Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Asha & Jeroen ❤️❤️❤️
We hebben onze relatie echt aan lexa.nl te danken
luke and oksana
Manuela & Rien
Martijn & zijn partner
Jolanda en Dennis
Dachna & Nico
Peet & Mark
Cathy & Leon
Mark & Nouk
Rob & Welmoed
Saskia & Lianne
Milan & Anouk
Ad & zijn liefde
Paul & José
Thao & haar partner
Michiel & Wendy
Lia & Wil
Manuela & Paul
Christian & Bianca

Daten in Amsterdam

Amsterdam is anders dan andere Europese hoofdsteden zoals Londen en Parijs. Het is minder groot, de sfeer is gemoedelijk en je maakt er makkelijker contact. Er zijn verschillende wijken met elk hun eigen karakter en activiteiten. Je vindt daardoor makkelijk de sfeer die jouw date in Amsterdam tot een succes maakt.

Lexa helpt je met het vinden van jouw date met een intuïtief en gebruikersvriendelijk platform. Schrijf je in en vul je profiel met zorg in, dan wordt je snel in contact gebracht met andere singles die op zoek zijn naar een date of een serieuze relatie. Je hoeft er niet meer in je eentje op uit, maar kunt samen de stad verkennen.

Voor je eerste afspraak laat je natuurlijk niets aan het toeval over en organiseer je een date in Amsterdam die bij jou en je toekomstige partner past. Neem daarom eerst de tijd om via het Lexa-platform privé met elkaar te mailen en je partner beter te leren kennen. Dat maakt het makkelijker de perfecte activiteit te vinden voor jullie eerste ontmoeting en de kans op een klik te vergroten.

Wat kun je doen en waar kun je daten in Amsterdam?

Je weet ongetwijfeld dat Amsterdam bekend staat om zijn rijke en fascinerende nachtleven. Het biedt een groot scala aan mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Bij het vallen van de nacht komt de buurt rondom het Leidseplein tot leven. Je kunt er afspreken om een concert te bezoeken, een drankje te drinken in een van de vele cafés of de avond dansend door te brengen in een club. Paradiso is de bekendste plek, met elke avond een ander concert waar tot 1000 bezoekers komen en een zaal die daarna wordt omgetoverd tot een gigantische nachtclub. En dat tegen een bijzondere achtergrond. De club is gevestigd in een voormalig kerkgebouw en biedt een magnifieke ontmoetingsplaats.

Als je iets rustigers in gedachten hebt voor deze eerste Amsterdamse date, spreek dan af in een van de vele jazzcafés. Caf Alto, ook in de buurt van het Leidseplein, is een van de aantrekkelijke mogelijkheden.

Dating in Amsterdam kan ook gewoon samen een biertje drinken zijn of afspreken voor een diner voor twee. Wie valt er niet voor dit simpele maar doeltreffende recept?. Sla het woelige rosse buurt liever over en kies voor de Jordaan, een rustige wijk met meer charme. Als je er voor in bent vindt je hier de beste coffeeshops, maar ook de beste bruine cafés. Of spreek af in de Pijp, waar het moeilijk wordt te kiezen waar je je zult eten: deze Amsterdamse wijk heeft de hoogste dichtheid aan leuke cafés en gezellige restaurantjes.

Singles ontmoeten in Amsterdam

Overal vindt je plekken om uit te gaan en concerten om te bezoeken. Amsterdam is echte dé stad om elkaar te ontmoeten en kennis te maken. Maar als je nieuw in de stad bent of te verlegen om zomaar een gesprek aan te knopen dan kunnen de avonden lang en eenzaam zijn. Daarom organiseert Lexa regelmatig datingavonden in Amsterdam waar singles elkaar kunnen ontmoeten. Je kunt daar naartoe komen om te praten met andere leden en beter kennis te maken. We raden je ook aan om een afspraak te maken als je op zo’n avond iemand ontmoet en leuk met elkaar hebt gepraat Een afspraak om samen iets gezelligs te doen is de beste manier om het ijs te breken en verder te komen.

Amsterdam heeft alles in huis om je te verassen. Maak contact met een van de leden die bij je lijkt te passen en spreek af om te daten in Amsterdam. Een goed begin is het halve werk.

Zoek en reserveer gemakkelijk een plek voor je volgende date!
Plaats
Keuken
Gemiddelde prijs
8 €
140 €
Meer laden