Gratis dating voor waardevolle ontmoetingen

Kiezen voor een gratis datingsite waarvan veel functionaliteiten tegen betaling beschikbaar zijn, betekent dat je de zekerheid hebt kennis te maken met singles die serieuze bedoelingen hebben. Je inschrijven op een betaalde service betekent al een eerste schifting: je weet dat je als je je inschrijft andere members ontmoet die persoonlijk en financieel net zoveel hebben geïnvesteerd als jij in deze actieve zoektocht naar de juiste partner. Je kunt erop vertrouwen dat de singles waarmee je een gesprek begint en/of die je ontmoet net als jij een inspanning willen leveren. En, net als jij, hechten ze belang aan de kwaliteit van de profielen die ze voorgesteld krijgen.

Het is heel normaal dat je het aanbod op de markt wilt vergelijken met het aanbod van Lexa, die een gratis datingservice biedt. Onze missie is via onze website of de Lexa app ontmoetingen en gesprekken te faciliteren met de members waarmee jij contact wilt leggen en die met jou willen communiceren om elkaar te leren kennen en wie weet aan het begin te staan van een mooie relatie. Daarom werken wij er voortdurend aan om te zorgen dat Lexa dé plek blijft voor gratis dating voor singles die graag de vrouwen en mannen willen ontmoeten die een een profiel hebben dat hen aanspreekt.

Al kent de liefde geen prijs, een datingservice van kwaliteit heeft die wel

De 120.000 stellen die sinds het begin van Lexa.nl bij elkaar zijn gekomen laten zien dat onze inspanningen resultaat hebben en dat is iets waar we elke dag weer trots op zijn. Zij zijn onze kracht en zorgen dat wij vertrouwen houden in jou en ons beroep. Onze Lexa medewerkers werken er voortdurend aan om onze tools en functionaliteiten beschikbaar te houden en te verbeteren om jou te helpen jouw date te ontmoeten:

  • Onze online messaging is beschikbaar via je PC of tablet en op je mobiel met onze gratis Lexa app. Zo blijf je overal en altijd in contact met singles die jouw belangstelling hebben gewekt.
  • Kun je wel wat hulp gebruiken bij je inschrijving, het invullen van je profiel en het live beantwoorden van vragen, laat onze virtuele coach Lara je dan begeleiden bij het vinden van jouw ideale date.
  • En voor vrouwen hebben wij het Lexa Badge Certificaat ontwikkeld. Zo zie je in een oogopslag welke mannelijke members door onze vrouwelijke members als een echte gentleman worden beoordeeld.
  • Wil je meer controle over je privacy? Activeer dan de Incognito-modus. Je kunt je profiel onzichtbaar maken gedurende een door jou te kiezen periode, anoniem profielen bekijken en alleen tonen aan de profielen die jouw interesse hebben. Door te kiezen voor de optie Control wordt er alleen contact opgenomen door gefilterde profielen die voldoen aan jouw criteria.
  • Lexa organiseert allerlei events: etentjes, workshop, bijzondere uitstapjes waar je members kunt ontmoeten die het leuk vinden contact te maken, elkaar in levenden lijve te ontmoeten en op een ontspannen, geanimeerde en authentieke manier kennis te maken.

Schrijf je gratis en volledig veilig in

Om in alle rust andere singles te ontmoeten neem je de tijd om met elkaar te communiceren, veilig vanaf de bank, en kennis te maken met degene die jouw interesse heeft gewekt in de wetenschap dat ons moderator-team de profielen controleert, en waakt over de veiligheid van gesprekken en de sfeer op de website/app. Om je de best mogelijke ervaring te bieden, worden alle foto’s en alle gegevens die onze members ons toesturen geverifieerd door onze moderators, waar je direct contact mee op kunt nemen als je een verdacht profiel tegenkomt of een ongepast bericht krijgt.

De klantenservice van Lexa staat klaar om je te helpen bij alle vragen over het beheer van je membership en je persoonlijke gegevens, voor toegang tot je profiel en om je de algemene werking van de website uit te leggen.

Wat zegt er meer dan de ervaringen van andere members en de verhalen van stellen die elkaar via Lexa gevonden hebben om de kwaliteit en de serieusheid van onze service te bewijzen? Ga naar de pagina “Onze mooie verhalen”.

Kort samengevat, maak de keuze voor een gratis datingsite en een selectie van betaalde functionaliteiten om je het leven makkelijker te maken, te voorkomen dat je je tijd verdoet en je te beschermen tegen vervelende verrassingen.