Wil jij graag met iemand op date die jij hebt leren kennen via chatten op een datingsite, maar heb jij geen idee waar je hem of haar mee naar toe kan nemen? Reis af naar het diepe zuiden van Nederland en je komt terecht in misschien wel de mooiste en gezelligste provincie van Nederland: Limburg. Limburg staat bekend om een groen heuvellandschap, rustige oude dorpjes, sfeervolle stadspleinen en een typische gastronomie. Bourgondiërs kunnen hun hart ophalen in deze provincie. Alles bij elkaar genomen, een uitgelezen plek voor een date!

Eenmaal aangekomen in het zonnige zuiden is er genoeg te doen. In dit geval is het soms lastig om de juiste keuze te maken. Waar houdt jouw date van? Wil hij of zij feesten, is jouw nieuwe lover meer een type voor een museummiddag of wil jouw date lekker de buitenlucht in? Probeer er via de chat achter te komen wat hij of zij leuk vindt en wij helpen jou op weg met een aantal ideeën voor dating in Limburg!

Een leuke date in Limburg na gezellig chatten op een datingsite

Wandelen in Valkenburg

Dichtbij de grens en verscholen in het heuvellandschap ligt het prachtige oude stadje Valkenburg. Een perfect plek om naar toe te gaan als jouw date tijdens het chatten aangaf dat hij of zij een echt buitenmens is! Ga wandelen in de groene omgeving, bezoek een van de vele mergelgrotten en sluit de dag af met een welverdiend biertje op een van de gezellige pleinen in Valkenburg. Dat is pas Limburgs genieten!

Groove Garden in Sittard

Groove Garden is een jaarlijks terugkerend dancefestival dat ieder voorjaar weer duizenden bezoekers richting Sittard trekt. Op het festival worden verschillende house- en dancestijlen gedraaid door (inter)nationaal bekende dj’s. Hoe cool is het om hier te daten met iemand die je hebt leren kennen op een datingsite? Ook een goed moment om erachter te komen of jouw potentiële nieuwe lover een feestbeest is.

Shoppen in Maastricht

Blijkt uit zijn of haar profiel op een datingsite dat jouw nieuwe crush een echte shopper is, dan is Maastricht een leuke plek om te daten. Maastricht is de ultieme modestad. Van schattige boetiekjes tot winkels van de grootste modemerken, een echte modegek kan zijn hart ophalen in de historische binnenstad. Hebben jullie geen zin meer of willen jullie even een kleine pauze, strijk dan neer op een van de leuke terrasjes. Een perfect moment om een keer die Limburgse vlaai te proeven..

Kasteel Hoensbroek

Een middagje genieten van de historie die Limburg jou te bieden heeft? Ga dan terug naar de middeleeuwen en neem jouw date mee naar een kasteel in Hoensbroek! Kasteel Hoensbroek is een van de grootste en oudste kastelen van Nederland. Struin samen door meer dan veertig authentiek ingerichte kasteelruimtes en geniet van al het pracht en praal dat dit museum jullie te bieden heeft.

Pinkpop in Landgraaf

Een pinksterdate gepland, maar nog geen plannen? Koop dan twee tickets voor Pinkpop! Pinkpop is het langstlopende popfestival ter wereld waar ieder jaar weer de grootste namen hun opwachting maken. Een date die nog weleens de dag van jullie leven kan worden! Met een beetje geluk schijnt ook nog eens de zon.. Het leven kan bijna niet mooier.

Het drielandenpunt in Vaals

Het Drielandenpunt bij het Limburgse Vaals is een drielandenpunt waar de grenzen tussen Nederland, België en Duitsland samenkomen. Het punt is dichtbij de top van de Vaalserberg. Op het historische punt zelf is – behalve een aantal toeristische voorzieningen – vrij weinig te doen, maar het uitzicht vanuit de uitkijktorens en de wandeling er naar toe is spectaculair. Zo dicht bij het buitenland, dat het voelt alsof jullie even op vakantie zijn!

Zomerparkfeest in Venlo

Het Zomerparkfeest is een gratis vierdaags cultuurfestival in het Julianapark in Venlo. Er zijn talloze voorstellingen op het gebied van dans, theater, mode, film, literatuur, beeldende kunst en wetenschap. Heb je iemand leren kennen op een datingsite en willen jullie op een date, dan hebben jullie bij het Zomerparkfeest genoeg keus. Er is voor ieder wat wils!

Succesverhalen Heb je elkaar ontmoet bij Lexa?
Vertel je verhaal.
Vertel nu

Welke site kies ik als ik wil daten in Limburg?

Ben jij op zoek naar een Limburgs jungske of maedje, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Schrijf je dan eens in voor een datingsite! Online dating is dezer dagen dé manier om elkaar te leren kennen. Wil jij een ruim keuzeaanbod hebben, dan is Lexa een van de beste datingsites. Lexa is met het hoogste bezoekersaantal de nummer 1 datingservice van Nederland. Een grote kans dat jij een leuke single ontmoet!