Noord-Holland

Dating in Noord-Holland

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Denk je aan Nederland, dan denk je aan Noord-Holland. Huizen met gevels waarvan de een nog mooier is dan de ander, grachten vol met plezierbootjes en het platte landschap met de winderige wegen. Precies zoals de Hollandse schilderijen! Ook onze hoofdstad Amsterdam ligt in Noord-Holland. Al met al, een provincie die ontzettend veel te bieden heeft voor een dagje uit.

  Er mag gesteld worden dat Noord-Holland de perfecte provincie is voor dating. Sta jij open voor dating, schrijf je dan in bij een datingsite en geef aan dat jij op zoek ben naar een leuke date in Noord-Holland! Heb jij een date gescoord, maar heb je nog geen idee waar jij jouw potentiële lover mee naartoe gaat nemen? Noord-Holland is namelijk wel érg groot. Daarom helpen wij jou met leuke en originele ideeën voor een date!

  Waar kan ik daten met leuke singles in Noord-Holland?

  Ieder jaar zijn er weer een aantal evenementen waar jij je date mee naartoe kan nemen. Heb jij geen date, dan zijn deze evenementen zeker leuk om andere singles te ontmoeten!

  Koningsdag in Amsterdam

  Hoe cool is het om Koningsdag te vieren met iemand die jij ontmoet hebt op een datingsite? Dan weet je direct wat voor partyskills diegene in huis heeft. Kleed jullie samen in Oranje en hop van het ene naar het andere festival in de stad. Blijkt je date toch anders te zijn dat je dacht tijdens het chatten op een datingsite, dan lopen er deze dag nog duizenden andere singles rond in Amsterdam. Tal van flirtmogelijkheden!

  Bevrijdingspop in Haarlem

  Op 5 mei is Haarlem the place to be. Dan viert de hele stad namelijk Bevrijdingspop. Het oudste bevrijdingsfestival van Nederland heeft ieder jaar weer een waanzinnige line-up. Wil je niets missen, zorg er dan voor dat je ’s middags al van de partij bent. Neem direct je date mee, dan hebben jullie extra lang de tijd om elkaar te leren kennen.

  Mysteryland in Hoofddorp

  Gaf jouw date tijdens het chatten aan dat hij of zij gek was op dancemuziek? Ga dan samen naar Mysteryland in Hoofddorp. Mysteryland is het langstlopende, en misschien wel het bekendste, dancefestival ter wereld. Probeer direct kaartjes te bemachtigen, het festival is altijd razendsnel uitverkocht. Reken maar dat jij grote indruk maakt op jouw date als het je is gelukt!

  Opening van Woodstock in Bloemendaal

  Waar kan je de officiële opening van het strandseizoen nou beter vieren dan bij Woodstock? Juist, nergens. Ga samen met jouw date dansen tot de zon ondergaat en geniet samen van het feit dat het binnenkort weer écht warm is. Misschien volgen er die zomer nog wel meer dates op het strand!

  Een romantische date in Noord-Holland

  Blijkt op de chat dat jullie elkaar wel zien zitten en wil je jouw nieuwe lover helemaal inpakken, schroom dan niet om hem of haar mee te nemen op een middag, avond of zelfs een weekendje vol romantiek!

  Naar het strand in Bloemendaal of Zandvoort

  Zijn jullie allebei strandmensen, maak dan samen een lange strandwandeling aan een van de mooie stranden in Noord-Holland, om af te sluiten in het kustplaatsje Bloemendaal of Zandvoort. Zo kunnen jullie elkaar op een rustige manier leren kennen. Zomer of winter, het maakt niet uit welk seizoen het is. Een strandwandeling is altijd lekker.

  Een dinnercruise in Amsterdam

  Samen aan een heerlijk diner, terwijl jullie varen op de mooist verlichte grachten van Amsterdam. De rondvaart duurt 2,5 uur en gedurende deze tijd bereidt de kok ‘live’ jullie diner aan boord. Wat een luxe, en wat een romantiek! Ondertussen worden jullie door het vriendelijke personeel op jullie wenken bediend. Een date uit het boekje, dat is het zeker.

  Een weekendje in Het Gooi

  Ga samen een weekendje genieten van de prachtige natuur in ’t Gooi! Lekker wandelen door de mooie omgeving die deze landstreek in Noord-Holland te bieden heeft. Neem een rugzak mee met een lekkere lunch en een goede fles wijn en jullie hebben de date van je leven! Sluit de dag af met een diner in een van de vele knusse hotelletjes in Het Gooi, om vervolgens misschien wel af te reizen naar de slaapkamer..

  Daten via een datingsite in Noord-Holland

  Spreken al deze ideeën jou wel aan, maar vind je het lastig om een date te vinden via een datingsite? Schrijf je dan eens in bij Lexa, de nummer 1 datingsite van Nederland! Lexa heeft dating voor jou makkelijk gemaakt. Maak een profiel aan met zoveel mogelijk informatie over jezelf, plaats een leuke foto, ga op zoek naar leuke singles in Noord-Holland en start met chatten. Wie weet heb jij binnenkort dan wel een leuke date te pakken!

  theFork
  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven