Zelfvertrouwen3 minuten

#LoveYourImperfections: de charme van kleine borsten en een kleine penis

Ilkka, 28/08/2019
#LoveYourImperfections: de charme van kleine borsten en een kleine penis

Love Your Imperfections!

Kleine borsten

Veel vrouwen hebben zo hun eigen onzekerheden: te brede heupen, te dikke billen, te dun haar of te kleine borsten. Er zijn zelfs vrouwen die onzeker zijn over het feit dat ze te grote borsten hebben. Vrouwen met een cupmaatje minder kunnen dit vaak bijna niet voorstellen. Het is toch fijn om mooie grote borsten te hebben? Nou dames, een klein handjevol is ook niet altijd even slecht!

Vrouwen met een kleinere cup hebben nauwelijks moeite met het passen van bloesjes of colbertjes. Grote rondingen kunnen er namelijk voor zorgen dat de knoopjes net iets te veel op spanning staan. Ook kunnen vrouwen met een iets plattere voorgevel heerlijk een nachtje op hun buik doorbrengen. Een platgedrukte cup A doet een stuk minder pijn dan een platgedrukte cup D. Hier komt ook nog eens bij dat dames met kleinere borsten zonder zwaartekrachtproblemen kunnen rennen en sporten. Op en neer gaan ze misschien wel, maar erg pijnlijk is het niet.

Over pijn gesproken. Een kleiner maatje zorgt voor minder last van rugpijn en een betere houding. Een grote boezem kan al snel een flink aantal kilo wegen! Last but not least, kleine pronte borstjes dragen kleine leuke bh’s. In een bandeau’tje over het strand rennen kan prima met cup B, maar gaat iets lastiger met een flink stel borsten. Elke maat heeft zo zijn charmes toch?

Kleine penis

Niet alleen vrouwen hebben last van onzekerheden hier en daar; ook mannen kunnen hun twijfels hebben wat betreft hun eigen lichaam. Weinig haar, een bierbuikje, dikke billen, weinig baardgroei, teveel borsthaar, en ga zo maar door. Maar de grootste onzekerheid of misplaatste trots is toch wel de grootte van de penis. Size does not matter, but the size of your ego does.

Vrouwen zullen het nooit uitspreken, maar zullen het vaak genoeg denken: ‘beter een kleine die steigert, dan een grote die weigert’. Sommige mannen hebben een grote penis, soit. Maar zolang ze niet weten wat ze ermee moeten en kunnen, dan is de bijkomende ego toch een beetje misplaatst. Techniek is namelijk veel belangrijker dan grootte. De heupbewegingen van Channing Tatum lanceert een vrouw de hemel in (en wie weet draagt Channing ook geen zware jan onder zijn broek). Voor een vrouw kan een grote piemel ook soms intimiderend zijn. Moet dat er helemaal in? Je voelt het angstzweet al uitbreken. Grote piemels, kleine piemels, dunne piemels, dikke piemels en kromme piemels. Zolang je ‘m maar op de juiste manier gebruikt, is een vrouw al snel tevreden.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven