Wanneer je kiest voor een gratis datingsitemet veel extra functionaliteiten tegen betaling, weet je zeker dat je kennismaakt met singles die op zoek zijn naar een echte relatie.

De betaalde laag zorgt ervoor dat mensen die niets meer willen dan een snelle hook-up of een kortdurend avontuur worden afgeschrikt, waardoor alleen singles overblijven die net zo geïnvesteerd zijn als jij.

Je kunt er dan op vertrouwen dat de singles met wie je een gesprek begint of die je in real life ontmoet, bereid zijn om moeite te doen en waarde hechten aan de kwaliteit van de profielen die ze te zien krijgen. Net als jij.

Onze missie met onze website en de Lexa-app is om ervoor te zorgen dat je in contact komt met members die niet kunnen wachten om je beter te leren kennen.

Wij faciliteren gesprekken en ontmoetingen, waardoor je via ons wellicht aan het begin staat van een mooie relatie. Daarom doen we voortdurend ons best om te zorgen dat Lexa dé plek blijft voorgratis dating, voor singles die vrouwen of mannen willen ontmoeten met een profiel dat hen aanspreekt.

Is Lexa echt een gratis datingsite?

Inschrijven op Lexa is helemaal gratis, en met een gratis account krijg je een goed beeld van de website. Zo kun je ontdekken of Lexa iets voor jou is, zonder meteen vast te zitten aan allerlei kosten.

Zonder betaald membership heb je toegang tot veel functionaliteiten, van het optimaliseren van je profiel en het bekijken van matches tot het beperkt versturen van berichten.

Ben je actief en serieus op zoek naar een relatie die echt iets betekent? Dan is het de moeite waard om verder te gaan dan een gratis datingservice, en te kijken naar de betaalde functionaliteiten die Lexa biedt zodat je alle functies van de website kunt benutten.

Op die manier verhoog je de kans dat je iemand vindt waar je echt een connectie mee hebt.

Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Saskia & Lianne
Marco & Audrey
John en Arjo
Dachna & Nico
Jan &
Lex
Desiré & Jack
rene en petra
Nienke en Chris
Stefan & Monique
Jac & Rianne
Peter & Monique
Marzena & Jan Hein
Manuela & Rien
Mark & Nouk
Daphne & Sander – De klik op het juiste moment
Marian & Ed
Yuri & Donny
Jacqueline en Stefan
Rob & Welmoed

Liefde kent geen prijs, een datingservice van kwaliteit wel

Als je zeker wilt weten dat je datingreis goed verloopt en leidt tot ontmoetingen die je leven verrijken, of ze nu overgaan in een langdurige relatie of niet, dan is het sterk aan te raden om te kiezen voor gratis datingsites met betaalde extra’s.

De 324.000 singles die sinds het begin van Lexa.nl bij elkaar zijn gekomen, bewijzen dat onze benadering voor positieve resultaten zorgt, en daar zijn we trots op.

Onze Lexa-medewerkers zijn dan ook continu bezig om onze tools en functionaliteiten te verbeteren, zodat we jou kunnen helpen om jouw date te ontmoeten. Een greep uit de manieren waarop we dating voor jou zo makkelijk, prettig en effectief mogelijk maken:

  • Online messaging is met onze gratis Lexa-app beschikbaar via alle apparaten: PC, tablet of smartphone. Zo blijf je altijd en overal in contact met singles die je beter wilt leren kennen.
  • Lara, onze virtuele coach, beantwoordt live je vragen en kan je begeleiden bij het vinden van jouw ideale date door hulp te bieden bij je inschrijving en het invullen van je profiel.
  • Activeer de incognito-modus voor meer controle over je privacy. Zo wordt je profiel onzichtbaar tijdens een periode die je zelf aangeeft. Je kunt dan anoniem profielen bekijken, en jezelf alleen laten zien aan profielen die je interessant vindt. Wanneer je voor de optie ‘Control’ kiest, wordt alleen contact opgenomen door profielen die voldoen aan jouw criteria.
  • Lexa organiseert allerlei events, zoals etentjes, workshops en bijzondere uitstapjes. Zo kun je singles ontmoeten die het fijn vinden om in levenden lijve contact te maken en op een ontspannen manier kennis te maken en verbinding te vinden.
Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Inschrijven

Maak je date-ervaringen makkelijker en veiliger

Ontmoet in alle rust andere serieuze singles, en neem de tijd om met elkaar te communiceren vanuit de veiligheid van je eigen woonkamer. Ons moderator-team zorgt ervoor dat je profielen van onze andere singles veilig kunt bekijken.

Profielen met een foto die singles naar ons versturen, worden door een moderator geverifieerd.

Je kunt ook direct contact opnemen met een moderator als je een verdacht profiel tegenkomt of een ongepast bericht krijgt, waardoor je met een gerust hart gebruik kunt maken van onze diensten.

Ook voor praktische zaken staat het Customer Care Team van Lexa voor je klaar; je kunt bij ons terecht voor vragen over membership-beheer en je persoonlijke gegevens, toegang tot je profiel en algemene vragen over hoe de website precies werkt.

Coach Heb je wat hulp nodig? Inschrijven

Ben je klaar voor waardevolle ontmoetingen?

We zijn ervan overtuigd dat iedere date iets kan bijdragen aan je leven. Grijp je kans om andere serieuze singles te ontmoeten via een gratis dating-app en samen uit te proberen wat werkt.

Kijk verder dan het eindresultaat, en omarm de reis ernaartoe. Lexa staat voor je klaar om je op weg te helpen, en je te begeleiden in de wereld van gratis daten in Nederland.

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven wanneer we zeggen dat we staan voor kwaliteit en serieuze gratis dating. Op de pagina ‘Onze mooie verhalen’ vind je de ervaringen van onze singles die klaar zijn voor een echte relatie, en verhalen van koppels die elkaar via Lexa gevonden hebben.

Neem er eens een kijkje, en ervaar wat Lexa voor jou kan betekenen.