Hieronder hebben we verschillende mannelijke verleidingstypes voor je beschreven. Op wat voor type val jij eigenlijk en hoe daag je hem uit?

De uitdager
Hij is niet bang voor een blauwtje en spreekt vrouwen aan zonder verlegen te zijn. Hij is bovendien recht door zee en weet wat hij wil. Om hem te versieren, ga je net als hem te werk: daag hem gewoon uit. Hij is namelijk helemaal niet goed genoeg voor je. Hierdoor valt hij misschien door de mand.

De luistervink
De luistervink zorgt ervoor dat jij vooral aan het woord bent. Je kent hem bij wijze van spreken pas een paar een uur, maar hij weet eigenlijk al alles van je. Zonder dat je het beseft, heb je hem alles  al verteld. Vanaf je jeugd tot en met nu.  Om dit type te verleiden moet je dus veel vragen stellen. Hij communiceert graag, dus maak er gebruik van.

De slijmbal
Hij hoort zichzelf maar al te graag praten en hij probeert je met gladde praatjes te versieren. Hij weet dat vrouwen van complimentjes houden en dat is zijn sterkste kant en hij probeert zo je ego te strelen. De beste manier is om hem juist te negeren. Zo laat je hem het beste voelen dat je hier niet van gediend bent.

De leugenaar
Hij is onbetrouwbaar, want hij liegt graag alles bijelkaar. Je komt er lastig achter wanneer hij de waarheid spreekt. Met zo’n type kun je geen toekomst opbouwen. Hij creëert een personage en je weet vaak niet wat je er aan hebt. De beste tip die we je kunnen geven is vluchten.

De volhouder
De volhouder is niet echt aantrekkelijk, niet echt charmant en ook niet echt grappig.  Dus hij moet het vooral hebben van zijn doorzettingsvermogen. Deze mannelijke single geeft niet zomaar op en wacht net zolang tot je toehapt. Een man moet meer in zijn mars hebben om jouw hart te veroveren. Als je echt denkt dat de aanhouder alleen deze kwaliteit bezit dan wordt het niks!

Don Juan
Het type Don Juan is aantrekkelijk. Hij is misschien niet de aller-slimste, maar zijn aanwezigheid doet je hart sneller kloppen. Hij hoeft ook nergens moeite voor te doen. Dat maakt hem op het eerste oog ‘perfect’. Het is altijd lekker om met een mooie man te daten. Maar mooi aan de buitenkant is meegenomen, er bestaat echter ook nog zoiets als karakter. Staar je dus niet blind op zijn looks alleen.  
Tussen deze voorbeelden van typische verleiders vind je vast en zeker iemand die jouw hart sneller doet kloppen.
Succes!