Tips om te verleiden3 minuten

Fietsverleidingen

Laura, 22/03/2019
Fietsverleidingen

Nederland staat bekend als fietsland, zeker wanneer het zomer is en de zon schijnt. Het is bovendien gezond, milieuvriendelijk en je krijgt er een kleurtje van! De fiets is bovendien ook prima geschikt om als single heel romantisch te vragen of je potentiële date een lift wil. Maar hoe zet je als vrouwelijke single de fiets in als verleidingsinstrument? Hieronder staan een paar tips.

Verleidelijke fietskleding
Je ziet ze vast wel eens langskomen, fietsers met allerlei synthetische kleding in verschillende opvallende kleuren. Dit is ongetwijfeld erg praktisch en veilig, maar jij wil verleidelijk zijn. Dus wanneer je fietsen wil combineren met het ontmoeten van die leuke single man, laat deze kleding dan alsjeblieft thuis.
Op de minirok na, zijn alle elegante vrouwelijke kledingstukken geen probleem.

Welke fiets kies je?
De fiets zelf draagt natuurlijk ook enorm bij aan je uitstraling. Kies je voor zo’n ultralichte ATB of juist voor een omafiets in retrostijl? Zorg er in ieder geval wel voor dat je fiets niet al te oud en vies is. Een goed onderhouden fiets staat vaak voor een opgeruimde persoonlijkheid!

Fietsvereniging en andere ontmoetingsplaatsen
Zoals eerder gezegd is fietsen ook een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Ga dus na of er bij jou in de buurt een fietsvereniging is, een ideale manier om nieuwe sociale contacten op te doen.

Op de fiets naar je werk
Het is goedkoper, beter voor het milieu, gezonder en het verdubbelt je kansen om iemand te ontmoeten! Ga dus met de fiets naar je werk en knoop een leuk gesprek aan met interessante mensen die net als jij iedere dag van werk naar huis fietsen.

Bij het rode verkeerslicht
Tenzij je een carrière als stuntvrouw ambieert, is aanknopen van een gesprek tijdens het slalommen tussen de auto’s door geen goed plan. Maak daarentegen van de nood een deugd en profiteer van de rode verkeerslichten. Met je verwaaide haren en allerbeste glimlach zijn er talloze onderwerpen waarover jij het met die ene leuke collega over kunt hebben.  

Zorg dat je gezien wordt!
Wanneer er geen verkeerslichten op de route liggen, kun je natuurlijk ook zelf voor een onderbreking zorgen. Dus hang die dame in nood uit en zorg ervoor dat je ketting “per ongeluk” losraakt. Er is vast wel een stoere vent die graag zijn handen voor je vuil maakt.

Liever lui dan moe
Nog één tip dan! Ben je moe of moet je een steile heuvel beklimmen, stap dan af en ga lopen. Grote kans dat er iemand stopt om je gezelschap te houden.

Spieren kweken!
Een andere manier om fietsen te combineren met socializen is door op de spinningfiets te stappen. Maak kennis met heel veel andere sportieve singles die net als jij voor de sportschool kiezen om fit te blijven.
Wie weet wordt het nog heel romantisch op de fiets voor je deze zomer?
Succes

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven