Tips om te verleiden2 minuten

Verleidingstactieken tijdens WK voetbal

Laura, 22/03/2019
Verleidingstactieken tijdens WK voetbal

Het WK voetbal 2010 staat op het punt van beginnen en de Oranjekoorts is in alle hevigheid losgebarsten. Maar stel je voor dat je als vrouwelijke single niet van voetbal houdt en toch graag met een leuke single man wil daten. Een ‘tactische aanpassing’, om in voetbaltermen te spreken, is dan wel noodzakelijk. Het blijkt namelijk dat Nederlandse vrouwen meer dan ooit van voetbal houden. Er zijn dit jaar dan ook opvallend veel Oranje gadgets voor vrouwen uitgebracht. Dus zet nu de aanval in.

De aanval is de beste verdediging
Mannen weten het al heel lang en ook voetballers snappen het als geen ander. De aanval is vaak de beste verdediging. Stel jezelf dus tijdens het WK een doel en ga over tot de aanval. Waar ben je bang voor? Uit onderzoek van Etos blijkt dat maar liefst 82% van de vrouwen op de hoogte is van de spelregels bij het voetbal. Zorg dus dat je daarbij hoort. Nodig je date uit voor een lekkere lunch en begin uit jezelf over voetbal. Hij vindt het vast geweldig om te horen dat je snapt waarover je het hebt.

Recht op je doel af
Bij voetbal ga je recht op het doel af en hetzelfde geldt eigenlijk ook wanneer je iemand verleidt, ongeacht of je elkaar nu via een datingsite hebt ontmoet of niet. Raap al je moed bij elkaar en zet de eerste stap. Zoek contact en stel hem voor om samen in zijn favoriete Oranje café naar een wedstrijd van het Nederlands Elftal te kijken. Bereid je wel voor op een drukke fanatieke avond. Maar wie weet vindt hij het wel een superleuk idee.  

Zorg dat je niet buitenspel staat
Pas wel op dat je jouw ‘aanvallende tactiek’ een beetje doseert. De eerste stap zetten is een prima idee, maar dat wil niet dat zeggen dat je daarna jezelf volledig op hem moet storten. Vertel niet teveel tijdens de eerste ontmoeting, maar blijf een beetje mysterieus. Dat houdt hem nieuwsgierig en geïnteresseerd.

Speel de bal rond
Wees je ervan bewust dat een date alleen slaagt wanneer beide teams goed ‘spelen’. Dus laat de bal rondgaan en ga een eerlijk en direct gesprek met hem aan. Laat hem bovendien weten waar je naar op zoek bent en wat je te bieden hebt. Je eerlijkheid wordt vast gewaardeerd en zo voorkom je misverstanden.
Succes!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven