Iedereen kent Zwolle. Dit is ook niet gek, het is een waanzinnig leuke en mooie stad! Loop het station van Zwolle uit en je ziet het direct: deze stad is gezellig. De oude hanzestad heeft een rijke geschiedenis en vele dingen zijn bewaard gebleven. Mooie parken wisselen zich af met oude monumenten, huizen en knusse straatjes met gezellige winkeltjes. En dan hebben we het nog niet eens over de mensen die er wonen. De inwoners van Zwolle zijn warm en laten je met gemak thuis voelen. En dan nu het goede nieuws: Vele van hun zijn single! Woon jij in Zwolle, ben jij single en ben jij op zoek naar een andere leuke single uit Zwolle om mee te daten? Schrijf je dan in bij een datingsite!

Jij bent al vaker uit geweest met zogenaamde ‘vrienden van vrienden’, maar helaas bleek dit nooit echt een succes. Jij gaat ieder weekend uit in de hoop op een flirt, maar het lijkt alsof het altijd dezelfde singles zijn die in de bar staan, singles waar jij geen klik mee voelt. Herkenbaar? Dan wordt het tijd dat jij eens wat verder gaat kijken. Misschien gaat die andere leuke single ergens anders uit en begeeft hij of zij zich in andere sociale kringen in Zwolle en moet jij iets verder kijken! Dit kan gemakkelijk op een datingsite. Online daten is helemaal van nu. Het is dan ook een makkelijke manier van met elkaar in contact komen.

Een van de pioniers in de online dating sector is Lexa. Zij mogen zich dan ook al sinds 2012 de beste datingsite van Nederland noemen. Lexa heeft het hoogste bezoekersaantal per maand, dus jij kan er zeker van zijn dat jouw profiel bekeken wordt! Het is echter wel van belang om jouw profiel op de datingsite zo compleet mogelijk in te vullen. Zo kunnen allerlei andere leuke singles uit Zwolle precies zien wie jij bent! Kan je niet kiezen welke foto jij als profielfoto moet instellen? Geen zorgen, bij Lexa kun je meerdere foto’s plaatsen! Geef op de datingsite aan dat je op zoek bent naar een single uit Zwolle en Lexa selecteert alle singles bij jou uit de buurt. Omdat Lexa zo populair is komen er elke dag weer nieuwe singles bij. Jij hebt dus een ruime keuze aan singles op de datingsite en kan rustig vanaf de bank kijken wie jij leuk vindt. Heb jij iemand gevonden waarvan jij denkt dat hij of zij wel bij jou past? Start dan met chatten op en datingsite en wie weet heb jij binnenkort wel een date gescoord! Om je wat inspiratie te geven voor jouw date, hebben wij een lijstje voor jou gemaakt met leuke hotspots in Zwolle.

Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Peter & Monique
Kees & Tjitske
Ni Luh & Martijn
Lex
Mike & Nancy
Iris & Emko – Direct vlinders
‘De klik was er, ik was meteen smoorverliefd’ – Bij Moniek en Hein was het gelijk raak
Walter & Daisy
Mieke & Rien
Kim & Rob
René & Sharon
Geertje & Jaap
Lisette & Sharon
Sophie & Robin
Morris & San
Peet & Mark
Harry & Marjolein
Christian & Bianca
Jacqueline en Stefan
Yuri & Donny

Hotspots in Zwolle om te daten met een single van de datingsite

Brasserie de Hofvlietvilla

Is dit een droom? Nee, het is Brasserie de Hofvliefvilla! Met deze prachtige stadsvilla die is omgebouwd tot een restaurant is Zwolle sinds de zomer van 2015 hotspot rijker. Aan de grachten van Zwolle kan je nu neerstrijken van een heerlijk hapje eten of een lekker drankje. Samen met jouw date kun je op het prachtige terras genieten van het water en de langsvarende bootjes. Een knusse plek om te daten!

Hier en Daar

Hier en Daar is een espresso & wijnbar. Deze combinatie is natuurlijk al een gouden formule! Gelegen aan de Oude Vismarkt in Zwolle verkopen zij de lekkerste wijnen die is uitgezocht door een ervaren sommelier en koffie die wordt bereid door een echte barista. Daarnaast kan je er ook heerlijk lunchen. Heb jij een date in Zwolle gepland, dan is daten bij Hier en Daar is dus ook een vette aanrader!

Weeshuys

Het Weeshuys is een hippe hotspot net buiten het centrum van Zwolle en leent zich perfect voor een date met die knapperd van de datingsite. Neem lekker plaats aan de bar en geniet samen met jouw date van de maandelijks wisselende menukaart. Een bourgondische, hippe en industriële plek om te daten!

Grand Café Public

Ga jij met jouw date naar het theater of een museum in Zwolle? Sluit de dag dan af met een hapje en een drankje bij Grand Café Public! Dit gezellige café ligt midden tussen alle musea, dus jullie hoeven niet ver te lopen. The place to be om te daten met die leuke single die jij kent van de datingsite!

Zoek en reserveer gemakkelijk een plek voor je volgende date!
Plaats
Keuken
Gemiddelde prijs
16 €
55 €
Meer laden