan; de weekenden zijn dan ook nooit saai.

  Leeuw en Tweeling
  Jullie zijn voor elkaar gemaakt en dat gevoel hebben jullie dan ook. Jouw warme hart maakt de Tweeling ontzettend blij. Jullie trekken als stel op positieve wijze de aandacht. Iedereen wordt aangetrokken tot jullie optimisme.

  Leeuw en Weegschaal
  Het sterrenbeeld Weegschaal past hartstikke goed bij je. Jullie zijn gek op feestjes en de liefde. Samen organiseren jullie graag etentjes en feestjes. Hoe meer mensen er op visite zijn, des te beter. Maar pas wel op: een Weegschaal kan wel eens jaloers zijn.

  Leeuw en Boogschutter
  Nog zo’n match made in heaven: een Leeuw met een Boogschutter. Jullie kunnen samen ontzettend gelukkig worden. De aantrekkingskracht tussen jullie is enorm groot. Toch houden jullie wel een bepaalde afstand in jullie relatie, want jullie zijn bang om elkaar pijn te doen. Wanneer jullie die angst loslaten, is jullie relatie nog intenser.

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Mathijs en Lusanne
  • Silvia en Barry
  • Willem en Neeltje
  • Martijn & zijn partner
  • Saskia en Klaas
  • Monique & Marco
  • Asha & Jeroen ❤️❤️❤️
  • Milan & Anouk
  • Ni Luh & Martijn
  • Manuela & Paul
  • Harold & Corine
  • Truus & Jeu
  • Raymond & Noortje
  • Rob & Welmoed
  • Kees & Tjitske
  • Marian & Gijs
  • Dachna & Nico
  • Marc en Catharina
  • Wiesje & Alberto
  • Michel & Astrid
  Gratis Aanmelding

  Leeuw sterrenbeeld & de liefde: met deze sterrenbeelden ga je goed samen

  Als jouw date een ander sterrenbeeld is dan een Boogschutter, Tweeling, Ram of Weegschaal, dan hoeft dit niet te betekenen dat jullie relatie gedoemd is. Nee, want als Leeuw ga je ook goed samen met drie andere sterrenbeelden.

  Leeuw en Leeuw
  De liefde tussen twee Leeuwen is fijn, omdat jullie van elkaar weten wat je kunt verwachten. Jullie zijn allebei extravert. Feestjes en in de belangstelling staan; dat is waar jullie voor leven. Het enige waar jullie voor op moeten passen, is dat jullie geen wedstrijd maken van wie het leukste is en het meeste aandacht krijgt. Want als dat gebeurt, dan wordt het een groot drama.

  Leeuw en Vissen
  Jullie kunnen samen een ontzettend gelukkige relatie hebben. Het enige waar je op moet letten is je mond, want je bent altijd eerlijk en vertelt de waarheid over wat je van iemand vindt. Dus houd je mening soms voor je, vooral als het gaat om onbenullige zaken, zoals de kledingstijl van je partner of het nieuwe kapsel van je geliefde. Je kunt ook boffen, als je geliefde zich niet aangevallen of onzeker voelt door deze opmerkingen.

  Leeuw en Kreeft
  Jullie kunnen een goede combi zijn, als jullie allebei compromissen kunnen sluiten. Jullie discussies gaan meestal over geld. Dus het is slim om een eigen bankrekening te houden naast een gezamenlijke bankrekening. Een Kreeft kan nog wel eens stemmingswisselingen hebben, dus als je daar goed tegen bestand bent kan jullie relatie erg fijn zijn.

  Leeuw & liefde: sterrenbeelden die niet goed bij je passen

  Vind je het ook fijn om te weten met welke sterrenbeelden je als Leeuw niet zo goed mee matcht? En waarom je met dit sterrenbeeld beter geen relatie kunt beginnen? Er zijn er vier, namelijk een Stier, Maagd, Schorpioen en Waterman.

  Leeuw en Stier
  Allebei houden jullie van aandacht en daardoor komt jullie liefde in de knel. Daarnaast geef je, volgens een Stier, te makkelijk geld uit. Je bent gul met het geven van fooi, shopt graag en je bent royaal met geld. Dit vindt een Stier storend.

  Leeuw en Maagd
  Tijdens de verliefdheidsfase is er nog geen vuiltje aan lucht. Maar zodra dit voorbij is, gaat een Maagd zich irriteren aan je. De Maagd staat namelijk in jouw schaduw en krijgt niet zo veel complimenten. Hierdoor loopt jullie relatie stuk, na veel spanning en hoog oplopende gemoederen.

  Leeuw en Schorpioen
  Respect, dat hebben jullie voor elkaar. Maar jullie zijn beide dominant en dat werkt niet in een relatie. Als Leeuw ben je gek op melodrama, want dat zorgt voor aandacht. De Schorpioen vindt deze eigenschap ontzettend vervelend. Ook mist een Schorpioen diepgaande gesprekken tot middenin de nacht. Je bent namelijk niet zo dol op emotionele, of intense gesprekken.

  Leeuw en Waterman
  Als Leeuw wil je graag aandacht, heel veel aandacht. Je staat dan ook het liefst in het middelpunt van belangstelling, ook in je relatie. Maar een Waterman geeft jou niet genoeg aandacht. Je hebt verwachtingen, ontvangt graag cadeautjes en wordt graag verrast met romantische weekendjes weg. Het lukt een Waterman niet om aan al deze eisen te voldoen. Een Waterman vergeet deze eisen simpelweg. Iets wat je zeker niet waardeert en hierdoor lopen de discussies vaak hoog op.

  Leeuw sterrenbeeld en de liefde: hoe ben je als partner?

  Als Leeuw kun je een super fijne partner zijn. Bij jou draait immers alles om de liefde. Je overspoelt je geliefde graag met cadeautjes, liefde, tijd en aandacht. Van je partner verwacht je hetzelfde terug. Krijg je onvoorwaardelijke liefde, dan geef je dit in meervoud terug. Leeuwen hebben veel aandacht nodig. Je verwacht dan ook om aanbeden te worden. Je seksuele drang is hoog. Kan jouw partner je dit niet allemaal geven? Dan kun je melodramatisch doen.

  Een vrouwelijke Leeuw
  Als vrouwelijke Leeuw vind je het fijn om op te kunnen kijken naar je geliefde. Je bent dominant en hebt een sterke persoonlijkheid. Wanneer je wordt overladen met complimenten en aandacht, ben je in je element. Je verwacht dit dan ook van je geliefde te ontvangen. In ruil daarvoor geef je al je liefde en affectie. Als je geliefde naar een ander kijkt, kun je dit lastig vinden. Je wordt jaloers en bent bang om je partner kwijt te raken. Iets wat je ego een flinke deuk zou geven.

  Een mannelijke Leeuw
  Je verwacht de perfecte relatie, waar geen tegenslag in voor komt. Alleen is de realiteit helaas anders. Het is daarom fijn als jouw geliefde je met beide voeten op de grond houdt. Je wordt graag bewonderd door je partner. Doordat je jezelf ziet als de dominante factor in jullie relatie, kun je soms ongevoelig overkomen. Maar je bent totaal niet ongevoelig, je laat je gevoelens alleen liever niet zien. Je wilt tegelijkertijd wel dat je partner jouw gevoelens peilt. Je hebt het beste met je geliefde voor, al komt dit niet altijd zo over.

  Overige eigenschappen van een Leeuw:

  • Creatief
  • Ruimdenkend
  • Trouw
  • Liefdevol
  • Hartelijk
  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven