Verbeter je profiel2 minuten

De juiste foto voor jouw Lexa-profiel

Ilkka, 28/08/2019
De juiste foto voor jouw Lexa-profiel

Een foto zegt meer dan 1000 woorden..

Heb jij net een nieuw profiel aangemaakt op Lexa? Dan ben je goed bezig! De volgende stap is jouw profiel net dat extraatje geven, zodat jouw knappe koppie goed opvalt tussen al die andere leuke singles. Een mooie profielfoto is daarbij zeker van belang. Het is tenslotte de allereerste foto die potentiele dates van jou zien. Maar welke foto kies je hiervoor? Wat maakt een foto de perfecte profielfoto? Daar gaan wij jou nu antwoord op geven. Met deze kiesdejuisteprofielfoto-tips wordt jouw profiel een regelrechte hit!

Tip #1 Lach! 

Iedereen wil wel een vrolijke snuiter daten! Een stralende glimlach trekt een hoop bekijks en zorgt voor een ‘open’ gezicht. Zorg wel voor een foto waarop jij spontaan en natuurlijk lacht. Een krampachtig glimlachje prik je zo doorheen..

Tip #2 Zorg voor een natuurlijke omgeving

Een goed kiekje op een huwelijk of in een tropisch oord is altijd leuk. Maar helaas-pindakaas, niet iedere dag ziet er zo uit. Met zo’n foto lijkt het alsof jij het perfecte beeld wil schetsen. Kies daarom liever voor een meer vertrouwde, dagelijkse omgeving.

Tip #3 Breng jouw gezicht goed in beeld

Het is prima om voor een foto te kiezen waar jij in je geheel op staat. Zo komt jouw date in ieder geval niet voor verrassingen te staan. Zorg er echter wel voor dat jouw gezicht duidelijk herkenbaar is. Jouw gezicht is namelijk een punt van herkenning en vertrouwen.

Tip #4 Gebruik een foto waar alleen jij op staat

Ben jij diegene die pontificaal voor de groep ligt of dat vrolijke hoofd achterin? Een groepsfoto kan voor verwarring zorgen. De persoon die op jouw profiel spiekt wil natuurlijk wel weten wie jij bent! Plaats daarom bij voorkeur een foto waar jij alleen op staat.

Tip #5 Een selfie? Waarom niet!

Ben jij getraind in het maken van prachtige selfies, dan is een selfie als profielfoto helemaal goed. Vermijd hierbij wel supersexy selfies (dat is misschien materiaal voor later) en selfies voor de spiegel (te vaag). Zorg voor een juiste lichtinval en gooi al je charmes in de strijd!

Tip #6 Plaats een aantal foto’s

Plaats naar een goede profielfoto nog een aantal foto’s op jouw profiel. Een foto is slechts een momentopname. Door meerdere foto’s te plaatsen laat jij jezelf zien vanuit verschillende invalshoeken. Show them what you’ve got!

En dan nu.. OP ZOEK NAAR EEN DATE!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven