Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Datingsite België: Hoe kies je een datingsite in België?

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden

  Als je op zoek bent naar een geschikte datingsite in België, kunnen we ons voorstellen dat het aanbod een beetje overweldigend kan zijn. Grote kans dat je niet naar een simpele fling op zoek bent, maar juist openstaat voor een serieuze relatie. Op Lexa vind je niet alleen leuke, serieuze singles in België, maar helpen we je ook actief op weg met het vinden van een betekenisvolle connectie. Dit doen we bijvoorbeeld door singles uit te lichten die sterke overeenkomsten met jou hebben, zoals bepaalde hobby’s of passies, zodat je eenvoudiger in contact komt met potentiële matches.

  Daarnaast geven we je maar al te graag tips over hoe je het best in contact kan komen met die ene leuke man of vrouw, en organiseren we geregeld bijzondere singles events waarbij je elkaar op een spontane manier leert kennen. Tijdens deze avonden kun je onder het genot van een hapje en drankje op een laagdrempelige manier een gesprek aangaan met singles uit jouw omgeving, en hoef je dus niet allerlei contactadvertenties uit België af te gaan. Smaakt jullie mini-date naar meer? Vergeet dan niet elkaars gegevens uit te wisselen en meteen een vervolgdate te plannen.

  Een groot voordeel van online daten via Lexa is dat je niet meer afhankelijk bent van via-via contacten van vrienden en familie, of toevallige ontmoetingen op werk. Het beste is eigenlijk nog dat je je ook niet hoeft af te vragen of de ander single en op zoek is (of niet). Via onze Belgische datingsite kom je namelijk alleen maar gelijkgestemden tegen: singles uit België die op zoek zijn naar betekenisvol contact. Ons platform is daarbij erg gebruiksvriendelijk: een bericht is zo verstuurd en je kunt in alle rust bepalen of je met de ander op date wilt. Ook als je op zoek bent naar een datingsite voor hoger opgeleiden in België kun je via Lexa in contact komen met een groot aantal interessante en serieuze singles. Aanmelden is bovendien gratis, waardoor je vrijblijvend een kijkje kunt nemen.

  Zo start je met online dating in België

  Om te beginnen met daten via Lexa maak je eerst een profiel aan. Hier deel je wat informatie over jezelf, zodat zowel andere singles als wij weten wat je interesses zijn. Lexa zorgt ervoor dat de beste matches je meteen opvallen, en ook andere serieuze singles in België zullen jouw profiel te zien krijgen in hun zoektocht. Het is aan te raden om op je profiel een aantal representatieve foto’s te uploaden waar jij je goed over voelt en waar je alleen op staat. Als je merkt dat je weinig geschikte foto’s hebt, doordat je bijvoorbeeld veelal met anderen op de foto staat, is het een goed idee met een vriend of vriendin wat spontane foto’s te schieten. Goede momenten om foto’s te nemen voor je profiel zijn bijvoorbeeld momenten waarop jij iets doet wat je leuk vind – een museum bezoeken, wandelen of genieten van de zon op een terrasje. Met een zelfverzekerde uitstraling ben je al op de helft, maar het kan ook leuk zijn jouw hobby of favoriete relaxmoment in de foto’s terug te laten komen.

  Minstens zo belangrijk is je korte bio, waarin je benoemt wat er uniek is aan jou, zoals je interesses of favoriete karaktereigenschappen. Op onze Belgische dating website kun je vervolgens andere serieuze singles filteren, bijvoorbeeld op locatie of leeftijd, en stuur je een berichtje naar degenen die jou het meest interesseren. Door voldoende vragen te stellen laat je de ander gewaardeerd voelen, en maak je jezelf ook extra interessant. Zie je verrassende overeenkomsten en vloeit het gesprek goed? Dan kun je voorstellen elkaar eens in het echt te ontmoeten om te zien of die vonk ook overspringt wanneer het scherm er tussenuit is .

  Tijd om elkaar te ontmoeten

  Je hebt een datingsite in België gevonden, contact gelegd met een interessante single en zelfs al samen een real-life moment ingepland. Dan is het nu tijd voor het leukste onderdeel: de invulling van die date! In België kun je daarvoor veel kanten op: van het klassieke first date dinertje samen tot een middagje de natuur in. Wonen jullie dicht bij de kust? Dan kun je ervoor kiezen om samen uit te gaan waaien op het strand, gevolgd door een koud drankje of warme chocolademelk bij een sfeervolle strandtent. In de uitgestrekte natuur heb je immers echt oog voor elkaar, en weet je direct of jullie een oprechte klik hebben. Aan de andere kant van België duik je dan weer heerlijk het heuvellandschap in, voor een dagje in het groen. Als je meer van de avondprogramma’s bent kun je altijd even kijken of jullie bijvoorbeeld dezelfde passie hebben voor een bepaalde keuken, zijn jullie beiden in voor een potje miniatuurgolf of misschien wel een gelijke muzieksmaak die te vertalen is naar een avondje live muziek.

  Meld je vandaag nog aan

  Via onze Belgische datingsite kom je gemakkelijk in contact met serieuze singles uit jouw omgeving en bepaal jij zelf het tempo. Daten is natuurlijk vooral heel erg leuk, maar als je het toch nog een beetje spannend vindt, kun je geheel vrijblijvend een kijkje nemen op Lexa. Aanmelden voor onze datingsite is gratis en vanuit daar kun je zelf kiezen hoe je verder wilt. We wensen je bovenal heel veel plezier met daten! Voor vragen staan we altijd paraat. Laat je het ons weten als het een succes was?

  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven