Drenthe

Daten in Drenthe

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Bijna verstopt tussen Gelderland en Groningen ligt de provincie Drenthe. Deze provincie staat voornamelijk bekend om de Nederlandse hunebedden, maar dat is zeker niet alles wat Drenthe te bieden heeft. De gezellige plekjes en de prachtige natuur zorgen ervoor dat Drenthe een van meest veelzijdige provincies van Nederland is! De een reist af naar de provincie vanwege de mooie omgeving, de ander gaat weer juist om historische bezienswaardigheden in de dorpen en steden te bekijken. Al met al, voor ieder wat wils!

  En het leukste moet nog komen.. Drenthe zit vol met leuke singles! Een van de manieren om met deze singles in contact te komen is via online dating. Maak eigen profiel aan en kies hierbij een goede foto. Nu kan je op zoek naar personen die bij jou passen! Wil je graag dat de ander uit Drenthe komt, selecteer dan alleen deze provincie. Spreekt een andere leuke single jou aan, dan kan je starten met chatten. Wie weet leidt al het chatten via online dating wel tot een gezellige date in Drenthe!

  Leuke ideeën voor een date in Drenthe na chatten op een datingsite

  Heb je even geen inspiratie als je met een originele date op de proppen moet komen? Om je een handje te helpen hebben wij een lijst met leuke date-ideeën in Drenthe samengesteld!

  Outdoor point in Havelte
  Zijn jullie avontuurlijke types die niet bang zijn om een beetje vies te worden, dan is Outdoor point in Havelte een heel erg cool idee voor een date! Bij Outdoor point kan je uit vele activiteiten kiezen, van quad rijden en paintballen tot lasergamen en schieten. Geef tijdens het chatten dus wel even aan hakken en mooie schoenen thuis kunnen blijven, deze zul je niet nodig hebben..

  Wildlands Adventure Zoo in Emmen
  Heb jij iemand ontmoet via online dating en durf je het risico niet te nemen, dan zit je met een dierentuin altijd goed. Het oude Dierenpark Emmen gaat tegenwoordig onder de naam Wildlands Adventure Zoo en heeft alles wat je maar van een dierentuin kan verwachten! Meer zelfs, de dierentuin heeft namelijk een nieuwe invalshoek aangenomen en is verandert in een Avonturenpark met dieren in de hoofdrol. Een ‘standaard’ date die toch niet helemaal standaard is!

  TT Circuit in Assen
  Ben jij tijdens het chatten op een datingsite er achter gekomen dat jouw nieuwe crush wel houdt van een beetje snelheid, dan is de TT in Assen dé perfecte date. De TT (Tourist Trophy) Assen is een jaarlijkse motorrrace die ieder laatste weekend van juni gehouden wordt op het Circuit van Drenthe in Assen. Schreeuwende enthousiaste mensen, bier in overvloed, motoren die zo hard als het maar kan langs sjeesen.. Een ding is zeker: de TT is Assen is een date om nooit meer te vergeten!

  Nationaal park in Drentse Aa
  Wil jouw date het wat rustiger aan doen, dan kan je ook kiezen voor het tegenovergestelde van de TT: wandelen door de rustgevende natuur van Drenthe. Het Nationaal Park in Drentse Aa is een prachtig natuurgebied waar jij en jouw nieuwe lover volledig tot rust kunnen komen. In dit park kunnen jullie na al dat chatten elkaar op een ontspannen manier nog beter leren kennen. Wie weet leidt het tot een vervolgdate..

  Drents museum in Assen
  Willen jullie op een date die in teken staat van kunst, dan is het Drents museum in Assen precies waar jullie naar op zoek zijn. Het museum heeft een vaste collectie over de prehistorie en daarnaast een grote afwisseling van collecties, dus genoeg materiaal om over te praten onder het genot van een wijntje achteraf.

  Hunebedden door heel Drenthe
  Last, but not least, de hunebedden: het praalstuk van Drenthe. Zoals wij op de basisschool al geleerd hebben, zijn dit de oudste monumenten in Nederland, 5000 jaar geleden gebouwd door het trechtervolk. Er wordt van uitgegaan dat deze stenen werden gebruikt als graf, maar we weten tot op de dag van vandaag niets zeker.. Duik nog dieper de geschiedenis in op jullie date!

  Singles uit Drenthe ontmoeten op een datingsite

  Wil jij graag singles daten met singles uit Drenthe? Dan is online dating zeker geen slecht idee. Schrijf je in voor een Lexa, de nummer 1 datingsite van Nederland, maak een profiel aan, geef aan dat je op zoek bent naar singles en Drenthe en laat het chatten maar beginnen!

  theFork
  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven