Tips om te verleiden2 minuten

De verleidingstechnieken van de single man

Laura, 22/03/2019
De verleidingstechnieken van de single man

Hoe kom je er als vrouw achter dat die leuke single man je leuk vindt? Is het zijn gedrag, zijn kleding of die zwoele blik? Hier volgen onze tips om de signalen die hij jou geeft beter te begrijpen.

Zijn gedrag
Hij geeft je de juiste aandacht. Heb je het koud? Warm? Zit je goed? Ben je tevreden? Moe? Hij luistert, hij begrijpt je en, heel belangrijk, hij onthoudt wat je zegt. Door zijn oprechte aandacht zorgt hij ervoor dat hij precies weet wat je wel en niet wil, wat je nodig hebt en waarnaar je op zoek bent. Heerlijk  gevoel toch?

Zijn kleding
Hij kiest zijn kleding zorgvuldig. Zo gaat hij niet in zijn mooiste driedelige kostuum naar een tropische beachparty. Hij doet moeite en vindt het belangrijk wat jij leuk bij hem vindt staan. Een ander duidelijk teken is wanneer hij zich op zijn gemak voelt. Hij draagt de kleding waarin hij zich goed voelt en dat merk je. Hij is meer ontspannen.

Een cadeautje
De keuze van zijn cadeautjes is belangrijk. Wanneer hij je bloemen geeft, dan is dat een goed teken. Hij heeft er aan gedacht galant te zijn. Maar het is nog beter wanneer hij een persoonlijker cadeau geeft. Dan is hij niet alleen galant, maar ook subtiel. Hij begrijpt wat je leuk vindt en wat je graag zou willen hebben. Kortom: hij luistert goed naar je en wil het zo goed mogelijk aanpakken. Onthoud wel dat de cadeautjes die je van hem krijgt je tot niets verplichten.

Zijn manieren
De man anno 2010 doet het niet snel goed. Hij moet galant zijn zonder over te komen als een macho en tegelijk respectvol zijn zonder er ouderwetse manieren op na te houden. Vergeet dus niet dat het voor hem lastig kan zijn om hierin de gulden middenweg te vinden. Bovendien moet hij heel goed op jou als vrouw letten om te weten hoe hij moet reageren. Gun hem dus wel wat tijd om uit te vinden hoe hij het beste met jou om kan gaan.
Succes.

Ruim 5.5 miljoen berichten worden elke
maand gestuurd op Lexa*****
Gratis inschrijven