Tips voor online daten3 minuten

Vrouw Zoekt Boer

Vrouw Zoekt Boer

Zo, je angst is vakkundig achter het behang geplakt. Niets staat je meer in de weg om online een leuke date te scoren of je toekomstige Adam of Eva te vinden. Vastberaden schuif je achter je computer om je eerste stappen richting online daten te zetten. Maar ja.. Hoe begin je zoiets? En waar?
Op ons wereldwijde web zijn ongeveer 200 datingsites te vinden. En dan tel ik alleen nog maar de websites in Nederland. Voor de minder ervaren online dater is het wellicht handig om te weten dat er twee soorten websites zijn. Op de ene kun je met voorbedachte rade op zoek gaan naar ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. Op de andere kun je juist voor ‘fun’ kiezen met snel resultaat in de vorm van een gezellige date. In de datingwereld noemen we dat laatste casual dating. Geen al te hoge verwachtingen van elkaar, maar vooral op korte termijn een leuke tijd hebben. Een ‘tijd’ die soms zelfs maar één avond duurt. Je weet natuurlijk nooit wat hier verder uit voort komt, maar dat is geen must voor casual daters. Lexa.nl is bijvoorbeeld bedoeld en geschikt voor casual dating.
Het doel kan ook zijn om een partner te vinden voor een serieuze en langdurige relatie. Matchmaking sites, zoals Lexamore.nl , zijn bedoeld om personen te vinden die goed bij je zouden kunnen passen. Het matchen wordt gedaan op basis van ingevulde profielen en een persoonlijkheidstest.
Tegenwoordig kun je met specifieke wensen op zoek naar anderen die hetzelfde zijn of denken als jij. Ben jij bijvoorbeeld vegetariër en wil je van tevoren weten wat voor vlees jij in de kuip hebt, dan kun je kiezen voor ‘vega-daten’. Ben je Moslim en zoek je een Moslim? ‘Moslim-daten’ is dé oplossing. Hang je een ander geloof aan, dan kun je Christelijk daten, Boeddhistisch daten of een rendez-vous maken met andere Hare Krishna’s. Sinds het programma ‘Boer Zoekt Vrouw’ zijn ook de boeren erg in trek en dus kun je naar hartenlust agri-daten of farm-daten. Via brand dating profileer je jezelf als een stapel (ken)merken die jou een gezicht geven. Ben je een Goth en vind jij het belangrijk dat jouw partner ook in het zwart door het leven gaat? Je raadt het al, ook gothic daten is een optie, net als gabber daten, punk daten en alto daten. Bedenk het en het is er.
Een ander interessant fenomeen is ‘mooie mensen dating’. Naar aanleiding van het insturen van twee foto’s beslist een heuse mooie-mensenspecialist of jij mooi (genoeg) bent en je dus bij de gelukkigen der aarde mag rekenen om in de database van knapperds te mogen zoeken.
Voor iedereen wat wils. Kaal, boer, mager, merk of knappe kop, het ligt voor het oprapen. Mocht je al blij voorzien zijn van een fijne wederhelft, maar ben je door het enorme aanbod tóch erg gecharmeerd van één van de vele opties, dan kan iemand zich ook nog richten op het structureel bouwen aan een buitenechtelijke relatie. Ook een derde, vierde en vijfde flirt of relatie zijn gemakkelijk te vinden op sites die vreemdgaan promoten. Of het in ieder geval niet schuwen.
De wondere wereld die online dating heet. Een leuke en veilige manier om veel kans te maken op het ontmoeten van allerlei soorten verschillende mensen of om die specifieke persoon te vinden die bij jou past.
Succes!

Dit vind je misschien ook leuk
Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven