Verbeter je profiel3 minuten

Het ideale profiel

Laura, 22/03/2019
Het ideale profiel

Als je nog steeds geen leuke vent bent tegengekomen, ga je vanzelf fantaseren over de ideale man. Een man die overeenkomt met de man uit je dromen, maar ook met de realiteit. Kies je voor de gevoelige bad boy of juist voor de romanticus in hart en ziel? Speciaal voor jou hebben we vijf profielen samengesteld van perfecte kerels. Welke kies jij?

1.    Hard van buiten, zacht van binnen
Een beetje macho en stoer aan de buitenkant, maar lief en zacht aan de binnenkant. Bij deze man voel je je altijd veilig. Het is een imposante verschijning: groot en charmant, maar  met een opvallend beschermend karakter. Op het eerste gezicht zullen anderen misschien denken dat dit type man niet bij je past, maar jij weet wel beter. Je bent juist helemaal weg van ‘m, en hij van jou!

2.    Tikkeltje introvert…
Deze jongen is speciaal voor de dames die behoefte hebben aan een luisterend oor. Hij lijkt misschien een beetje verlegen, maar hierachter schuilt een gevoelig karakter. Hij is een beetje dromerig en neemt je mee in zijn denkbeeldige paradijs. Dit rustige type geef jou alle ruimte en zorgt goed voor je. Hij is lief, bedachtzaam en staat altijd voor je klaar. Je zou misschien niet direct bedenken dat dit de man van je dromen is, maar een jongen als deze moet je koesteren.

3.    Avontuurlijk en energiek
Hij is gek op reizen, verslaafd aan exotisch voedsel en is altijd in voor een nieuw avontuur. Bovendien heeft hij net een weeshuis opgezet in Tanzania en hij heeft nog meer grootste plannen. Je denkt misschien dat hij zo’n vrije vogel is en nooit de rust zal hebben om een leven met jou op te bouwen, maar niks is minder waar. Hij neemt je gewoon mee op avontuur, waar dacht je daarvan? Waar jullie ook heen gaan, jullie liefde overwint alles.

4.    Romantische ziel
Rozen, chocolade, gedichtjes.. Nooit mist hij een kans om je te verrassen en lekker te verwennen. Hij gaat helemaal voor je en is verslaafd aan de liefde. Heel soms zou je wel eens willen dat ‘ie iets minder enthousiast is op dit gebied, maar laat die gedachte alsjeblieft snel varen. Andere dames zullen je juist benijden om deze man. Geniet juist van alle aandacht!

5.    Grappen en grollen
Je lacht je dood met hem en hij is je beste vriend. Grap na grap, het houdt nooit op! Aan de ene kant misschien vermoeiend, maar ook zó leuk. Hij is zo grappig, waar vind je nou zo iemand? Ondertussen is hij ook nog een superleuk, lief en knap. Zo eentje wil iedereen wel.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven