Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Dating in Deventer

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Welkom in Deventer, één van de vijf oudste steden van Nederland. Deze Hanzestad aan de IJssel was zelfs al bij de Romeinen bekend. De bewoners van deze gezellige stad in Overijssel weten het allang: in Deventer valt een heleboel te beleven. Zo vind je in de eeuwenoude binnenstad veel leuke cafés en restaurants waar je heerlijk kunt eten en gezellig kunt borrelen. Ook vind je hier cafés waar je je tot in de late uurtjes kunt vermaken. Het is dan ook niet gek dat er ontzettend veel leuke singles in Deventer wonen!

  Een gezellige en makkelijke manier om aan een date te komen, is door je in te schrijven op een datingsite. Online dating is tegenwoordig geen taboe meer, maar juist hartstikke leuk. Bij Lexa kun je je zelfs gratis inschrijven. Wedden dat jij binnen no time op een datingsite een crush opduikelt met wie jij op date wil? Laat jouw online dating avontuur maar beginnen! Wij geven alvast wat bijzondere tips om jouw date in Deventer nog specialer te maken.

  Ontdek een hotspot in Deventer met jouw date

  Biercafé De Heks

  Zijn jij en je crush dol op spannende bieren uit binnen- en buitenland? Dan moeten jullie wat gaan drinken bij Biercafé de Heks. Dit café ligt middenin het oude centrum, achter de Waag waar volgens een mythe ooit een heks tegen de muur is gevlogen. De Heks heeft maar liefst zestien taps en ruim zestig bieren van de fles. De Heks is één van de oudste horecagelegenheden van Deventer. Al begin 1300 was er een herberg gevestigd. De Heks, lid van de alliantie van biertapperijen, is een begrip in Deventer en ver daarbuiten. Kortom, een iconische plek om een gezellige eerste date te beleven!

  Cultuur- en poppodium Burgerweeshuis
  De avond valt en jullie date is fantastisch leuk. Nooit had je gedacht dat het zo vertrouwd zou voelen met iemand die je hebt leren kennen via online dating! Jullie willen nog even ergens dansen. In dat geval is de keuze snel gemaakt: het Burgerweeshuis is namelijk the place to be. Het Burgerweeshuis ligt in het historische centrum van Deventer, gevestigd in een karakteristiek monumentaal pand waar behalve enkele zalen ook een spiegelzaal en een bruin café te vinden zijn. De binnentuin van het Burgerweeshuis wordt een aantal keer per jaar gebruikt voor grotere evenementen zoals Koningsdag. De programmering is om van te smullen: bekende artiesten en hotte nieuwe acts zijn geregeld in he burgerweeshuis te vinden!

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Peter & Monique
  • Astrid & Erwin
  • Maarten & Annemarie
  • Dirk & Asta
  • Lex
  • Danny en Joyce
  • Cathy & Leon
  • Jacqueline en Stefan
  • Sophie & Robin
  • Ad & zijn liefde
  • Jantine & Alwin
  • Han en Gini
  • Marian & Ed
  • Marielle & Wally
  • Kristel & Jeffrey
  • Lisette & Sharon
  • Willem en Neeltje
  • Veerle & Ronald
  • Geertje & Jaap
  • Kim & Rob
  Gratis Aanmelding

  Een bijzondere date in Deventer na chatten op een datingsite

  Deventer boekenmarkt
  De Boekenmarkt wordt ieder jaar gehouden op de eerste zondag van augustus. Op deze dag kun door heel Deventer langs de kraampjes struinen. De boekenmarkt, die 875 kramen telt, trekt ieder jaar meer dan 120.000 bezoekers. Als jouw crush je tijdens het chatten op de datingsite heeft verteld dol te zijn op boeken, dan wordt dit een grote hit! De boekenmarkt telt ruim 6 kilometer markt, dus jullie zijn voorlopig wel zoet op jullie date.

  Zomerkermis Deventer
  Wordt jouw crush helemaal wild van attracties, spelletjes en feestmuziek? Dan is de Deventer Zomerkermis een leuke plek voor een eerste date. Wat een verschil met online dating! Jullie kunnen zweven in de Around The World, griezelen in het Thriller spookhuis of gillen in de Bungee Katapult. En dit zijn slechts een paar dingen die je op de Deventer Zomerkermis kunt beleven! Traditioneel wordt de kermis afgesloten door de veelbezochte vuurwerkshow aan de Welle. Een feest voor het oog en misschien ook wel het romantische moment voor een eerste kus van jouw crush? 😉

  Dickens festijn
  Magischer dan tijdens het Dickens Festijn kan jullie date niet worden. Waan je met jouw crush in een 19e-eeuwse stad vol personages uit de verhalen van Charles Dickens. Dit tweedaagse evenement wordt al jaren gehouden in het weekend voor Kerstmis. Een romantische periode waarin een date extra leuk is! Vrijwilligers spelen honderden personages uit de boeken van Charles Dickens na zoals Oliver Twist, weeskinderen, dronkaards, en vele andere arme en rijke lieden. In totaal doen er 900 acteurs mee aan het Dickens Festijn dat jaarlijks door ongeveer 120.000 mensen bezocht wordt.

  Een datingsite waar jij kan daten met singles uit Deventer

  Lexa.nl is sinds 2012 de nummer 1 datingsite van Nederland. Online dating biedt jou alles wat je wil. Er komen iedere dag weer een hoop profielen bij, dus er is een enorm aanbod aan singles. Ook kan jij een uitgebreid profiel aanmaken, meerdere foto’s toevoegen en online flirten met anderen. Geef aan dat jij op zoek bent naar singles uit Deventer en Lexa.nl selecteert voor jou alle singles uit de stad. Tijdens het chatten op de datingsite kunnen jullie elkaar wat beter leren kennen en voor je het weet heb jij een date gescoord!

  theFork
  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven