Tips4 minuten

Eerste date: Voel haar goed aan en maak er een succes van!

Eerste date: Voel haar goed aan en maak er een succes van!

Eerste date: hoe kun je je aanpassen aan verschillende type vrouwen?
Omdat elke vrouw uniek is, is elke eerste date dat ook. Maar hoe reageer je op die verschillende persoonlijkheden en types? Hoe kun je haar herkennen en hoe kun je de date zo leuk en soepel mogelijk laten verlopen? Volg deze tips op en het komt goed!

Ze is verlegen
Ze durft je nauwelijks aan te kijken, ze stottert en hapert soms en lijkt soms lastig uit haar woorden te komen. Ook draait ze ietwat zenuwachtig aan een plukje haar, draait aan haar ring en ze kronkelt continu met haar voeten. Geen twijfel mogelijk: tegenover jou zit een erg verlegen persoon. De fout die je nu vooral moet omzeilen is haar hierop wijzen. Daardoor zal ze zich nóg ongemakkelijker voelen. Als jij de lead neemt en haar een beetje stuurt, zal zij zich snel relaxter voelen. Breek het ijs met een grapje, wees grappig en relaxed, geef een leuk maar subtiel complimentje en laat haar rustig aan een beetje ‘aarden’. Als de eerste ongemakkelijke minuten zijn verstreken, zal ze zich snel beter voelen.

Ze is terughoudend
Verlegenheid is iets heel anders dan terughoudendheid. Een vrouw die verlegen is, is dat niet direct met opzet. Een vrouw die terughoudend is, doet dit vaak wel volledig bedoeld. Ze zit misschien wel gewoon hartstikke goed in haar vel en onzekerheid hoeft geen reden te zijn om niet het achterste van haar tong te laten zien. Ze wil dit gewoon niet en grote kans dat het onderdeel van haar karakter is.  Heb je zo’n vrouw tegenover je, probeer haar dan juist niet ‘open te breken’ of los te laten komen. Mensen die bewust iets meer gesloten zijn, zullen dit niet altijd waarderen. Laat haar zelf bepalen wat ze van zichzelf wil laten zien. Mochten jullie elkaar vaker gaan zien, dan zal zich beetje bij beetje openstellen!

Ze is extravert
Dan zijn er ook vrouwen die juist veel praten, veel lachen en hun levensverhaal op tafel gooien met hetzelfde gemak als hoe ze een drankje bestellen. Maar ook dit kan verwarrend zijn. Deze vrouw herkennen is vrij makkelijk door haar duidelijke gedrag. Bedenk alleen dat deze openheid ook wel eens een masker kan zijn om onzekerheid te verdoezelen. Sommige vrouwen zijn echt zo, maar het kan ook een bijeffect van de zenuwen zijn.

Ze is verleidelijk
Kort rokje, hoge hakken en een tikkeltje zwoele, sexy blik. Haar benen wrijft ze onder de tafel tegen de jouwe. Deze ‘verleidster’ is niet bang aangelegd en wacht niet tot jij een eerste stap zet. Misschien kan ze overwhelming overkomen, maar achter deze vertoning zit vaak een onzekere vrouw die vooral alles op alles zet om haar doel te bereiken. Hoe je het beste op haar reageert? Laat haar merken dat je niet ongevoelig bent voor haar charmes (als dat zo is natuurlijk). Zo zal ze zich gerust voelen dat dat ‘wel goed zit’ en durft zich daarna misschien meer open en authentiek op te stellen en ook haar andere kanten te tonen.

Ze is niet geïnteresseerd
Terwijl mannen er vaak moeite mee hebben om hun teleurstelling te verbergen, weten vrouwen beter hoe ze dit moeten doen. Ook tijdens een eerste date. Maar als je de gegevens een beetje kunt lezen, kun je er wel achter komen. Als ze niet bloost, niet knippert met haar ogen en niet stottert en zichzelf 100% onder controle heeft, dan is dat vrij opmerkelijk. Als ze niet geïnteresseerd is, zal ze hoogstwaarschijnlijk een goede eetlust hebben, want als ze zenuwachtig zou zijn zou ze vermoedelijk niet al te veel eten. Geen toetje en op tijd of eerder weg moeten…? Beide tekenen aan de wand dat het niet goed zit..

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven