Sex5 minuten

10 doe maar liever niet tips voor in bed (voor mannen!)

Laura, 22/03/2019
10 doe maar liever niet tips voor in bed (voor mannen!)

10 fouten die je moet voorkomen tussen de lakens (speciaal voor mannen)
Het is eindelijk zover: jullie zijn een beetje aan elkaar gewend en kunnen niet meervan elkaar afblijven. De eerste keer samen kan niet lang meer duren. Nu is het zaak om ervoor te zorgen dat de eerste keer niet meteen ook de laatste wordt. Houd deze tips in gedachten om fouten te voorkomen.

1.    Voorspel
 Strelen, knuffelen, langzaam opbouwen: niet echt iets voor jou. Jij gaat liever recht op je doel af en ziet de noodzaak van het hele spel vooraf niet echt. Bedenk dat veel vrouwen vooral genieten van dat gedeelte: het voorspel. Het helpt haar thermometer stijgen en als je deze stap overslaat, dan kan het zijn dat ze niet volledig kan ontspannen. Een cruciaal aandachtspunt dus.

2.    Verkeerde naam
Je bent een prater, ook tussen de lakens. Dit kan sfeerverhogend werken, als je haar maar wel bij haar eigen naam noemt. Verwar haar niet met buurmeisje Nathalie, je ex Sandra of Eline, je jeugdliefde van lang geleden. Hoe moeilijk ook: denk eerst een paar keer na voor je een naam uitkermt.

3.    Hugs & kisses
Nu je haar (eindelijk?) in je bed hebt liggen, moet je niet vergeten dat hugs and kisses nog steeds van grote waarde zijn. Je gaat helemaal op in het moment, maar vergeet haar niet te kussen en te aaien of op andere manieren lief voor haar te zijn. Je zult zien dat het een positieve uitwerking op haar heeft: een vrouw zal naar je smachten als je haar weet te verleiden met je zoenen!

4.    Wees voorzichtig met het opzoeken van grenzen
Sommige seksuele handelingen vereisen niet alleen twee personen, maar ook kennis van elkaars wensen daarin. Als je haar in jouw enthousiasme iets te hard op haar billen slaat, is het belangrijk om te weten of zij daar wel van houdt. Doen alsof je het per ongeluk deed, is niet heel geloofwaardig, dus zorg dat je weet waar ze van houdt voor je een tikkeltje verder gaat. Ze kan van je schrikken en dan kan het zomaar 1 tikkeltje té ver zijn. Wees een beetje rustig en zachtaardig, zeker in het begin.

5.    Watch your mouth
Dirty talk: niet iedereen is er van gediend. Al verwacht je dat deze dame daar wel van houdt: je kunt het zomaar ernstig mis hebben. Een beetje ondeugende teksten kunnen een leuke toevoeging zijn, áls je er beide van houdt. Houd het beter nog even bescheiden en maak het niet te heftig in het begin. Het is al spannend genoeg als je elkaar net leert kennen!

6.    Teveel tekst
Naast dirty talk zijn er ook mensen die een heus gesprek aanknopen tijdens de daad. Het is nu niet van belang om te vertellen wat je baas vanmiddag tegen je zei en dat je je aanstaande vakantieplannen nog uit de doeken wilt doen. Het zou er zomaar op kunnen lijken dat je je verveelt als je hier nú over begint. Geniet van het moment en focus je op haar.

7.    Schreeuwlelijk
En dan zijn er ook mensen die schreeuwen tijdens het vrijen. Ze uiten hun geluk, verlangen, en kreunen van genot en hopen daarmee nog wat olie op het vuur te gooien. Geen probleem natuurlijk, maar pas op dat het niet te ver gaat. De grens tussen een kreun van genot en een te bronstige schreeuw is er één die je niet mag overschrijden. Ten eerste, omdat het niet sexy is. Ten tweede, omdat je de buren stoort en je partner het ongemakkelijk kan vinden. Een toontje lager is misschien iets intiemer.

8.    Ik hou zo van je
Je beleeft een geweldig moment samen en de chemie is bijna zichtbaar. Hoe perfect dit ook getimed lijkt: dit is mogelijk niet het juiste moment (en de juiste plek) om voor het eerst die vier woorden uit te kramen. Een ‘ik hou van je’ in het heetst van de strijd kan na afloop toch iets minder gemeend voelen. En dan is het lastig terugdraaien..  Naast het feit dat het de ander ook enorm af kan schrikken en in het ergste geval wegjagen.

9.    Ik, ik, ik
Als je eenmaal op gang bent, vind je het moeilijk om het moment te rekken om het iets langer te laten duren. Maar denk je ook een beetje aan haar? Als je haar de eerste keer al niet laat zien dat er ook tijd en gelegenheid is voor haar genot, dan biedt dat weinig goeds voor de toekomst. Wat op haar beurt weer een reden zou kunnen zijn om het bij deze ene keer te laten..

10.    Overdrijven
De Kamasutra ken je uit je hoofd, je doet er alles aan om niet alleen de missionarishouding te presenteren. Heel goed, maar sla ook niet door. Misschien ben je toch niet gemaakt als slangenmens, maar nog belangrijker: je partner is mogelijk niet lenig genoeg. Bewaar dit soort fratsen voor de toekomst! Als het goed is, is elke beweging en aanraking in dit eerste stadium nog spannend genoeg. Geef niet al je troeven weg en geef de ruimte aan jullie beide om hier samen in te groeien. En haar wervelkolom breken tijdens acrobatische acts is geen goed begin.
 

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven