Sex3 minuten

5 Kamasutra posities om jouw kerstpondjes te laten verdwijnen

5 Kamasutra posities om jouw kerstpondjes te laten verdwijnen

Heb je net een 7-gangen achter de rug, begint 10 uur later het kerstontbijt alweer. Het is onnodig jullie te vertellen dat er met de kerstdagen lekker wordt gegeten. Maak je niet dik, er zijn genoeg manieren om na de feestdagen de strijd tegen de extra pondjes aan te gaan. Je zou bijvoorbeeld deze dagen iets meer kunnen gaan sporten. Heb je echter totaal geen zin om in een overvolle sportschool te staan? Dat hoeft ook helemaal niet. Er bestaat een leukere manier van ‘sporten’ en je hoeft er niet eens je huis voor te verlaten! Je hoeft er zelfs je bed niet voor te verlaten..

Dames en heren, duik na de kerstdagen samen het bed in en zet je schrap voor een hevige vrijpartij! Seks zorgt niet alleen voor een goed humeur en een bevredigend gevoel, het is dé manier om van jouw kerstpondjes af te komen. Hoe bedrijviger je bent tussen de lakens, hoe beter. Het is belangrijk om de actieve rol op je te nemen als je veel calorieën wilt verbranden. Wil je weten hoeveel calorieën jij verbrandt per standje? Wij hebben 5 Kamasutra posities voor jou op een rijtje gezet!

Missionaris

De meest voorkomende sekspositie zorgt voor de man al gauw voor een verbranding van 50 tot 150 kcal per half uur. Als de vrouw zich passief opstelt in de missionaris-positie, zal zij ook niet veel verbranden (rond de 12 kcal). Ze zou daarom haar rug een beetje moeten hollen en haar buikspieren moeten aanspannen. Reken maar dat haar calorieverbranding dan ook als een speer gaat!

Rechtopstaand

De man verbrandt ook in deze Kamasutra positie de meeste calorieën. Hij moet namelijk een beetje door zijn knieën buigen om er goed bij te kunnen. Hoe groter het lengteverschil, hoe meer hij verbrandt. Als er gekeken wordt naar het gemiddelde, verbrandt de man ongeveer 400 kcal per half uur. Omdat de vrouw ook al staande veel spieren moet aanspannen, verbrandt zij ongeveer 122 kcal per half uur. Rechtopstaand vrijen tikt dus lekker aan!

Doggystyle

‘Op zijn hondjes’ is een favoriet van velen. Als vrouw verbrand je al gauw 163 kcal per half uur. De man bepaalt meestal het ritme in deze positie. Gaat hij wat harder, dan verbrandt hij ongeveer 326 kcal per half uur. Hou je het lang vol, dan is dit standje helemaal niet gek om van jouw kerstpondjes af te komen. Lekker én gezond!

Kruiwagen

Bij deze Kamasutra positie staat de man achter de vrouw en tilt hij haar benen omhoog, als een soort kruiwagen. Een wat zwaarder standje, maar zeker het proberen waard. Jullie trainen namelijk een groot deel van je spieren, zelfs je armen worden niet overgeslagen! Zowel de vrouw als de man verliest ongeveer 216 kcal per half uur.

Italiaanse Kroonluchter

Een standje voor gevorderden, waarbij de vrouw maar liefst 456 kcal per half uur kan verliezen. Zij moet wel een soort elastiekje zijn, want anders is deze positie maar wat lastig vol te houden. Allereerst gaat de man op zijn rug liggen met zijn benen elkaar. De vrouw gaat met haar rug op de man liggen, om zich vervolgens op haar handen en voeten naar boven te drukken. Als het goed is, hangt zij nu in een soort brug boven de man. Hierna moet zij haar heupen optillen en weer laten zakken. De man doet hetzelfde, alleen in tegengestelde richting. Een positie waarbij de vrouw in no time strak wordt!

Een tip: Laat de sekspartij eindigen in een orgasme. Hierdoor verbrand je nog eens 112 kcal! Heb je geen zin meer, een fake orgasme kost je 315 kcal. Top.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven