Tips om te verleiden4 minuten

Val jij op een onafhankelijke vrouw? Zo krijg je haar in the pocket!

Laura, 22/03/2019
Val jij op een onafhankelijke vrouw? Zo krijg je haar in the pocket!

5 tips om een ´independant woman´ te verleiden
An independant woman: misschien wel every man’s nightmare.. Maar tegenwoordig is het bijna onmogelijk om er niet af en toe één (of meer!) tegen te komen als je aan het daten bent. Om dit type, de ambitieuze, onafhankelijke, eigengereide en misschien wel eigenwijze vrouw aan de haak te slaan moet je het anders aanpakken dan bij andere type dames. Elke vrouw is natuurlijk anders, maar we geven je een korte handleiding om dit type te verleiden!

1.    Zij onafhankelijk? Jij ook onafhankelijk!
Een onafhankelijke vrouw zal waarschijnlijk gék worden van een man die continu om haar aandacht vraagt of haar voor elk wissewasje nodig heeft. Laat vooral zien dat je een eigen leven hebt, een carrière, een sociaal leven. En daarnaast kun je beter ook duidelijk maken dat je niet van haar verwacht dat je 24/7 bij elkaar bent. Allebei je eigen leven houden en daarbinnen samen zoeken naar mooie momenten waar je samen een gaatje voor in plant in jullie drukke schema’s. Ga vooral niet aan haar ‘hangen’ en zeggen dat ze te weinig aandacht aan jou besteedt. Als je dat wel echt zo ervaart, is dat natuurlijk niet slecht, maar misschien moet je dan toegeven dat je niet zo goed bij elkaar past als je dacht..

2.    Afstand houden helpt
Het klinkt bijna kinderachtig, maar houd afstand. Misschien wel meer dan je zou willen en misschien wel onmogelijk als je een romantisch type bent. Door haar de hele dag berichtjes, mails of What’s appjes te sturen of haar twaalf keer per dag te bellen en voicemails achter te laten zal zij juist dichtklappen. Met een beetje pech voelt zij dat je haar veel  te ‘nodig’ hebt en rent ze heel hard bij je weg. Door de moderne communicatiemiddelen te beperken tot het broodnodige – en in beperkte mate iets spannends of romantisch te sturen – zal je deze vrouw langer in je greep houden. Als je je een beetje op de achtergrond houdt kan het zomaar zelfs andersom uitpakken en krijg je opeens iets liefs van haar!

3.    Laat haar vrij
Op nummer 1 bij de onafhankelijke vrouw staat haar vrijheid. Wil je kans maken bij haar? Zorg er dan voor dat je geen bedreiging vormt voor die grote liefde. Sta de vrijheid niet in de weg en beperk haar niet. Dit zal haar alleen maar benauwen. En: laat de thema´s trouwen, kinderen en schoonouders vooral achterwege, want hier zit ze voorlopig niet op te wachten! Luister naar haar en probeer haar te prikkelen met nieuwe uitdagingen waar ze misschien wel heel geïnteresseerd door raakt en die je samen kunt gaan doen.
 

4.    Respecteer en ‘like’ haar levensstijl
Praat over haar leven en laat merken dat je dat interessant en leuk vindt. Haar werk, haar reizen, haar plannen. Als je haar visie deelt en haar om haar lifestyle bewondert zal je helemaal pluspunten scoren! Ook hier geldt weer: vind je het eigenlijk helemaal niets, dat vrije leventje van haar, stel jezelf dan de vraag of dit wel de vrouw voor jou is.

5.    Wees meer maatje dan charmeur of aanbidder

Eigenlijk is deze onafhankelijke vrouw de nieuwerwetse feminist, al zal ze dat zelf misschien niet zo zien. Deze vrouw wil een sterke vrouw zijn, gerespecteerd worden en gelijk staan aan ‘de man’, dus probeer haar niet te strikken met galant zijn. Op haar aflopen en haar een klap op de rug geven als je haar ziet is het andere uiterste, maar haar tas dragen, jas ophangen, voor haar bestellen (en zonder overleg betalen!) en meer traditionele, gentleman-achtige praktijken zijn geen punten waarmee je haar inpakt. Machogedrag is een absolute turn-off voor deze vrouw.
Vrij zijn (en voorlopig ook nog blijven zolang zij dat wil!) en gelijk behandeld worden, dat is wat ze wil, deze vrije vogel-vrouw. Laat haar vooral weten dat je haar respecteert en dat ze vooral haar eigen wensen en leven mag hebben van jou. Kun je haar daarnaast ook nog boeien en – nog beter – aan het lachen maken, dan ben jij misschien wel de perfecte partner voor haar… en andersom!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven