Welkom in de zonnige zuiden, welkom in de Kruikenstad! Tilburg is een echte stad die meer dan 13.000 studenten hun thuis noemen. De compacte binnenstad zit vol met gezellige cafeetjes en restaurantjes en de gezellige sfeer is altijd aanwezig! Niet alleen het centrum van Tilburg is tegenwoordig ‘the place to be’. De stad is de afgelopen jaren enorm in ontwikkeling. Buurtjes waar eerst geen haan naar kraaide, zijn in een keer upcoming. Kortom, een reden om een keer Tilburg in te duiken! Misschien voor een leuke date?

Ben jij single en wil je graag daten, dan zit je in Tilburg helemaal goed. De stad telt namelijk enorm veel leuke singles die zeker openstaan voor een date. Een manier om in contact te komen met singles in Tilburg is middels een datingsite. Op deze manier kan je in alle rust kijken wie er bij jou past. Wil je kunnen kiezen uit veel profielen, dan is het van belang om je in te schrijven bij een populaire datingsite. Zo vergroot je de kans dat jij binnenkort een date hebt.

De populairste datingsite van Nederland is Lexa, er komt elke minuut een single bij. Dit is niet voor niets het geval. De datingsite is erg overzichtelijk, betrouwbaar en een gedeelte van de site is gratis. Inschrijven is erg makkelijk. Maak een zo compleet mogelijk profiel aan, kies een leuke foto, laat zien dat je op zoek bent naar een date in Tilburg. Heb jij iemand gevonden waarvan jij denkt dat hij of zij wel bij jou past, dan kan jij via chatten laten merken dat je interesse hebt! Loopt het chatten uit op een date, dan hebben wij een lijstje gemaakt met hotspots waar jullie kunnen daten! Met deze tips zit je zelf gebakken als het diner lijkt uit te lopen op een afzakkertje..

Hotspots in Tilburg voor daten na chatten op een datingsite

Heavens Kitchen
De chef van Heavens Kitchen heeft zichzelf omgetoverd tot de master van barbecue. En wat zijn we daar blij om! Deze hotspot is gelegen aan de Piushaven, de nieuwe trendy buurt van Tilburg en heeft alle aspecten die een bar/restaurant nodig heeft. Wil jij jouw date beter leren kennen, dan kan dat in Heavens Kitchen onder het genot van lekker eten, nog betere cocktails en een ontspannen sfeer. See you in heaven!

Berlijn Café
Ben jij groot fan van Berlijn, dan is dit zeker een geschikte plek om te daten! Berlijn café heeft de typische ongedwongen huiskamersfeer gecreëerd, waar zo nu en dan een bescheiden optreden wordt gegeven. Qua eten werken zij alleen maar met eerlijke en lokale producten. Dit is natuurlijk fijn en het maakt het café een flinke aanrader al jouw date tijdens het chatten aangaf dat zij ‘een foodie’ is!

Locals
De naam zegt het al, ook Locals werkt alleen maar met lokale producten. Zij serveren de beste streekproducten uit Tilburg en omgeving en werken alleen maar samen met lokale leveranciers. De koffie is heerlijk (zelf gebrand) en de zoetekauw kan hier zijn/haar hart ophalen! Daten in Locals is altijd een goed idee!

Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Henk en Irene
Martijn & zijn partner
Mathijs en Lusanne
Patricia & Jan
Marjan en Nathanja
Richard & Sabien
Desiré & Jack
Wanneer je het niet meer verwacht
Claudia & Geoffrey
Laura & Remco
Ni Luh & Martijn
We hebben onze relatie echt aan lexa.nl te danken
Thao & haar partner
Jessica & Rob
Sophie & Robin
Deniz & Davut
Jan en Pauline
Rob & Welmoed
Holger & Erik
Kees & Tjitske

Nog wat drinken in Tilburg met je date?

Corton
Werd het tijdens het chatten duidelijk dat jouw date een echte wijnliefhebber was, dan is Wijnbar Corton een perfecte plek om te daten! Corton is de eerste wijnbar die zich vestigde in Tilburg. Het is een kleine, sfeervolle bar waar je kunt kiezen uit zo’n 30 verschillende wijnen. Hebben jullie zin in een borrelhapje, dan kunnen jullie ook nog wat kazen, charcuterie of andere delicatessen bestellen. Voor ieder wat wils!

Biercafé Kandinsky
Toch meer een ‘bierpersoon’? Breng dan een bezoekje aan Biercafé Kandinsky. Hier heb je de keuze uit meer dan 300 soorten bier. Het is een superknus café waar de sfeer altijd ontspannen lijkt te zijn. Elkaar beter leren kennen onder het genot van een speciaalbiertje (of twee, of drie..), dat zijn de dates waar iedereen van houdt.

Brandpunt
Café Brandpunt draait al sinds jaar en dag mee in het Tilburgse uitgaansleven en is tot op de dag van vandaag nog altijd even gezellig. Overdag lekker op het terras genieten van de normale, traditionele daghappen en later op de avond een borrel drinken of feesten tot misschien wel in de vroege uurtjes. Geen gekkigheid, een down-to-earth café dat zich goed uitleent voor een date.

Zoek en reserveer gemakkelijk een plek voor je volgende date!
Plaats
Keuken
Gemiddelde prijs
15 €
40 €
Meer laden