Zo veelzijdig als Delft zijn maar weinig steden. De gezellige stad die zo handig tussen Den Haag en Rotterdam in ligt is niet alleen een studentenstad door de aanwezigheid van de Technische Universiteit, maar heeft ook een historische binnenstad én een verleden als industriestad. En Delfts Blauw, dat kent toch iedereen? Het is dan ook geen toeval dat in deze bruisende stad ontzettend leuke singles wonen die zin hebben in een date.

Dus trek die stoute schoenen aan en maak een profiel aan op een datingsite. Op Lexa kun je gemakkelijk jouw voorkeuren doorgeven, zodat jij straks kan chatten met leuke singles uit Delft. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij, want met zoveel leukerds op de datingsite ga jij vast snel met iemand op date. Daarom hebben wij alvast wat hotspots in Delft op een rijtje gezet.

Een originele date in Delft na chatten op een datingsite

Lichtjesavond Delft

De meest romantische avond in Delft moet wel de Lichtjesavond zijn. Dit moet jij meemaken met jouw crush van de datingsite! Jullie hebben zo lang lopen chatten dat een romantische date helemaal op zijn plek is. Op deze avond wordt de binnenstad van Delft prachtig verlicht met ontelbaar veel lampjes. Op deze avond gaat ook de verlichting in de grote kerstboom aan. Er zijn vuurkorven, verlichte grachten en kraampjes waar lekkere dingen worden verkocht.

Royal Delft

Jij wil die leuke single die je hebt leren kennen op Lexa natuurlijk verrassen met een bijzondere date. Wat is er nu origineler dan een bezoekje aan een heuse Delftse aardewerk fabriek? De Koninklijke Porceleyne Fles, opgericht in 1653, is de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Nog steeds wordt het wereldberoemde Delfts blauwe aardewerk volledig met de hand beschilderd volgens eeuwenoude tradities. Tijdens de experience worden jullie meegenomen op een reis door de geschiedenis van het eeuwenoude Delfts Blauwe aardewerk.

Mooiweerspelen

Sinds 1988 worden in Delft de Mooiweerspelen georganiseerd. Is jouw crush dol op straattheater? Dan is dit intieme openluchtfestival in juni de ideale plek voor een date! Op de Markt brengen artiesten en gezelschappen uit binnen- en buitenland straattheater, acrobatiek, street comedy, dans en muziek. Jaarlijks komen er tienduizenden mensen op de Mooiweerspelen af.

Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Elka & Mathew
Michiel & Wendy
Marielle & Wally
Jan en Pauline
Mike & Nancy
Leo & Margareth
Dachna & Nico
Ik wilde helemaal geen relatie!
Marian & Gijs
Martijn & zijn partner
Kitty & Rogier
Ron & Jolanda
Tjeerd & Frits
Stephan & Sabine
Michel & Annewil
Laura & Remco
Will en Linda
Marjan en Nathanja
Joyce & Richard
Yuri & Donny

Hotspots in Delft voor een gezellige date

Als je in Delft op date gaat zul je snel merken: er zijn twee ontzettend leuke pleinen waar jij en je crush vanalles kunnen doen. We hadden het al eerder over de Markt, maar ook de Beestenmarkt iets verderop is een ontzettend leuk plein. Zou jouw date weten dat op dit plein tot 1972 de veemarkt werd gehouden? Inmiddels zitten er leuke cafés en restaurants waar jullie lekker neer kunnen strijken.

Kobus Kuch

Dat jij en jouw crush vlot gezellig konden chatten is duidelijk, daarom zijn jullie nu ook op een spannende date. Een plek waar je goed kan kletsen en heerlijk kan genieten van een stuk taart is Kobus Kuch. Is jouw date een echte zoetekauw? Dan zijn jullie hier aan het juiste adres. In dit sfeervolle restaurant kunnen jullie elkaar beter leren kennen terwijl jullie van een beroemd stukje taart snoepen. De huisgemaakte appeltaart van Kobus is namelijk zo bekend dat er per jaar meer dan 60.000 stukken worden verkocht.

Luna cocktails

Jullie date loopt gesmeerd en jullie hebben wel zin in een cocktail, maar niet in zo’n stijve chique tent? Dan is Café Luna ideaal. Gelegen aan gezellige de Markt is Luna één van de oudste cocktailbars van Nederland. De tropische ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat Luna door jong en oud bezocht wordt. Is het deze zwoele setting die voor de eerste kus van jou en je crush zorgt? 😉

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Inschrijven

Een datingsite waar jij kunt chatten met singles uit Delft

Lexa bestaat al sinds 2002 en staat aan de wieg van het online daten in Nederland. En sinds 2012 mag Lexa zich zelfs de grootste datingsite van ons land noemen. De datingsite geeft jou de mogelijkheid om andere profielen te bekijken en middels chatten elkaar wat beter te leren kennen. Lexa is mateloos populair, dus een grote kans dat jij binnen een mum van tijd een date hebt gescoord!

Zoek en reserveer gemakkelijk een plek voor je volgende date!
Plaats
Keuken
Gemiddelde prijs
13 €
46 €
Meer laden