Zoetermeer is een gezellige stad aan de rand van Den Haag. Zoetermeerders noemen de stad met lichte zelfspot maar al te graag ‘Sweet Lake City’, een vrije vertaling van de gemeentenaam. De trotse inwoners van Zoetermeer zijn leuke, aangename mensen die wel weten hoe je een goede sfeer in een stad moet creëren. De binnenstad is hartstikke gezellig en er is ontzettend veel te doen in de omgeving. Het is dan ook niet gek dat er zoveel leuke singles wonen! Kom jij uit Zoetermeer en wil jij met andere singles uit de buurt in contact komen? Schrijf je dan in bij een datingsite en wie weet heb jij binnenkort een date!

In Nederland zijn er talloze datingsites waar jij uit kunt kiezen. Dit maakt het natuurlijk allemaal niet makkelijker. Als jij graag wil een ruime keuze aan singles wil hebben, is het van belang dat jij je inschrijft bij een populaire datingsite. Een populaire datingsite heeft een hoog bezoekersaantal, dus dan is de kans groot dat jouw profiel ook vaak bezocht wordt. Hierbij is het een goed idee dat jouw profiel zo compleet mogelijk is ingevuld. Zo laat jij direct aan die andere leuke single zien wat jij in huis hebt!

Lexa.nl is sinds 2012 de nummer 1 datingsite van Nederland. Deze datingsite biedt je alles wat je wil. Er komen iedere dag weer een hoop profielen bij, dus er is een enorm aanbod aan singles. Ook kan jij een uitgebreid profiel aanmaken, meerdere foto’s toevoegen en online flirten met anderen. Geef aan dat jij op zoek bent naar singles uit Zoetermeer en Lexa.nl selecteert voor jou alle singles uit de stad. Tijdens het chatten op de datingsite kunnen jullie elkaar wat beter leren kennen en voor je het weet heb jij een date gescoord! Heb jij wat inspiratie nodig voor een date in Zoetermeer? Check dan onderstaand lijstje voor leuke date-ideeën!

Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Stephan & Sabine
Mathijs en Lusanne
Laura & Remco
Lisette & Sharon
Daphne & Sander – De klik op het juiste moment
John en Arjo
Leo & Margareth
Veerle & Ronald
Twan & Gisela
Martijn & zijn partner
Harold & Corine
Saskia & Ingrid
John en Jetske
Truus & Jeu
Yuri & Donny
Holger & Erik
‘Het ijs was zo gebroken’ – Esme en Sander vertellen over hun ontmoeting
Stefan & Evelien
Jacqueline en Stefan
Peet & Mark

Leuke ideeën voor een date in Zoetermeer

Stadstheater

Heeft jouw date tijdens het chatten op de datingsite aangegeven dat hij of zij houdt van theater? Neem hem of haar dan mee naar het Stadstheater in Zoetermeer! Hier worden iedere week weer goede shows opgevoerd. Willen jullie liever een filmpje pakken? Ook dat kan. Klik hier voor hun volledige agenda.

Snowworld

Zomer of winter, bij Snowworld kan je iedere dag de ski’s ombinden en een piste pakken! Deze overdekte skibaan is werkelijk een feestje en leent zich dus ook goed voor een eerste date. Er zijn drie pistes, waaronder de steilste piste van Nederland. Deze piste heeft een dalingspercentage van 20% en geeft je echt het gevoel alsof jij je in de bergen bevindt. Bleek uit het chatten op de datingsite dat jouw crush nog niet zoveel ervaring in de sneeuw, dan kunnen jullie altijd samen een lesje pakken. Sluit de date af met een heerlijke glühwein in de après-ski bar. Klinkt perfect, toch?

Attractiecentrum Zoetermeer

Kun je maar lastig kiezen wat je met je crush wil doen op jullie date, dan is Attractiecentrum Zoetermeer een goed idee. Je kan het je zo gek nog niet bedenken of Attractiecentrum Zoetermeer heeft het. Oké, daar gaan we. Attractiecentrum biedt de volgende activiteiten aan: karten, bubble ball, lasergamen, mission possible, gladiator fight, sumoworstelen, bungee soccer, lasersquash, bungee run, lasershot en quizmaster. Als je hier geen leuke date kan hebben, dan weten wij het ook niet meer!

SilverDome

Ga op een echte ijsdate in SilverDome! Het SilverDome is een multifunctionele ijshal waar jij je de hele dag met gemak kunt vermaken. Je kunt er van oktober tot en met maart een rondje schaatsen op de 250-meter-baan (de Oval), een ijshockeywedstrijd kijken van de Zoetermeer Panters of jullie kunnen een kijkje nemen bij de enige officiële curlingbaan van Nederland! Als afsluiting van jouw date kun je een hapje en een drankje in Sportsbar Hot Wings of in Grandcafé Ilili. Met andere woorden, een date bij de SilverDome is gegarandeerd een succes!

Dekker Zoetermeer

Bleek uit het chatten op de datingsite dat jouw nieuwe crush wel een sportief type is? Ga dan op date bij Dekker Zoetermeer! Hier kunnen jullie een avondje bowlen op de flitsende bowlingbaan, maar jullie kunnen hier ook tennissen of squashen. Kan jij direct zien of jouw date een beetje competitief is. Willen jullie je iets minder in het zweet werken, dan kunnen jullie ook gaan voor een potje biljarten. Gezelligheid alom!

Zoek en reserveer gemakkelijk een plek voor je volgende date!
Plaats
Keuken
Gemiddelde prijs
27 €
36 €
Meer laden