Weg met dat trieste gezicht en just smile. Het maakt je zoveel leuker en aantrekkelijker en het geeft je bovendien positieve energie. We geven je hierbij  graag wat tips over hoe een extra glimlach jouw kan helpen bij het vinden van een leuke date.  

Lichaamstaal
Je houding geeft tevens ook jouw persoonlijkheid weer. Ben je bijvoorbeeld goed gehumeurd, dan zien mensen dat gelijk aan je. Kan handig zijn als je vrijgezel bent en je staat gezellig in het café. Je merkt vaak gelijk dat mensen sneller geneigd zijn op je af te stappen.
Lichaamstaal is ontzettend belangrijk in het contact tussen mensen. We zijn gevoelig voor de signalen die het lichaam van een ander ons toestuurt, zelfs als dit over het algemeen onbewust gaat. Probeer jezelf dus aan te leren om te glimlachen voordat je bijvoorbeeld ergens naar binnen stapt. Een brde glimlach laat een positieve indruk achter en geldt als je beste visitekaartje.

Uiterlijk
Als je lacht zijn je tanden vaak het eerste dat men ziet. Mocht je niet tevreden zijn, dan is het wellicht verstandig om je zelfvertrouwen wat op te peppen door ze te laten bleken. De prijzen variëren van vijftig euro voor een pakket bij de drogist tot een paar honderd euro voor een behandeling bij de tandarts. De behandeling duurt ongeveer 90 minuten en het resultaat blijft 6 tot 12 maanden zichtbaar. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een speciale kauwgom die de speekselproductie activeert en het overtollige zuur, dat je tanden aantast, voorkomt.

Positieve energie
Het is algemeen bekend dat bij een eerste afspraak jouw date meer geïnteresseerd in je raakt wanneer je lacht. Het is een positief teken dat je openstaat voor anderen. Het gesprek verloopt vaak vlotter en een bijkomend voordeel is dat jouw glimlach hem of haar weer uitnodigt om terug te lachen, waardoor de eventuele spanning van het moment snel verdwijnt.  
Wanneer je dus tijdens het online daten een leuke vrouw of man bent tegengekomen en jullie zijn toe aan eerste date, ontspan dan en start met een glimlach.  Gebruik ook je  humor en maak hem of haar aan het lachen.
Succes!