Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Dating in Rotterdam

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Ben je net in Rotterdam komen wonen, of woon je al enkele jaren in de stad en wil je daten met singles die ook in jouw stad wonen? Rotterdam is met 600 000 inwoners de op één na grootste stad van Nederland, en er wonen duizenden singles die, net als jij, graag een date willen. Een perfecte plaats om nieuwe mensen te leren kennen! Maar hoe ontmoet je die nieuwe mensen als je geen tijd hebt om uit te gaan of net nieuw bent in de stad?

  Door je in te schrijven op Lexa, via onze website of de app, heb je toegang tot de informatie op de profielen van andere singles heel in Rotterdam en de rest van Holland. Het hele jaar door kun je communiceren met mannen en vrouwen van jouw keuze, waarvan de omschrijving en de foto van het profiel je aanspreken. Het gaat om geverifieerde personen, die een serieuze relatie zoeken in jouw stad.

  Nadat je online met elkaar kennis gemaakt hebt hoef je alleen nog de volgende stap te zetten en voor te stellen om elkaar in de stad te ontmoeten. Wat kun je doen tijdens voor zo’n eerste date? Rotterdam is een actieve stad, waar veel activiteiten plaatsvinden, er zijn tientallen bars, restaurants en cafés waar je voor een date in Rotterdam terecht kunt.

  Waar ga je naartoe voor je date in Rotterdam?

  Zoek je de ideale plek in Rotterdam om je date mee naartoe te nemen? Een ontmoeting in het groen van Rotterdam kan zorgen voor wat ontspanning tijdens zo’n eerste ontmoeting. Vooral in de de maanden sep., okt. en nov. kun je genieten van het mooie kleurenpallet van de bomen. Ga voor een wandeling naar het mooie Kralingse Bos. In het Vroesenpark plan je een leuke picknick, of het Museumpark, voor een vleugje cultuur? Rotterdam biedt genoeg opties om jouw date beter te leren kennen. Dit zijn overigens leuke plekken waar je ook gemakkelijk nieuwe mensen leert kennen. Niets houdt je tegen om daarna nog een drankje te nemen of samen te gaan eten in een leuk restaurant. Boek van te voren een plekje zodat jullie zeker zijn van een plaats en niet op de wachtlijst gezet wordt.

  Voor een drankje vlakbij de bekende kubuswoningen is de Markthal de het juiste adres om jullie date voort te zetten. Het is er altijd gezellig druk waar je gerust een uur vertoeft. Je hebt een ruime keuze van bars en restaurants en met hapjes van over de hele wereld. Ook in de koude maanden als sep., okt. en nov. biedt de grote glazen hal een met zijn originele en elegante design een prima plek, beschut tegen de elementen. Kortom, je kunt er het hele jaar door genieten.Is de Markthal teveel drukte voor jullie? Wees niet gevreesd, wij hebben nog meer tips qua plaatsen waar je je leuke mannen en vrouwen kunt ontmoeten voor een heerlijke avond. Niet ver van de Markthal vind je Roffa Streetfoodbar, een discreet adresje, perfect voor een hamburger of ander grillgerecht. Of boek een afspraak bij restaurant Ketelbinkie. Dit restaurant maakt een gezellige en knusse indruk, perfect om jouw date nog beter te leren kennen. En wil je echt uitpakken en je die leuke man of vrouwuitnodigen in een gerenommeerd restaurant? Kies dan voor Zeezout, met uitzicht op de kade. Het visrestaurant biedt een kaart met geraffineerde gerechten die bij liefhebbers van lekker eten zeker in de smaak zullen vallen.

  Natuurlijk kun je ook ook alleen een uurtje of twee doorbrengen in deze leuke restaurants. Wanneer je ervoor open staat, zul je vast en zeker nieuwe mensen leren kennen. En misschien zit daar wel een leuke single tussen!

  Zijn jullie op zoek naar meer avontuur? In Rotterdam kun je goeng evenementen vinden die leuk zijn voor zowel mannen als vrouwen, en waar jij je date mee naar toe kan nemen. Ook hier geldt hetzelfde voor jou alleen. Wil je andere vrijgezelle ontmoeten? Ga er dan op uit, en kijk voor evenementen in de buurt om andere mannen en vrouwen te leren kennen.

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Marcel & Nadja
  • Rob & Marja
  • Walter & Daisy
  • Kim & Rob
  • Asha & Jeroen ❤️❤️❤️
  • 'Het ijs was zo gebroken' - Esme en Sander vertellen over hun ontmoeting
  • Marc en Catharina
  • Wanneer je het niet meer verwacht
  • Yuri & Donny
  • Jolanda & Jacob
  • Jim & Esther
  • Jan &
  • Marjan en Nathanja
  • Claudia & Geoffrey
  • Monique & Marco
  • Elka & Mathew
  • Ron & Jolanda
  • Leo & Margareth
  • Lex
  • Han en Gini
  Gratis Aanmelding

  Datingavonden in Rotterdam

  Wil je in het Zuid-Hollandse Rotterdam andere vrijgezellen ontmoeten? Als je je inschrijft op onze service, kun je ook deelnemen aan events die Lexa in jouw stad organiseert. Deze borrels zijn bedoelt om mensen die, net als jij, op zoek zijn naar een serieuze relatie, met elkaar in contact te brengen. Je kunt zo’n avond ook gebruiken om kennis te maken met iemand waar je al mee gesproken hebt, om iemand beter te leren kennen of singles in Rotterdam te leren kennen.

  Wil je graag meer vrijgezellen ontmoeten? Dan is een speeddate avond misschien wat voor jou! Tijdens deze avonden leer je makkelijk nieuwe singles kennen. Houd de kalender op onze website in de gaten, zodat je de speeddate avond in Rotterdam niet mist! Overigens vind je hier nog veel leuke evenementen waar je deel aan kunt nemen.

  Net als Amsterdam en Den Haag is Rotterdam dynamisch, aantrekkelijk en modern, maar deze levendige omgeving kent zeker ook een romantische kant. Nadat je via onze service voor hoger opgeleiden kennis met elkaar gemaakt hebt, is de volgende stap een date plannen voor een etentje of gewoon een ontmoeting in de stad.

  Hier eindigen onze tips niet. Wij hebben nog meer informatie en tips voor je in petto om in Zuid-Holland een leuke date te plannen. We hebben nog een aantal laatste plaatsen voor jou op een rijtje gezet. Wat dacht je van de grachten, talloze eilanden en grote parken in de stad. Deze plaatsen zijn perfect om met zijn tweeën te wandelen, en bieden een romantisch kader bij het vallen van de avond. Ver van de drukte van het stadscentrum is de wijk Charlois een plek waar je keukens uit alle windstreken tegenkomt en kunt eten tegen een redelijke prijs. Of ga een dagje naar de Kralingse plas. Wat dacht je van Pegasus, een Grieks restaurant, of Koriander, waar je originele gerechten vindt en kunt eten op het terras of in de beschutte serre, een goed idee als het onverhoopt regent.

  Kortom, er zijn genoeg leuke plaatsen in Rotterdam waar je nieuwe singles kunt leren kennen. Heb je daar geen tijd voor? Gebruik dan onze (gratis) service om gemakkelijk met andere vrijgezellen in contact te komen. Hebben jullie genoeg informatie over elkaar, en wil je elkaar graag in het echt ontmoeten? Ga dan samen op uit in het groen, of verken de stad samen!

  theFork
  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven