Datingsite | Schrijf je gratis in en bekijk profielen van singles

Gratis dating die leidt tot waardevolle ontmoetingen

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Wil je kennismaken met singels die op zoek zijn naar een echte relatie? Kies dan voor een gratis datingsite met veel extra functionaliteiten tegen betaling. Dat weet je zeker dat de singles serieus zijn. Mensen die alleen een snelle hook-up of kortdurend avontuur willen, schrikken hierdoor af. Betalen voor zo’n avontuurtje? Ho maar. Hierdoor blijven alleen singles over die net zo geïnteresseerd zijn als jij.

  Je kunt er dan op vertrouwen dat de singles met wie je een gesprek begint of die je in real life ontmoet, bereid zijn om moeite te doen. Ze hechten waarde aan de kwaliteit van de profielen die ze te zien krijgen. Net als jij. Onze missie met onze website en de Lexa-app is om ervoor te zorgen dat je in contact komt met members die niet kunnen wachten om je beter te leren kennen. Echt leren kennen dus. Niet alleen voor een afspraakje in bed.

  Wij maken gesprekken en ontmoetingen mogelijk. Hierdoor sta je via ons aan het begin van een mooie relatie. Daarom doen we voortdurend ons best om te zorgen dat Lexa dé plek blijft voor gratis dating. Voor singles die vrouwen of mannen willen ontmoeten met een profiel dat hen aanspreekt. Ook voor gay dating ben je hier aan het juiste adres.

  Is Lexa echt een gratis datingsite?

  Ja. Inschrijven op Lexa is helemaal gratis. Met een gratis account krijg je een goed beeld van de website. Zo ontdek je of Lexa iets voor jou is. Zonder meteen vast te zitten aan allerlei kosten. Dat is een van de pluspunten van een gratis account. Gratis dus. Daar houden wij Nederlanders van.

  Zonder betaald membership heb je toegang tot veel functies. Zo kun je jouw profiel volledig aanmaken. Je hebt ook toegang tot de belangrijkste zoekfuncties van de site. Heb je een profiel gevonden die je wel wil bekijken? Go for it! Daarnaast kun je met Premium members chatten en videochatten. Oké, er zitten ook nadelen aan niet betalen voor daten. De minpunten van een onbetaald account, is dat je niet onbeperkt berichten naar iedereen kunt sturen en lezen. Je kunt niet onbeperkt zoeken. Je kunt niet alle foto’s en profielen onbeperkt bekijken.

  Ben je actief en serieus op zoek naar een relatie die echt iets betekent? Dan is het de moeite waard om verder te gaan dan een gratis datingservice. Kijk naar de betaalde functionaliteiten die Lexa biedt, zodat je alle functies van de website kunt benutten. Op die manier verhoog je de kans dat je iemand vindt waar je echt een connectie mee hebt. Dat wil je!

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Stefan & Evelien
  • Christina & Nicky
  • Maarten & Annemarie
  • Diana & Raimond
  • Rob & Welmoed
  • Harry & Marjolein
  • Laura & Remco
  • Marzena & Jan Hein
  • Raymond & Noortje
  • Nienke en Chris
  • Saskia en Klaas
  • Simona & Oliver
  • Jantine & Alwin
  • Silvia en Barry
  • René & Sharon
  • Twan & Gisela
  • Lia & Wil
  • Marco & Seraja
  • Jorrit & Angelique
  • Richard & Sabien
  Gratis Aanmelding

  Dit zijn de functies bij een account waarvoor je betaalt

  Wil je meer functies? Dan kies je ervoor om te betalen voor je account. Je kunt kiezen uit verschillende periodes. Zoals een maand, drie of zes maanden. Kies je voor een langere periode? Dan betaal je hier in verhouding minder geld voor. Beter!

  De pluspunten van betalen voor meer functies:

  • Lees en stuur onbeperkt berichten van en naar leden
  • Zoek zoveel leuke mensen als je wilt
  • Bekijk alle foto’s van leden
  • Bekijk onbeperkt alle profielen van de leden

  Boost, Control of Premium: de opties op de site om nieuwe mensen te leren kennen

  In totaal zijn er drie verschillende opties op de datingsite voor het inschrijven. Namelijk Control, Premium of Boost. Met de optie Control bepaal je zelf wie jou een bericht kan sturen. Ook kun je om een leesbevestiging vragen van een verzonden bericht. Handig! Deze optie kun je elk moment aanzetten.

  Bij een Premium account krijg je andere extra opties. Hierdoor sluit de datingsite beter aan bij je wensen. Zo mogen alle gratis members op de site contact met je opnemen en jij met hen. En hebt als eerste de kans om met nieuwe leuke members in contact te komen. Je wordt namelijk als eerste voorgesteld. Dus heb je sneller kans op een fijne match.

  Boost je account. De Boost functie is een tijdelijke functie. Het geeft je de mogelijkheid om je zichtbaarheid even te vergroten. Hierdoor kom je nog sneller in contact met andere members. Je profiel komt namelijk bovenaan te staan bij de zoekresultaten. Reken dus maar binnen no-time op meer profielbezoeken, flirts, berichten en favorieten. Om deze functie in te schakelen, moet je wel minstens een profielfoto hebben staan op je profiel. Anders heeft het boosten ook niet zoveel nut.

  De pluspunten van deze opties waarvoor je moet betalen, is dat je meer kans maakt op serieuze dating. Je kunt het zien als elitedating. Members die zich inschrijven en daar geld voor betalen, zijn serieus op zoek naar een partner. Ze gebruiken geen app voor een makkelijk avondje plezier. Ze zijn op zoek met een intentie. Een partner. Misschien wel voor het leven, maar zeker niet voor maar even.

  Datingsites met de beste extra opties

  Naast Control, Premium en Boost zijn er nog een aantal losse opties waarvoor je geld betaalt. Zoals de Incognito functie. Wat het is? Het is een hele fijne functie als je anoniem wilt blijven. Met deze functie kun je profielen bekijken, zonder dat de members hierover een interessebericht krijgen. En je kunt niet een, niet twee, niet drie keer het profiel bekijken. Nee, je bekijkt onbeperkt naar iemands profiel. Niemand die het doorheeft. Daarnaast is jouw profiel niet zichtbaar in de zoekresultaten voor andere members. Hierbij heb je twee opties: je betaalt voor 24 uur of voor een maand.

  Love is in the air. En wel met de optie Love Notes. Nee, niet the love boat. Love Notes. Dit is een functie waar je geld voor betaalt en waar je veel uithaalt. Zo kun je speciale liefdesberichten sturen naar vrouwen en mannen. Deze berichten kunnen persoonlijk, grappig en romantisch zijn. Heb je geen betaald account? Dan kun je met deze functie wel gesprekken aangaan zonder een vaste betaling.

  De Love Notes zijn te krijgen in 3 pakketten. Je hebt de keuze uit 5, 15 of 30 Love Notes. Je kunt ze ook via de app versturen. Lekker snel en makkelijk. Wie weet stuur je zo’n leuk berichtje naar een leuk iemand, dat je binnen de kortste keren een partner en liefde eraan overhoudt. Wacht dus niet langer. Ga naar inschrijven, kies een pakket of functie die bij je past en vind online de liefde.

  Hoe ontdek je welk pakket het beste bij jou past?

  Er zijn dus in totaal 5 pakketten waarvoor je kunt kiezen. Keuzestress? Want hoe kies je een pakket dat het beste past bij jouw wensen? Het is makkelijk. Kijk hieronder welk type jij bent en wat jouw voorkeuren zijn en ontdek welk pakket hierbij aansluit.

  Gratis inschrijving maar wel berichten kunnen sturen

  Type: vrij als een vogel, maar wel zin in leuk contact

  Ben je op zoek naar een manier om veel contact te hebben met leuke mensen, maar wil je eerst ontdekken of het inschrijven op de site wel bevalt? Kies dan voor een gratis account en vul dit aan met de Love Notes. Begin met een pakket van 5, zodat je een aantal leden iets stuurt. Je kunt altijd nog bepalen om meer Love Notes af te nemen. Of om over te gaan op een betaald account.

  Profiel bezoek zonder dat iemand het door heeft

  Type: mysterieuze lover

  Wil je jouw bezoekjes aan alle profielen geheim houden? Lekker mysterieus. Kies dan voor de Incognito functie. Zo struin je lekker over de site zonder dat iemand jouw bezoek in de gaten heeft. Best spannend.

  Elitedating: jij bepaalt wie wel of geen bericht mag sturen

  Type: ik weet precies wat ik wil en daar ga ik voor

  Als je kieskeurig bent en niet door Jan-en-alleman benaderd wil worden, kies je voor het Control pakket. Vrouwen en mannen kunnen hierdoor niet zomaar jou een berichtje sturen. Alleen als hun profiel aansluit aan jouw wensen. Hierdoor krijg je alleen berichtjes van matching personen.

  Wil je ook weten of jouw berichtje wel is gelezen? Niets is irritanter dan iemand die niet reageert. Met het Control pakket kun je ook nog eens om een leesbevestiging vragen. Hierdoor blijf je minder lang in onzekerheid. Daten is al spannend genoeg.

  Als eerste nieuwe members ontdekken

  Type: verse vis visser

  Ben je graag haantje-de-voorste? Dan is het Premium account echt iets voor jou. Als allereerste kun je in contact komen met nieuwe members. En gratis members kunnen ook met jou contact opnemen. De kans is dus groot dat je een matching iemand tegen komt.

  In korte tijd veel contacten leggen

  Type: kan het niet wat sneller?

  Is het eventjes stil met chats en wil je in een korte tijd met veel mensen chatten om te kunnen daten? Kies dan voor een Boost. Je vergroot hier tijdelijk je zichtbaarheid mee. Je profiel staat namelijk bovenaan bij de zoekresultaten. Wedden dat je hierdoor veel bezoek krijgt!

  Liefde kent geen prijs, een datingservice van kwaliteit wel

  Wil je zeker weten dat je datingreis goed verloopt? Kun je niet wachten op ontmoetingen die je leven verrijken? Of het nu overgaan op een langdurige relatie of niet, kies voor gratis datingsites met betaalde extra’s. De 324.000 singles die sinds het begin van Lexa.nl bij elkaar zijn gekomen, bewijzen dat onze benadering voor positieve resultaten zorgt. Daar zijn we natuurlijk mega trots op. Als een pauw.

  Onze Lexa-medewerkers zijn dan ook continu bezig om onze tools en functionaliteiten te verbeteren. Zodat we jou kunnen helpen om jouw date te ontmoeten. Een greep uit de manieren waarop we dating voor jou zo makkelijk, prettig en effectief mogelijk maken:

  • Online messaging is met onze gratis Lexa-app beschikbaar via alle apparaten: PC, tablet of smartphone. Zo blijf je altijd en overal in contact met singles die je beter wilt leren kennen. Lekker makkelijk!
  • Activeer de incognito-modus voor meer controle over je privacy. Zo wordt je profiel onzichtbaar tijdens een periode die je zelf aangeeft. Je kunt dan anoniem profielen bekijken. Laat jezelf alleen laten zien aan profielen die je interessant vindt. Wanneer je voor de optie ‘Control’ kiest, wordt alleen contact opgenomen door profielen die voldoen aan jouw criteria. Je mag in het daten namelijk best wel kieskeurig zijn. Vind je niet?
  • Lexa organiseert allerlei events. Denk aan etentjes, workshops en bijzondere uitstapjes. Zo kun je singles ontmoeten die het fijn vinden om persoonlijk contact te maken. Maak op een ontspannen manier kennis en vind verbinding. Fun gegarandeerd.

  Maak je date-ervaringen makkelijker en veiliger

  Ontmoet in alle rust andere serieuze singles. Neem de tijd om met elkaar te communiceren vanuit de veiligheid van je eigen woonkamer. Ons moderator-team zorgt ervoor dat je profielen van onze andere singles veilig kunt bekijken. Profielen met een foto die singles naar ons versturen, worden door een moderator geverifieerd.

  Je kunt ook direct contact opnemen met een moderator als je een verdacht profiel tegenkomt of een ongepast bericht krijgt. Hierdoor kun je met een gerust hart gebruik maken van onze diensten. Wel zo prettig.

  Ook voor praktische zaken staat het Customer Care Team voor je klaar. Je kunt bij ons terecht voor vragen over membership-beheer en je persoonlijke gegevens, toegang tot je profiel en algemene vragen over hoe de website precies werkt. Kortom: wij zijn er voor jou.

  Nieuwe mensen ontmoeten via datingsites

  Natuurlijk ligt de focus op het zoeken van liefde. Maar liefde komt in verschillende vormen en maten. Zo ontmoet je via datingsites niet alleen leuke mensen om mee te daten, maar ook bouw je er misschien wel een vriendschap op. Dan ontdek je dat je dankzij het daten een beste vriend of vriendin hebt overgehouden. En heb je een aantal mensen waar je regelmatig mee gezellige dingen doet. Zoals naar het museum, fietsen of naar de film. Door te daten en te zoeken naar een matching partner, eindig je dus in sommige gevallen met de liefde van een lover en leuke vrienden. Wie wil dat nou niet?

  Ben je klaar voor waardevolle ontmoetingen?

  We zijn ervan overtuigd dat iedere date iets kan bijdragen aan je leven. Grijp nu je kans. Je ontmoet andere serieuze singles via een gratis dating-app. Samen probeer je uit wat werkt. Kijk verder dan het eindresultaat. Omarm de reis ernaartoe. Live is a journey, not a destination. Lexa staat voor je klaar om je op weg te helpen, en je te begeleiden in de wereld van gratis daten in Nederland.

  Je hoeft ons niet op ons woord te geloven wanneer we zeggen dat we staan voor kwaliteit en serieuze gratis dating. Op de pagina ‘Onze mooie verhalen’ vind je de ervaringen van onze singles en verhalen van koppels die elkaar via Lexa gevonden hebben. You have to see it to believe it. Neem er eens een kijkje, en ervaar wat Lexa voor jou kan betekenen. Van gay dating in Nederland tot hetero, alles is mogelijk op deze online site.

  Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
  maand gestuurd op Lexa*****
  Gratis inschrijven