Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Dating in Venlo

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  In het glooiende landschap van Noord-Limburg ligt Venlo. Niet alleen heeft Venlo een prachtig stadshart, maar andersom klopt het hart van de inwoners ook voor deze stad. Wie er eens is geweest weet het: Venloënaren zijn dol op hun stad, op elkaar en op het carnaval dat ze samen vieren. Gelukkig zijn er een veel gezellige singles in Venlo die zin hebben om met jou te daten!

  Daten via datingsites is niet alleen populair, maar ook erg leuk. Een profiel aanmaken op Lexa is heel makkelijk en door de hoge bezoekersaantallen kan jij er zeker van zijn dat jouw profiel bekeken wordt. Ben jij op zoek naar een leuke single in Venlo, geef dit dan aan in jouw online dating profiel, zodat Lexa alleen de singles bij jou in de buurt selecteert. Lexa is mateloos populair, dus grote kans dat jij binnen een mum van tijd een date hebt gescoord. Heb jij die leuke single uit Venlo inmiddels al gevonden? Lees dan hier onze tips voor een leuke date in Venlo!

  Hotspots in Venlo voor een leuke date

  Op de Markt

  In de historische binnenstad van Venlo vind je de Markt. Dit is dé plek om te daten. Hier op de Markt gebeurt het namelijk allemaal. Ga hier dus gezellig een drankje drinken met jouw date, bijvoorbeeld bij Grand Café Central, waar een chique sfeer hangt. Terwijl jullie honderduit kletsen merk jij het echt: dit is nog veel gemakkelijker dan het chatten op de datingsite. Hebben jullie trek gekregen? Verruil het café dan voor het Motown Music Café. In deze trendy zaak is er voor ieder wat wils. Terwijl jij en je date elkaar beter leren kennen eten jullie heerlijke hapjes tussen de gouden platen van de beste Motown-artiesten. Zijn jullie op date op vrijdag of zaterdag? Dan hebben jullie geluk: In het weekend kun je hier namelijk tot in de vroege uurtjes dansen en drinken!

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Stefan & Monique
  • Simona & Oliver
  • Iris & Emko – Direct vlinders
  • Yuri & Donny
  • Joyce & Richard
  • Rob & Welmoed
  • Lia & Wil
  • rene en petra
  • Martijn & zijn partner
  • René & Sharon
  • Diana & Raimond
  • Marian & Ed
  • Paul & José
  • Linda & Theo
  • Marco & Audrey
  • Willem en Neeltje
  • Mieke & Rien
  • Will en Linda
  • Jeanpierre & Sylvia
  • Dachna & Nico
  Gratis Aanmelding

  Ga op een cultureel verantwoorde date in Venlo

  Museum van Bommel van Dam

  Ben jij er tijdens het chatten achter gekomen dat jou crush dol is op kunst? Verras die leukerd dan met een date Bij Museum van Bommel van Dam. Dit museum in het hartje Venlo is dé plek waar jullie kennis gaan maken met moderne beeldende kunst. Tijdens wisseltentoonstellingen kunnen jullie genieten van tekeningen, schilderijen, artistieke foto’s en videokunst. Het Museum van Bommel van Dam is een bijzonder museum. Maarten en Reina van Bommel-van Dam uit Amsterdam schonken in 1969 een verzameling moderne kunst van ruim 1.100 werken aan Venlo op voorwaarde dat de gemeente de collectie in een museum onder zou brengen. Het was met die reden dat in 1971 het eerste museum voor moderne kunst in de provincie Limburg werd geopend. In dit inspirerende museum leer jij jouw crush direct een stuk beter kennen. Daten met iemand die bij je past kan ontzettend leuk zijn!

  Poppodium Grenswerk

  Een date bij een poppodium is altijd een goed idee en zéker in dit geval. Grenswerk is namelijk een gloednieuw poppodium waar niet alleen ontzettend leuke dancefeesten worden gehouden, maar ook mooie concertavonden worden georganiseerd. Daarnaast is er een eetcafé waar jij en je date kunnen borrelen en een hapje eten. Hoewel ze nog niet lang open zijn is hun pizza nú al beroemd in de regio! Grenswerk is een poppodium met een missie: een bijdrage leveren aan het culturele klimaat in de gemeente Venlo en de regio, door mensen plezier te laten beleven aan alle aspecten van de popmuziek.

  Een originele date in Venlo na chatten op een datingsite

  Carnaval in Venlo

  Als er iets is waar Venlo om bekend staat, dan is het wel de jaarlijkse carnavalsviering. Als jij hebt lopen chatten met iemand uit Venlo dan weet je het wel: carnaval is hier een big deal! Al jaren wordt op zaterdag het carnaval ingeluid met een heuse buitenzitting, de zogenaamde Boétegewoeëne Boètezitting in de Zoepkoel (Oude Markt). Op deze dag trekken mensen uit de wijde omgeving naar Venlo om in de gehele binnenstad carnaval te vieren. Als jouw crush uit Venlo komt zou het best goed kunnen dat je gaat daten met een lid van carnavalsvereniging De Jocus. Dit is de oudste nog bestaande carnavalsvereniging van Nederland. Of je nu op stap gaat met iemand uit Venlo of daarbuiten: tijdens het carnaval wordt het sowieso één groot feest!

  Zomerparkfeest

  Als jij in de zomer op date gaat, is een afspraakje op het Zomerparkfeest een goede keuze! Zomerparkfeest is een gratis toegankelijk vierdaags muziekfestival in het Julianapark in Venlo dat al meer dan veertig jaar in augustus wordt georganiseerd. De nadruk in de programmering ligt op muziek, maar er is ook theater, dans, wetenschap, cabaret, literatuur en film. Met ruim 85.000 bezoeken over vier dagen en een programma van meer dan 100 acts is het bovendien een van de grootste Nederlandse festivals in zijn soort. Op dit zomerse festival zijn jij en jouw date helemaal op de juiste plek!

  theFork
  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven