Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Carla en willy
Berjan & Sarah
Kristel & Jeffrey
Jan &
Holger & Erik
Wanneer je het niet meer verwacht
Linda & Theo
Mark & Nouk
Maarten & Annemarie
Twan & Dianne
Twan & Gisela
Mieke & Rien
Deniz & Davut
Asha & Jeroen ❤️❤️❤️
Rob & Welmoed
Esmée & Sander
Bea & Mathieu
Iris & Emko – Direct vlinders
‘Het ijs was zo gebroken’ – Esme en Sander vertellen over hun ontmoeting
Silvia en Barry

Daten in Eindhoven

Eindhoven is een stad met menselijke maat en heeft een prettig woonklimaat. De sfeer is gezellig en ontspannen, waardoor bewoners elkaar makkelijk ontmoeten en contact maken. Maar soms is het nodig om het geluk een handje te helpen en een ontmoeting te forceren.

Schrijf je hiervoor in op Lexa en maak je profiel aan. Geef zoveel mogelijk informatie zodat onze matching- en moderatorsystemen je snel in contact kunnen brengen met andere singles in Eindhoven die jou graag willen ontmoeten. Je kunt ook de app downloaden om in een oogopslag alle Lexa-members in de stad te zien.

Nadat je met elkaar kennis gemaakt hebt via onze ervice kun je je eerste date in Eindhoven plannen, een ontmoeting die je leven misschien wel verandert. Zorg dat je genoeg van elkaar te weten komt voor je eerste ontmoeting, zodat je een date kunt organiseren die alle kansen biedt om de vonk over te doen slaan en nog eens met elkaar af te spreken.

De perfecte plaats voor een date in Eindhoven

Eindhoven heeft een bekende voetbalclub, maar ook het nachtleven kan zich vergelijken met de grote Europese hoofdsteden. Zo is er de Down Town Gourmet Market waar onder één dak een twintigtal streetfoodkramen verzameld zijn die een ruime variatie aan specialiteiten bieden. Een gezellige plek met lekker eten, en perfect voor een eerste date in Eindhoven. Het is een omgeving waar je makkelijk in gesprek komt met anderen en zo contact kunt maken en vrienden (of meer) vindt als je net nieuw bent in de stad.

In het stadscentrum staat koken met verse en lokale ingrediënten hoog op het menu. Je vindt er een enorm aanbod aan hippe restaurants die erg in trek zijn bij locavoren en designliefhebbers. Neem bijvoorbeeld restaurant en theesalon Emma waar je uitkijkt op de moestuin met fruit, groenten en kruiden die in de keuken gebruikt worden.

Dating in Eindhoven is nog spannender tijdens de Dutch Design Week. Spreek af in Kazerne, dit restaurant is gevestigd in een oude garage en combineert kunst met gastronomie. En voor liefhebbers van een mooi uitzicht is er Vane. Het zit op de bovenste etage van het hotel NH Collection Eindhoven Center, op de kaart staan fusion-gerechten met een Aziatisch tintje en vanaf de 13e etage hebt je een adembenemend uitzicht op de stad.

Singles ontmoeten in Eindhoven

Dating in Eindhoven kan helemaal in het teken staan van lekker eten. Maar niets houdt je tegen om af te spreken voor een drankje, samen naar de bioscoop te gaan of de opening van een kunsttentoonstelling te bezoeken. Er wordt hier alles aan gedaan om het je makkelijk te maken anderen te ontmoeten. Lexa helpt daar zeker aan mee, we organiseren regelmatig Events waar je andere members in levende lijve kunt ontmoeten.

Deze avonden bieden de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen of kennis te maken met andere singles in Eindhoven, of je nu wel of niet al online contact met elkaar hebt gehad. Het is zelfs een goede mogelijkheid om een eerste date te maken, en eventueel aan het einde van de avond samen nog ergens anders naar toe te gaan. Maak gebruik van deze kans om het ijs te breken en contact te leggen met andere singles in Eindhoven.

Eindhoven is een stad met een menselijke maat en biedt goede mogelijkheden om een date te vinden. Grijp de kans om een date te maken, help het toeval een handje en organiseer die ene date in Eindhoven die jouw leven een andere draai geeft.

Zoek en reserveer gemakkelijk een plek voor je volgende date!
Plaats
Keuken
Gemiddelde prijs
15 €
80 €
Meer laden