Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Dating in Emmen

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Middenin de prachtige natuur van Drenthe ligt Emmen, een van de grootste steden van Noord-Nederland. Emmen is dan ook zeer geliefd door natuurliefhebbers, die naar Emmen komen om te fietsen en te wandelen. Ten noorden van de stad vind je namelijk uitgestrekte bossen en ten zuiden ligt het Natuurpark Veenland. Dit indrukwekkende veenmoeras is het resultaat van het eeuwenlang steken van turf in Drenthe.

  Behalve mooie natuur heeft Emmen echter nog veel meer te bieden. Dat hoef je aan de Emmenaren niet te vertellen. Die zijn dol op hun stad en weten dat je ook andere leuke dingen kan ondernemen, naar de kroeg kunt gaan en in het weekend lekker een dansje kunt wagen. Doordat Emmen geen wereldstad is, heerst er een relaxte sfeer. De gemoedelijkheid straalt gewoon van de stad en haar bewoners af. Het is dan ook niet gek dat er ontzettend veel leuke singles in Emmen wonen. Nadat jij op een datingsite met een leuke Emmenaar had lopen chatten wist je het: die ga ik op een date vragen. Dus, waar wacht je nog op? Wij geven je alvast een paar leuke tips voor een date in Emmen.

  Een leuke date in Emmen na chatten op een datingsite

  Wildlands Adventure Zoo Emmen

  De afgelopen jaren is er op dierentuingebied in Emmen een heleboel veranderd. Zo heeft het oude Dierenpark Emmen haar deuren gesloten om plaats te maken voor een nieuw park: Wildlands Adventure Zoo Emmen. De perfecte gelegenheid om op date te gaan in deze nieuwe dierentuin! Na al dat chatten op de datingsite zijn jullie namelijk wel klaar voor een beestachtig leuke date. Het park is opgedeeld in drie klimaatzones. In Jungola, het jungle-gebied, komen jij en je crush verschillende soorten apen, alligators, pythons en vlinders tegen. Daarna trekken jullie langs Serenga, een savanne-gebied met leeuwen en nijlpaarden. Kun jij direct even testen of jouw date je wel in bescherming neemt tegen die grote dieren… Het derde gebied, Nortica, is een poolgebied waar jullie ijsberen, zeeleeuwen en pinguïns zullen tegenkomen. In Wildlands is genoeg te zien, doen en ontdekken. De ideale actieve date dus!

  Bezoek de hunebedden

  Ben jij er tijdens het chatten achtergekomen dat jouw crush meer houdt van de ongerepte natuur? Kies dan voor een date op de Drentse Hondsrug. Deze rug, die zeventig kilometer lang is, loopt tussen Emmen en Groningen. Bezoek samen met jouw date het Hunebedcentrum in Borger. In dit museum worden jullie op het spoor naar de prehistorie gezet. Naar de tijd dat de eerste boeren zich in Drenthe vestigden. Deze boeren bouwden de indrukwekkende stenen grafmonumenten waarvan de restanten nu nog steeds in het Drentse landschap zijn te bewonderen. Er staan er nog 54 en het grootste staat pal naast het centrum. De kans is groot dat jullie elkaar zo tussen de hunebedden veel beter leren kennen…

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Wanneer je het niet meer verwacht
  • Corinna & Ben
  • Mike & Nancy
  • Twan & Gisela
  • Cathy & Leon
  • Jorrit & Angelique
  • Marco & Audrey
  • Carla en willy
  • John en Arjo
  • Lisette & Sharon
  • Milan & Anouk
  • Yuri & Donny
  • Jim & Esther
  • Harry & Marjolein
  • Manuela & Paul
  • Desiré & Jack
  • Paul & José
  • Saskia & Ingrid
  • Marjan en Nathanja
  • Marieke & Martijn
  Gratis Aanmelding

  Hotspots in Emmen na daten na chatten op een datingsite

  Bowling Emmen

  Niet elk gezellige idee hoeft origineel te zijn. Zo is een avondje bowlen altijd een goed plan! Kan je ook direct zien of jouw date een beetje competitief is… In Emmen kan je een van de tien bowlingbanen afhuren bij Bowling Emmen. In de huiselijke sfeer voelen jullie je gelijk welkom. En door de late openingstijden kunnen jullie lekker lang blijven hangen met een drankje. Klik hier als je meer informatie wilt.

  Café de Zwetser

  Kunnen jullie geen genoeg van elkaar krijgen? Verleng de avond dan door nog een drankje te gaan doen in de Zwetser. Deze leuke tent vinden jullie in de binnenstad van Emmen. Het leuke van de Zwetser is dat er niet alleen een café is, maar in een andere ruimte ook een heuse club. Jij en je nieuwe lief kunnen dus naar hartenlust switchen tussen kletsen in het café en dansen op de beat in de club. De Zwetser is zelfs zo populair dat het meerdere keren de Nightlife Award heeft gewonnen. De perfecte plek dus om de date af te sluiten met jouw nieuwe crush!

  Maak kennis met leuke singles uit Emmen

  Online dating is helemaal van nu! Door gemakkelijk en snel een profiel aan te maken op een datingsite vind je zo iemand die bij je past. Bij Lexa kun je gratis een profiel aanmaken, waarna Lexa jou de singles uit Emmen laat zien die een goede match zijn. Zoeken naar die ene leukerd is helemaal niet lastig via datingsites. Iedereen is namelijk op zoek naar hetzelfde: de liefde. En Heb jij iemand gevonden die bij jou past, dan kan je via de datingsite met hem of haar chatten. Voor je het weet, loopt het chatten uit op een gezellige date!

  theFork
  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven