Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Dating in Apeldoorn

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Stel, je woont in Apeldoorn, je bent single en wilt graag andere singles ontmoeten. Je hebt mensen aangesproken in de kroeg, vrienden hebben jou voorgesteld aan andere vrienden, zelfs je ouders hebben je proberen te koppelen.. Je lijkt gewoon maar geen leuke singles tegen te komen. Denk dan eens aan online dating.

  Online dating biedt jou veel voordelen. Zo is iedereen ingeschreven staat op een datingsite op zoek naar een leuke date. Je kunt in alle rust veel profielen van andere singles in Apeldoorn bekijken en met elkaar chatten. Heb jij iemand gevonden waarmee het klikt, dan kunnen jullie een date plannen. Een van de populairste datingsites voor online dating in Nederland is Lexa. Deze datingsite is opgericht in 2002 en is sinds 2012 de nummer 1 datingsite van Nederland. Lexa heeft een enorm hoog bezoekersaantal, dus jij kan er zeker van zijn dat jouw profiel bekeken wordt. Daarnaast is de datingsite erg gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. Ben jij op zoek naar een leuke single in Apeldoorn, geef dit dan aan in jouw online dating profiel en Lexa selecteert alleen de singles bij jou in de buurt. Zo makkelijk is het! Heb jij een date gescoord via Lexa, kijk dan gauw hieronder. Wij hebben een aantal leuke date-ideeën in Apeldoorn op een rijtje gezet.

  Een leuke date in Apeldoorn

  Nationaal Museum Paleis het Loo

  Een koninklijke date, wie wil dat nou niet? Duik samen in de Oranje-geschiedenis bij Paleis Het Loo. Er worden rondleidingen aangeboden, zodat je veel te weten komt over de tentoonstellingen, de koninklijke familie en het paleis zelf. De tuinen rondom het paleis zijn ook prachtig en een perfect plekje om uit te rusten en elkaar eens wat beter te leren kennen..

  CODA

  Heeft jouw date tijdens het chatten op een datingsite aangegeven dat hij of zij heel erg into kunst is, dan is CODA in Apeldoorn een goed plan voor een date! In het CODA (Cultuur Onder Dak Apeldoorn) wisselen uiteenlopende tentoonstellingen zich constant af. Ook de bibliotheek en het archief van CODA zijn zeker een bezoekje waard.

  Apenheul

  Wil je liever een ietwat speelsere date? Neem jouw nieuwe crush dan mee naar de Apenheul. Dit gaat gegarandeerd een speciale middag worden, je loopt in Nederland tenslotte niet iedere dag tussen de aapjes. Zelfs voor iemand uit Apeldoorn gaat dit niet vervelen! Het is zo leuk om de apen met elkaar te zien spelen. Kijk wel uit, voor je het weet ben je onderdeel van het spel en zit er opeens een op je schouder!

  Muziektent in het Oranjepark

  Van half mei tot half september worden er elke zondagmiddag verschillende concerten gegeven in de Muziektent in het Oranjepark. Een typisch Apeldoorns festijn waarbij de lokale muzikale talenten de kans krijgen om te laten zien wat zij in huis hebben, van rock en funk tot aan gospel en klassiek. Misschien kan jij ook een leuk deuntje zingen voor jouw date die je kent van online dating?

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Maxime & Val
  • Saskia & Ingrid
  • Marielle & Wally
  • Jan &
  • Jim & Esther
  • Dirk & Asta
  • Mieke & Rien
  • Corianne & Eric
  • Karin & René
  • Geertje & Jaap
  • 'De klik was er, ik was meteen smoorverliefd' - Bij Moniek en Hein was het gelijk raak
  • Henk en Irene
  • Bjorn & Jolanda
  • Michel & Astrid
  • Linda & Theo
  • Lex
  • Marieke & Martijn
  • Desiré & Jack
  • Christian & Bianca
  • Holger & Erik
  Gratis Aanmelding

  Een date op een festival in Apeldoorn

  Lumido in Natuurpark Berg en Bos

  Iedere zomer vind je in het Natuurpark Berg en Bos het sfeervolle licht- en geluidevenement ‘Lumido’. Het park wordt dan ‘s avonds in verschillende kleuren verlicht. Dit geeft natuurlijk een prachtig effect. Daarnaast zijn er diverse showelementen op het water, een ‘liefdestunnel’ en een verlichte toren waar je kijkt over heel Apeldoorn. Heb je genoeg gewandeld, dan kun je genieten van een hapje en een drankje op een prachtig terras midden in het park Met andere woorden, uiterst geschikt voor een romantische date met die knapperd van de datingsite!

  Bruisend Apeldoorn

  Blijkt dat jouw nieuwe crush die jij kent van een datingsite wel houdt van een biertje? Dan zit je op het Bierfestival Bruisend Apeldoorn helemaal goed! Jullie kunnen hier namelijk proeven van meer dan 100 speciaalbiertjes. Bruisend Apeldoorn is ieder jaar weer een groot festijn. Natuurlijk staan de bierproeverijen centraal, maar er is nog zoveel meer dan dat. Jullie kunnen hier bijvoorbeeld ook lekker een hapje eten en genieten van verschillende optredens.

  Drakenbootfestival

  Een ander leuk idee voor een date is het Drakenbootfestival. Dit festival zorgt voor drie dagen lang feest aan de kanaaloevers van Apeldoorn! Na een spetterende opening op vrijdagavond, racen op zaterdag en zondag verschillende teams in oude drakenboten tegen elkaar. Drakenboten zijn versierd met een drakenkop en -staart. Het ziet er werkelijk fantastisch uit!

  theFork
  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven