Ben je net in Rotterdam komen wonen, of woon je al enkele jaren in de stad en wil je daten met singles die ook in jouw stad wonen? Rotterdam is met 600 000 inwoners de op één na grootste stad van Nederland, en er wonen duizenden singles die, net als jij, graag een date willen. Maar hoe kom je die personen tegen als je geen tijd hebt om uit te gaan of net nieuw bent in de stad?

Door je in te schrijven op Lexa, via onze website of de app, heb je toegang tot de profielen van andere singles in Rotterdam. Je kunt communiceren met singles van jouw keuze, waarvan de omschrijving en de foto van het profiel je aanspreken. Het gaat om geverifieerde personen, die een serieuze relatie zoeken in jouw stad.

Nadat je online met elkaar kennis gemaakt hebt hoef je alleen nog de volgende stap te zetten en voor te stellen om elkaar in de stad te ontmoeten. Wat kun je doen tijdens voor zo’n eerste date? Rotterdam is een actieve stad, waar veel activiteiten plaatsvinden, er zijn tientallen bars, restaurants en cafés waar je voor een date in Rotterdam terecht kunt.

Waar ga je naartoe voor je date in Rotterdam?

Zoek je de ideale plek in Rotterdam om je date mee naartoe te nemen? Een ontmoeting in het groen kan zorgen voor wat ontspanning tijdens zo’n eerste ontmoeting, in het Vroesenpark, tussen de joggers en picknickende gezinnen, of het Museumpark, voor een vleugje cultuur? Niets houdt je tegen om daarna nog een drankje te nemen of samen te gaan eten.

Voor een drankje vlakbij de bekende kubuswoningen is de Markthal de uitgelezen locatie. Het is er altijd gezellig druk en je hebt een ruime keuze van bars en restaurants en met hapjes van over de hele wereld. Ook in de winter biedt de grote glazen hal een met zijn originele en elegante design een prima plek, beschut tegen de elementen. Niet ver hiervandaan vind je Roffa Streetfoodbar, een discreet adresje, perfect voor een hamburger of ander grillgerecht. En wil je echt uitpakken en je date uitnodigen in een gerenommeerd restaurant? Kies dan voor Zeezout, met uitzicht op de kade. Het visrestaurant biedt een kaart met geraffineerde gerechten die bij liefhebbers van lekker eten zeker in de smaak zullen vallen.

Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Desiré & Jack
Jolanda & Jay
Lex
Peet & Mark
Jac & Rianne
Esther & Sander
Jeanpierre & Sylvia
Willem en Neeltje
Claudia & Geoffrey
Geertje & Jaap
Milan & Anouk
Kristel & Jeffrey
Cathy & Leon
Jolanda & Jacob
Paul & José
Jim & Esther
Patricia & Jan
Karin & René
Harry & Marjolein
Monique & Marco

Datingavonden in Rotterdam

Wil je in Rotterdam andere singles ontmoeten? Als je je inschrijft op onze service, kun je ook deelnemen aan events die Lexa in jouw stad organiseert. Deze borrels zijn bedoelt om mensen die, net als jij, op zoek zijn naar een serieuze relatie, met elkaar in contact te brengen. Je kunt zo’n avond ook gebruiken om kennis te maken met iemand waar je al mee gesproken hebt, om iemand beter te leren kennen of singles in Rotterdam te leren kennen.

Net als Amsterdam is Rotterdam dynamisch, aantrekkelijk en modern, maar de stad kent zeker ook een romantische kant. Nadat je via onze service kennis met elkaar gemaakt hebt, is de volgende stap een date plannen voor een etentje of gewoon een ontmoeting in de stad. De grachten, talloze eilanden en grote parken in de stad zijn perfect om met zijn tweeën te wandelen, en bieden een romantisch kader bij het vallen van de avond. Ver van de drukte van het stadscentrum is de wijk Charlois een plek waar je keukens uit alle windstreken tegenkomt en kunt eten tegen een redelijke prijs. Wat dacht je van Pegasus, een Grieks restaurant, of Koriander, waar je originele gerechten vindt en kunt eten op het terras of in de beschutte serre, een goed idee als het onverhoopt regent.

Zoek en reserveer gemakkelijk een plek voor je volgende date!
Plaats
Keuken
Gemiddelde prijs
10 €
130 €
Meer laden