Vijf ‘foute’ eigenschappen die voor mannen juist onweerstaanbaar zijn
Veel vrouwen beschikken over bepaalde eigenschappen waarvan mannen zouden willen dat ze niet bestonden. Maar aan de andere kant zijn er ook veel vrouwen met ‘foute’ eigenschappen die mannen juist onweerstaanbaar vinden. Hieronder vijf verschillende types die voor de massa misschien niet zo aantrekkelijk lijken, maar dit in werkelijkheid juist wel zijn!

Het onhandige type
Ze struikelt, ze stoot overal tegenaan, ze twijfelt en alles duurt een eeuwigheid. Onhandigheid is misschien alles behalve sexy, maar toch zorgen deze foutjes ervoor dat je erg gecharmeerd bent van haar. Kijk maar eens naar al die komedies op televisie. Ook hier worden vaak typetjes gespeeld die wat onhandig zijn en daardoor juist erg grappig en ook wel ontroerend, zonder dat ze dat zelf door hebben. Een onhandig meisje of vrouw raakt je hart. Maar pas wel op voor de dames die doen alsof ze onhandig zijn, alleen maar om indruk te maken op de mannen. Als dit het geval is, prik je hier zo doorheen.

Het onbezorgde type
Op dieet? Welnee, zelfs niet in haar dromen. Een weegschaal in de badkamer is niks voor haar. Deze vrouw is het zat om alleen maar over schoonheid te praten en heeft het onbereikbare maatje 36 allang opgegeven. Resultaat: ze maakt zich niet druk over een stukje pizza of een pannenkoek met suiker en stroop. Het onbezorgde type is misschien wat voller dan de rest, maar ze gaat wel vrolijk door het leven. Met haar is het tenminste leuk om uiteten te gaan of een drankje te drinken. Stukken leuker in ieder geval dan op stap gaan met een magere lat waarmee je niets anders kunt eten dan een groene salade en een plakje komkommer.

Het ongeduldige type
Het gaat hier niet om een grillige ongeduldige vrouw, maar eerder om de spontane ongeduldige vrouw. Een dame die zichzelf niet eerst 10.000 vragen stelt voordat ze iets doet, maar juist impulsief is en niet wil wachten op anderen. Deze vrouw is ondernemend en zit vol met ideeën. In de liefde is het soms goed om niet te veel na te denken. Mannen vinden het aantrekkelijk wanneer een vrouw niet te veel twijfelt en gewoon duidelijk is over wat ze wil. Ze wacht niet op bevestiging van anderen en dat is wat mannen prettig vinden.

Het angstige type
Bij het geringste geluid springt ze al op, bij het kleinste druppeltje bloed sterft ze van angst en bij de minst gewelddadige scène beeft ze van schrik. Het angstige type is bang voor alles: spinnen, muizen, dokters, harde geluiden.. ga zo maar door! Maar wat doet een vrouw die bang is? Ze nestelt zich in de armen van haar geliefde. Hij voelt zich daardoor groot en sterk en weet haar op simpele wijze snel gerust te stellen. Wat wil een man nog meer!

Het vergeetachtige type
Het vergeetachtige type wekt bij andere vrouwen misschien irritatie op, maar kan bij mannen soms juist ontzettend in de smaak vallen. Ze vergeet alles: verjaardagen, vijf jaar samen, drie jaar na de eerste kus.. Kortom: allemaal zaken waar meiden meestal erg veel aandacht aan besteden en wat veel mannen juist vervelend vinden. Ook vergeet ze wel eens het vuilnis buiten te zetten of de vaatwasser aan te doen, maar dat is niet zo erg, want dat vergeet jij ook wel eens. Ook is het maar wat fijn dat de vergeetachtige vrouw niet de hele dag aan komt zetten met fouten uit het verleden. Die oude koeien is ze immers allang weer vergeten!