Tips om te verleiden3 minuten

2011, het jaar van de verleiding!

Laura, 22/03/2019
2011, het jaar van de verleiding!

Een nieuw jaar betekent vaak goede voornemens  en als het goed is ook genoeg nieuwe uitdagingen. Hieronder vind je een aantal tips om van 2011 een succesvol liefdesjaar te maken.  

Verbeter je imago
Andere singles zijn vaak gevoelig voor het beeld dat je van jezelf geeft. Zorg dus dat je een beetje zelfvertrouwen uitstraalt door goed voor jezelf te zorgen. Wat dacht je van lekker sporten in de sportschool, een kapper bezoeken of steek jezelf eens lekker in het nieuw.

Waar moet je op letten:
–  Wees niet gelijk negatief. Roep dus niet bij voorbaat al wanneer je iemand hebt ontmoet: “dat wordt nooit wat” of “ik ben niet goed genoeg”, zie onze tips hierboven.
– Vermijd arrogantie.  Zeker van jezelf zijn is één ding maar arrogant zijn is wat anders. Het komt je imago in ieder geval niet ten goede.  

Spice up your life
Hoe meer andere leuke mensen je ontmoet, hoe meer kans je maakt om echt iemand te ontmoeten waarmee het klikt. Je sociale leven hoeft zich niet alleen ’s nachts af te spelen. Er zijn honderden manieren om kennis te maken met andere leuke singles, bijvoorbeeld op de sportschool,op je favoriete datingsite en op feestjes en verjaardagen van vrienden.
 Waar moet je op letten:
– Wees niet te verlegen. Wanneer de gelegenheid zich voordoet, aarzel dan niet om op iemand af te stappen.  Het is een prima manier om aan je zelfvertrouwen te werken en stel dat degene jou ook heel leuk vindt. Dan sla je twee vliegen in één klap.
– Maak tijd vrij in je drukke agenda. Heel veel  vrienden hebben is  leuk, maar je loopt wel het risico dat het onderhouden daarvan al je tijd opslokt. Daardoor heb je vaak geen tijd om sommige mensen beter te leren kennen en blijft het dus erg oppervlakkig
 

Geniet van het daten
Het is geen goed idee om altijd en alleen maar op de versiertoer te gaan. Probeer ook van je dates te genieten, zelfs als er je weet dat  niets uit voortkomt.  

Waar moet je op letten:
– Kom niet te gemaakt over. Het is prima om je voor te bereiden wanneer je gaat daten,  maar wees flexibel als je uiteindelijk met degene aan tafel zit! Het gaat uiteindelijk om jullie interactie.
– Pak het serieus aan. Er is een groot verschil tussen plezier maken en niets serieus nemen. Je kunt op die manier worden gezien als een losbol, die er niks van meent.

Het  voordeel van datingsites
Daten via een datingsite is helemaal van deze tijd, aarzel dus niet en schrijf je snel in, activeer vervolgens je online profiel en vergeet geen leuke foto te plaatsen van jezelf.

Waar moet je op letten:
– Daten via een datingsite is helemaal geaccepteerd en biedt je een moderne manier om andere leuke singles te ontmoeten.
– Overdrijf het niet. Uiteraard moet je ook gewoon lekker uit blijven gaan. Zorg dat je een gezonde balans vindt tussen het daten via internet en lekker stappen in je favoriete café.
Succes!

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven